Poslední den fotbalových přestupů (kon.)
koniec udalosti
Poslední den fotbalových přestupů

cz Streda 31.01.2024, 09:00Futbalové udalosti
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:00.
     
    Hezkou středu všem fanouškům fotbalu! V nejlepších ligách Evropy končí přestupní období právě dnes, proto se vám pokusíme přinést souhrn nejzajímavějších změn.
     
    SPEKULACE - Aktuálně se má živě spekulovat o přestupu Antonína Baráka. Ten by chtěl reprezentovat Českou republiku na nadcházejícím evropském šampionátu a je ochoten kvůli tomu změnit i své působiště.
     
    SPEKULACE – Real Madrid chce využít odchodu Jürgena Kloppa a míří na zisk velké hvězdy! Dle britských médií má Real mít zájem o Virgila van Dijka.
     
    Dle serveru Madrid Universal by Real Madrid mohl v létě pořádně zamíchat přestupovým trhem! Dle spekulací se má pokusit získat Erlinga Haalanda a Kyliana Mbappého.
     
    Virgil van Dijk v rozhovoru vyvrátil spekulace o svém odchodu z Liverpoolu. "Jsem plně oddaný Liverpoolu," vzkázal klubovým fanouškům.
     
    SPEKULACE – Blízko k odchodu z West Hamu je Said Benrahma, o kterého projevil zájem francouzský Lyon. Alžírský křídelník by do klubu hrající Ligue 1 měl zamířit na hostování s opcí.
     
    PŘESTUP – K transferu došlo ve španělské La Lize. Gabriel Paulista po ukončení smlouvy ve Valencii přestoupil do Atlética Madrid.
    O odchodu Benrahmy z West Hamu má jasno i Fabrizio Romano
     
    SPEKULACE – Italský tým Salernitana projevil zájem o bývalého obránce Bayernu Mnichov Jerome Boatenga. Německý fotbalista by měl do italského týmu přestoupit jako volný hráč.
     
    SPEKULACE – Arsenal chce posílit svůj útok, a tak se dle spekulací poohlíží do sestavy Newcastlu. Zde vedení londýnského klubu měl zaujmout Callum Wilson.
     
    SPEKULACE Vedle Benrahmy má West Ham opustit další hráč, a to Pablo Fornals. Zájem o něj projevil španělský Betis.
     
    SPEKULACE – Ve fotbalovém světě se živě spekuluje o situaci Marcuse Rashforda v Manchesteru United. Anglický reprezentant kvůli svým disciplinárním prohřeškům aktuálně nemá mít podporu kabiny, a tak je pravděpodobný jeho odchod z Anglie. Do hry o tohoto útočníka se má vložit PSG.
     
    SPEKULACE – Zajímavý přestup se rýsuje na trase Southampton – Juventus. Do italského klubu by měl zamířit Carlos Alcaraz. Během dneška by měl Alcaraz podstoupit zdravotní prohlídku.
     
    SPEKULACE – Tottenham stále hledá plnohodnotnou náhradu za Harryho Kanea. Tou by se mohl stát Dominic Solanke z Bournemouthu, jemuž to v aktuální sezóně střílí.
     
    HOSTOVÁNÍ – Z tureckého Fenerbahce odchází na hostování portugalský záložník Miguel Crespo. Jeho dalším působištěm bude španělské Vallecano.
     
    PŘESTUPIvan Rakitič opouští fotbalovou Evropu! Jako volný hráč míří do saudskoarabského Al Shabab.
     
    PŘESTUP – Lino Sousa se stěhuje z Londýna do Birminghamu, mladý teenager opouští Arsenal a v nejbližších hodinách absolvuje zdravotní prohlídku v Aston Ville. O krajního obránce narozeného v roce 2005 měl zájem i Juventus, Galatasaray a Ranger, vyhrál však právě tým z Birminghamu.
     
    HOSTOVÁNÍ – Fiorentina se dohodla na podmínkách s italským útočníkem Andreou Belottim, který přijde na hostování z AS Řím.
     
    HOSTOVÁNÍ – Mo Dahoud půjde hostovat z Brightonu do Stuttgartu. Zástupci německého celku dnes ještě budou v Brightonu vyjednávat opci, která je součástí hostování a měla by být přibližně ve výši 9-10 milionů eur.
     
    SPEKULACE v CHELSEA

    Tottenham se velmi zajímá o záložníka Conora Gallaghera, který aktuálně působí v Chelsea. 23 letému hráči vyprší v Chelsea smlouva za 18 měsíců, což se rozhodli zástupci Tottenhamu využít a začít s londýnským rivalem vyjednávat.

    Brazilský talent Andrey Santos má namířenou do Štrasburku. Chelsea se vyjádřila, že chce poskytnout brazilskému křídelníkovi co nejvíce času na hřišti a francouzský tým podle ní bude nejlepší volba. Zároveň však v londýnském celku stále věří, že má Santos na to stát se jednou top hráčem.

    Od tří anglických klubů je zájem o dalšího odchovance Chelsea, jedná se o albánského útočníka Armanda Broju, který je spojován s odchodem do Aston Villy, Fulhamu a Wolverhamptonu. Všechny zmíněné celky by chtěly vytáhlého kanonýra podepsat na hostování, ale Chelsea by se přikláněla na variantu trvalé prodeje za nejméně 50 milionů liber. Broja má v Chelsea smlouvu až do roku 2028.
     
    PŘESTUPCarlos Alcaraz úspěšně podstoupil v Londýně zdravotní prohlídku jakožto nový hráč Juventusu. Fabrizio Romano potvrdil, že argentinský útočník později dnes podepíše kontrakt a během zítřka odletí do Turína. Southampton si přijde na 40 milionů eur.
     
    PŘESTUP – Luiz Henrique přestupuje za 20 milionů eur z Realu Betis do brazilské Botafogy. Jedná se o nejdražší přestup v brazilské historii.
     
    PŘESTUP – Janov dokončil přestup Ruslana Malinovskyiho, který v italském celku působil tento půl rok na hostování. Marseille si po finalizaci přestupu přijde na 7 milionů eur.
     
    SPEKULACE – Fulham je nejžhavějším kandidátem na podpis Aramanda Brojy. Rival z Londýna chce albánského útočníka podepsat na hostování bez opce. Uvidíme jak na tuto nabídku zareaguje Chelsea, když včera jednu nabídku na hostování odmítla od Wolves.
     
    PŘESTUP – Tommaso Baldanzi přestupuje z Empoli do AS Řím! Cena přestupu je 10 milionů eur + 5 milionů eur bonusy. Baldanzi je aktuálně na cestě do Říma, aby absolvoval sportovní prohlídku a lékařské testy. Italský záložník má na stole smlouvu na 5 let, obě strany údajně velmi o tento kontrakt stojí.
     
    SPEKULACE – Valencia poslala do Sevilly nabídku na hostování bez opce na Rafu Mira. Jednání mezi oběma týmy stále probíhá.
     
    SPEKULACE v OLYMPIAKOSU

    Kapverdské útočník Jovane Cabral který aktuálně hostuje v Salernitaně ze Sportingu Lisabon je v hledáčku řeckého celku.

    Naopak portugalský obránce Rúben Vezo z Levante je velmi blízko k přestupu do Olympiakosu. Italský novinář Fabrizio Romano to považuje za již hotovou věc.
     
    HOSTOVÁNÍ – Matěj Halešic přichází z Pardubic na hostování do Dukly Praha. Hráč se zkušenostmi z Baníku a Opavy jde pouze na hostování bez následné možnosti koupě.
     
    SPEKULACE – Crystal Palace podle dostupných zdrojů chystá nabídku za hráče Blackburnu Adama Whartona. Jedná se o 19 letého záložníka, který má již starty v anglické reprezentaci do 20 let.
     
    SPEKULACE – Olympique Marseille se snaží na poslední chvíli podepsat pravého obránce. V úvahu připadá návrat Zekiho Celika nebo podpis Lorenza Assignona.
     
    PŘESTUP – Andre Ilič přichází do Lille. Norský tým Vålerenga si přijde za třiadvacetiletého útočník na 4 miliony eur.
     
    HOSTOVÁNÍ – Lino Sousa, který byl před pár hodinami oznámen jako nová posila Aston Villy podepsal smlouvu do roku 2028. Hned v zápětí byl však poslán na hostování do druholigového Plymouthu.
     
    HOSTOVÁNÍ – Chaka Traoré opouští AC Milán a je připraven se připojit do Palerma na hostování do konce sezóny.
     
    HOSTOVÁNÍ – Marco Pellegrino je velmi blízko k odchodu z AC Milán, argentinský stoper se brzy připojí do Salernitany kde bude působit na hostování.
     
    HOSTOVÁNÍ – Noha Lemina je novou posilou Wolves. Přichází na hostování z PSG, součástí hostování je i opce ve výši 1 milionu eur. V týmu Wolverhamptonu se potká se svým bratrem Mariem, který zde hraje svou druhou sezónu.
     
    PŘESTUP – Pražská Slavia hlásí velkou posilu! Do Edenu se po dvou a půl letech vrací obránce David Zima!
    Sešívaní fanoušci mohou slavit! Do Edenu se vrací David Zima
     
    HOSTOVÁNÍ – Do Nottinghamu míří Giovanni Reyna z Borussie Dortmund. V anglickém klubu bude hostovat do konce sezóny.
     
    HOSTOVÁNÍ – Wolverhampton při příchodu nové posily sáhl do řad PSG a přivedl mladičkého Noha Leminu. Teprve osmnáctiletý talent bude v anglickém klubu hostovat do konce sezóny, přičemž Wolverhampton bude mít následně právo tohoto hráče odkoupit na trvalý přestup.
     
    SPEKULACE – Dnes se začalo živě spekulovat o přestupu Bryana Zaragozy z Granady do Bayernu Mnichov. Tomuto přestupu je nakloněn i španělský klub, který měl dát svému hráči svolení k odchodu.
     
    SPEKULACE – Mo Dahoud z Brightonu měl úspěšně dokončit zdravotní prohlídku. Jeho hostování ve Stuttgartu tak již nic nebrání.
     
    Jaroslav Tvrdík oznámil, že příchodem Davida Zimy končí přestupové období Slavie. Žádný další hráč tak v tomto přestupovém okně do Slavie nezamíří.
     
    SPEKULACE – Bývalý obránce Barcelony Yerri Mina měl souhlasit s nabídkou přestupu do Cagliari. Do tohoto klubu by měl zamířit z Fiorentiny.
     
    Celý den je u konce, tímto vám moc děkuji za pozornost. Pochopitelně nebylo možné zachytit všechny přestupy a řada z nich oficiálně vyplave na povrch až během dnešní noci. I tak jsme ale sledovali zajímavý přestupní deadline.
     
    Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (00:03:48)

    Patrik Lidmila

    Pavel Budař