Poslední den fotbalových přestupů (kon.)
koniec udalosti
Poslední den fotbalových přestupů

cz Streda 31.01.2024, 09:00Futbalové udalosti
     
    Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (00:03:48)
     
    Celý den je u konce, tímto vám moc děkuji za pozornost. Pochopitelně nebylo možné zachytit všechny přestupy a řada z nich oficiálně vyplave na povrch až během dnešní noci. I tak jsme ale sledovali zajímavý přestupní deadline.
     
    SPEKULACE – Bývalý obránce Barcelony Yerri Mina měl souhlasit s nabídkou přestupu do Cagliari. Do tohoto klubu by měl zamířit z Fiorentiny.
     
    Jaroslav Tvrdík oznámil, že příchodem Davida Zimy končí přestupové období Slavie. Žádný další hráč tak v tomto přestupovém okně do Slavie nezamíří.
     
    SPEKULACE – Mo Dahoud z Brightonu měl úspěšně dokončit zdravotní prohlídku. Jeho hostování ve Stuttgartu tak již nic nebrání.
     
    SPEKULACE – Dnes se začalo živě spekulovat o přestupu Bryana Zaragozy z Granady do Bayernu Mnichov. Tomuto přestupu je nakloněn i španělský klub, který měl dát svému hráči svolení k odchodu.
     
    HOSTOVÁNÍ – Wolverhampton při příchodu nové posily sáhl do řad PSG a přivedl mladičkého Noha Leminu. Teprve osmnáctiletý talent bude v anglickém klubu hostovat do konce sezóny, přičemž Wolverhampton bude mít následně právo tohoto hráče odkoupit na trvalý přestup.
     
    HOSTOVÁNÍ – Do Nottinghamu míří Giovanni Reyna z Borussie Dortmund. V anglickém klubu bude hostovat do konce sezóny.
    Sešívaní fanoušci mohou slavit! Do Edenu se vrací David Zima
     
    PŘESTUP – Pražská Slavia hlásí velkou posilu! Do Edenu se po dvou a půl letech vrací obránce David Zima!
     
    HOSTOVÁNÍ – Noha Lemina je novou posilou Wolves. Přichází na hostování z PSG, součástí hostování je i opce ve výši 1 milionu eur. V týmu Wolverhamptonu se potká se svým bratrem Mariem, který zde hraje svou druhou sezónu.
     
    HOSTOVÁNÍ – Marco Pellegrino je velmi blízko k odchodu z AC Milán, argentinský stoper se brzy připojí do Salernitany kde bude působit na hostování.
     
    HOSTOVÁNÍ – Chaka Traoré opouští AC Milán a je připraven se připojit do Palerma na hostování do konce sezóny.
     
    HOSTOVÁNÍ – Lino Sousa, který byl před pár hodinami oznámen jako nová posila Aston Villy podepsal smlouvu do roku 2028. Hned v zápětí byl však poslán na hostování do druholigového Plymouthu.
     
    PŘESTUP – Andre Ilič přichází do Lille. Norský tým Vålerenga si přijde za třiadvacetiletého útočník na 4 miliony eur.
     
    SPEKULACE – Olympique Marseille se snaží na poslední chvíli podepsat pravého obránce. V úvahu připadá návrat Zekiho Celika nebo podpis Lorenza Assignona.
     
    SPEKULACE – Crystal Palace podle dostupných zdrojů chystá nabídku za hráče Blackburnu Adama Whartona. Jedná se o 19 letého záložníka, který má již starty v anglické reprezentaci do 20 let.
     
    HOSTOVÁNÍ – Matěj Halešic přichází z Pardubic na hostování do Dukly Praha. Hráč se zkušenostmi z Baníku a Opavy jde pouze na hostování bez následné možnosti koupě.

    Patrik Lidmila

    Pavel Budař