San Jose – Buffalo 2:5 (kon.) | Edmonton – Nashville 4:1 (kon.) | Winnipeg – Toronto 2:4 (kon.)
Carolina – Arizona 3:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 2:7 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 3:2 (po pr.)
Tampa Bay – NJ Devils 6:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:3 (po pr.) | Detroit – Vegas 5:2 (kon.)
Minnesota – Anaheim 2:3 (kon.) | Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Calgary – Chicago 1:0 (kon.)
St. Louis – LA Kings 4:3 (po pr.)
koniec
Minnesota Wild
2:3 (2:1, 0:0, 0:2)
Anaheim Ducks
cz Nedeľa 28.01.2024, 03:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Gustavsson znovu míří na střídačku.
     
    58:25
    Gustavsson odjíždí na střídačku a Minnesota to zkusí v šesti!
    51:40 Troy TERRY - 2:3
     
    51:40
    Anaheim právě vstřelil branku! Anaheim otáčí skóre a poprvé v zápase vede! Ducks se dostali do útočného pásma a Henrique našel od mantinelu TROYE TERRYHO, který se dvě minuty zpátky vrátil z trestné lavice. Terry si následně nabruslil do slotu, odkud vypálil a prostřelil Gustavssona. Terry se prosazuje podruhé v zápase. Asistence: Adam Henrique a Urho Vaakanainen.
     
    49:29
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Troy Terry – 2 min., podrážení.
     
    48:33
    Hartman a Kaprizov se dostali do přečíslení 2 proti 1. Hartman svou nahrávkou hledal Kaprizova, ale přihrávku na něj nepustil Gudas.
    46:45 Ryan STROME - 2:2
     
    46:45
    Anaheim právě vstřelil branku! A je srovnáno! Gudas střílel od modré po nahrávce Henriquea. Střelu českého obránce před Gustavssonem tečoval RYAN STROME a šikovnou tečí dostal puk za domácího brankáře. Asistence: Radko Gudas a Adam Henrique.
     
    41:27
    Po nahrávce Fowlera dorážel u tyčky Henrique. Gustavsson ale udržel beton u své tyčky a nepustil puk do branky.
     
    40:36
    Proti střele McTavishe předvedl Gustavsson fantastický zákrok!
     
    39:31
    U mantinelu dohrál Brodin Terryho, který zůstal ležet na ledové ploše a hra je přerušena. Domácí Jonas Brodin nakonec dostává dvě minuty za vysokou hůl a je z toho přesilovka pro Ducks.
     
    38:14
    Bogosian se dostal hezkým manévrem až před Dostálem, který ale jeho zakončení dokázal vyrazit.
     
    31:52
    Gustavsson se na druhé straně skvěle vyznamenal proti Henriquemu, který se na něj řítil, ale svůj pokus o kličku nedotáhl do úspěšného konce, i díky výbornému Gustavssonově zákroku.
     
    29:39
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Adam Henrique – 2 min., hákování.
     
    28:05
    Kaprizov trefil tyčku!
     
    26:20
    Mason McTavish trefil hokejkou do obličeje za brankou svého soupeře a dostává dvě minuty. Další přesilovka pro domácí.
     
    Branka skutečně neplatí, video odhalilo, že šlo o ofsajd, a tak vedou domácí stále jen 2:1.
     
    Celá situace se ale ještě zkoumá u videa. Střídačka Anaheimu si vzala trenérskou výzvu a rozhodčí u videa prohlížejí záběry, které jim odhalí, jestli náhodou celé gólové situaci nepředcházel ofsajd.
     
    26:02
    Minnesota právě vstřelila branku! Domácí přidávají další gól a odskakují do dvoubrankového vedení! Johansson se vytočil zpoza branky a ranou z pravého kruhu překvapil Dostála, který vůbec nevěděl, kudy puk prošel. Johansson trefil milimetrově přesně mezeru vedle Dostálovy ruky. Puk pak ještě za jeho rukou dorazil do brány MATTHEW BOLDY a poslal puk tečí pod břevno.
    18:37 Jon MERRILL - 2:1
     
    18:37
    Minnesota právě vstřelila branku! Domácí se těsně před pauzou dostávají do vedení! Od modré čáry vypálil Zuccarello, jehož střelu před brankářem Dostálem tečoval JON MERRILL. Puk ještě před brankou trefil Gudas, od jehož hole se puk nešťastně odrazil a skončil za zády Dostála. Asistence: Mats Zuccarello a Dakota Mermis.
     
    16:29
    LaCombe se z pozice obránce vydal na útočný výlet a z brejku zkoušel střelou překonat Gustavssona, ale ten jeho záměr odhadl a lapačkou střelu srazil vedle branky.
     
    11:17
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Jake Lucchini – 2 min., držení.
    08:17 Troy TERRY - 1:1
     
    08:17
    Anaheim právě vstřelil branku! Anaheim rychle odpovídá a srovnává skóre! Po chybě domácích, kteří v útočném pásmu ztratili puk, se na pravém kruhu puku zmocnil Vatrano, který pak našel v mezikruží TROYE TERRYHO, který střelou k tyči překonal Gustavssona. Asistence: Frank Vatrano a Bo Groulx.
    06:39 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    06:39
    Minnesota právě vstřelila branku! Je tady první gól! Po vyhraném buly Zuccarella v útočném pásmu se puk dostal k Brodinovi, jenž ho vrátil na levý kruh Zuccarellovi, jenž křižnou nahrávkou našel na pravém kruhu KIRILLA KAPRIZOVA, který se nemýlil a poslal puk do odkryté branky. Asistence: Mats Zuccarello a Jonas Brodin.
     
    01:57
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Troy Terry – 2 min., hákování.

    Mateo

    Góly a asistencie: 7. Kaprizov (Zuccarello, Brodin), 19. Merrill (Zuccarello, Mermis) – 9. Terry (Vatrano, Groulx), 47. R. Strome (Gudas, Henrique), 52. Terry (Henrique, Vaakanainen)


    Minnesota Wild: Gustavsson (Wallstedt) – Faber, Brodin, Mermis, Middleton, Bogosian, Goligoski, Merrill – Zuccarello, Rossi, Kaprizov (A) – Boldy, Eriksson Ek (A), M. Foligno (A) – Maroon, Hartman, M. Johansson – F. Gaudreau, Lucchini, Duhaime.
    Tréner: John Hynes

    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – LaCombe, Fowler (A), Vaakanainen, Gudas, Zellweger, Hägg, Lindström – Henrique (A), Carlsson, Terry – Vatrano, R. Strome, Leason – Lundeström, McTavish, Silfverberg (A) – McGinn, Carrick, R. Johnston – Groulx.
    Tréner: Greg Cronin

    Rozhodca: Rank, Lee – Suchánek, MacPherson

    Diváci: 19 053