San Jose – Buffalo 2:5 (kon.) | Edmonton – Nashville 4:1 (kon.) | Winnipeg – Toronto 2:4 (kon.)
Carolina – Arizona 3:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 2:7 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 3:2 (po pr.)
Tampa Bay – NJ Devils 6:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:3 (po pr.) | Detroit – Vegas 5:2 (kon.)
Minnesota – Anaheim 2:3 (kon.) | Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Calgary – Chicago 1:0 (kon.)
St. Louis – LA Kings 4:3 (po pr.)
koniec
Minnesota Wild
2:3 (2:1, 0:0, 0:2)
Anaheim Ducks
cz Nedeľa 28.01.2024, 03:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:40 Troy TERRY - 2:3
     
    51:40
    Anaheim právě vstřelil branku! Anaheim otáčí skóre a poprvé v zápase vede! Ducks se dostali do útočného pásma a Henrique našel od mantinelu TROYE TERRYHO, který se dvě minuty zpátky vrátil z trestné lavice. Terry si následně nabruslil do slotu, odkud vypálil a prostřelil Gustavssona. Terry se prosazuje podruhé v zápase. Asistence: Adam Henrique a Urho Vaakanainen.
    46:45 Ryan STROME - 2:2
     
    46:45
    Anaheim právě vstřelil branku! A je srovnáno! Gudas střílel od modré po nahrávce Henriquea. Střelu českého obránce před Gustavssonem tečoval RYAN STROME a šikovnou tečí dostal puk za domácího brankáře. Asistence: Radko Gudas a Adam Henrique.
    18:37 Jon MERRILL - 2:1
     
    18:37
    Minnesota právě vstřelila branku! Domácí se těsně před pauzou dostávají do vedení! Od modré čáry vypálil Zuccarello, jehož střelu před brankářem Dostálem tečoval JON MERRILL. Puk ještě před brankou trefil Gudas, od jehož hole se puk nešťastně odrazil a skončil za zády Dostála. Asistence: Mats Zuccarello a Dakota Mermis.
    08:17 Troy TERRY - 1:1
     
    08:17
    Anaheim právě vstřelil branku! Anaheim rychle odpovídá a srovnává skóre! Po chybě domácích, kteří v útočném pásmu ztratili puk, se na pravém kruhu puku zmocnil Vatrano, který pak našel v mezikruží TROYE TERRYHO, který střelou k tyči překonal Gustavssona. Asistence: Frank Vatrano a Bo Groulx.
    06:39 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    06:39
    Minnesota právě vstřelila branku! Je tady první gól! Po vyhraném buly Zuccarella v útočném pásmu se puk dostal k Brodinovi, jenž ho vrátil na levý kruh Zuccarellovi, jenž křižnou nahrávkou našel na pravém kruhu KIRILLA KAPRIZOVA, který se nemýlil a poslal puk do odkryté branky. Asistence: Mats Zuccarello a Jonas Brodin.

    Mateo

    Góly a asistencie: 7. Kaprizov (Zuccarello, Brodin), 19. Merrill (Zuccarello, Mermis) – 9. Terry (Vatrano, Groulx), 47. R. Strome (Gudas, Henrique), 52. Terry (Henrique, Vaakanainen)


    Minnesota Wild: Gustavsson (Wallstedt) – Faber, Brodin, Mermis, Middleton, Bogosian, Goligoski, Merrill – Zuccarello, Rossi, Kaprizov (A) – Boldy, Eriksson Ek (A), M. Foligno (A) – Maroon, Hartman, M. Johansson – F. Gaudreau, Lucchini, Duhaime.
    Tréner: John Hynes

    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – LaCombe, Fowler (A), Vaakanainen, Gudas, Zellweger, Hägg, Lindström – Henrique (A), Carlsson, Terry – Vatrano, R. Strome, Leason – Lundeström, McTavish, Silfverberg (A) – McGinn, Carrick, R. Johnston – Groulx.
    Tréner: Greg Cronin

    Rozhodca: Rank, Lee – Suchánek, MacPherson

    Diváci: 19 053