Kladno – Třinec 3:5 (kon.) | Vítkovice – Liberec 2:0 (kon.) | Sparta Praha – Litvínov 6:3 (kon.)
Olomouc – Hradec Králové 3:2 (1:0 po s.n.) | Motor ČB – K. Vary 3:0 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.)
Plzeň – Kometa Brno 2:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Dynamo Pardubice
4:3 (0:0, 3:1, 0:2 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 14.01.2024, 17:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga (ČR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Vítěznou branku vstřelil LIBOR HÁJEK.
     
    54:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Fořt nahrál před branku PAVOLU SKALICKÉMU, který se ocitl sám před Kloučkem a rychlou střelou ho prostřelil.
     
    49:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav přesně po skončení početní výhody vstřeluje gól. Gewiese vystřelil od modré a puk před brankou nenápadně tečoval JOACHIM ROHDIN, který tak snížil na 3:2.
     
    37:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice znovu odskakují na rozdíl dvou branek! Kaut poslal před branku puk LUKÁŠI SEDLÁKOVI, který předvedl krásnou individuální akci a trefil se přesně mezi tři tyče.
     
    31:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav využívá přesilovku a snižuje! Lantoši nahrál Pyrochtovi na modrou, ten se střelou váhal a nakonec poslal puk ONDŘEJU ROMANOVI, který číhal u pravé branky a po rychlé střele překonal Kloučka.
     
    29:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo jde do dvoubrankového vedení! Nádhernou akci předvedl Robert Kousal s LUKÁŠEM RADILEM, kde se tyto dva hráči dostali do přečíslení dva na jednoho a první jmenovaný nahrával druhému, a ten zavěsil puk do horního rohu boleslavské branky.
     
    23:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají přesilovku a jdou do vedení! Radil s Čerešňákem vytvořili pro MARTINA KOUTA pěknou přihrávku, ten vystřelil z pravého kruhu a trefil se do horního rohu boleslavské branky.

    Zuzana Miřatská

    Góly a asistencie: 24. Kaut (Čerešňák, Radil), 30. Radil (R. Kousal, Hájek), 38. Sedlák (Kaut), 65. Hájek – 32. O. Roman (Pyrochta, Lantoši), 50. Rohdin (Gewiese), 55. Skalický (Fořt)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Will) – T. Dvořák, Čerešňák, D. Musil, Košťálek, Hájek, Vála, Kolář – Paulovič, Sedlák (C), Kaut – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Mandát, Poulíček (A), Hyka – Říčka, A. Musil, Cienciala.
    Tréner: Václav Varaďa

    BK Mladá Boleslav: F. Novotný (J. Růžička) – Pyrochta (A), Bernad, Čech, F. Pavlík, Gewiese, Křepelka, Lintuniemi – Skalický, Fořt, Lantoši (C) – Malát, O. Roman, Rohlík – Dvořáček, Hradec, Rohdin – Zvagulis, Závora, J. Půček.
    Tréner: Richard Král

    Rozhodca: Květoň, Ondráček – Hynek, Zika