Kladno – Třinec 3:5 (kon.) | Vítkovice – Liberec 2:0 (kon.) | Sparta Praha – Litvínov 6:3 (kon.)
Olomouc – Hradec Králové 3:2 (1:0 po s.n.) | Motor ČB – K. Vary 3:0 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.)
Plzeň – Kometa Brno 2:3 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
6:3 (0:0, 3:3, 3:0)
HC VERVA Litvínov
cz Nedeľa 14.01.2024, 16:00 • O₂ Arena, Praha • Tipsport extraliga (ČR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hra bez brankáře se Chemikům nevyplatila, gól do prázdné branky vstřelil útočník FILIP CHLAPÍK a zvyšuje tak náskok Sparty o tři branky. Bez asistence.
     
    51:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se prakticky z ničeho prosazují! Litvínovská obrana si nepohlídala ONDŘEJE NAJMANA, který po objetí branky uklidil Zajíčkovi puk u levé tyčky do branky a posílá Spartu do dvoubrankového vedení. Asistence: Roman Horák.
     
    41:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou opět do vedení po brance ONDŘEJE NAJMANA, který dostal od Romana Horáka přihrávku do slotu. Puk Zajíčkovy projel mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Roman Horák.
     
    38:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    V přesilovce proměňuje také Sparta. Po několika výměnách puku dostal přihrávku do slotu VLADIMÍR SOBOTKA, který zakončil těsně nad Zajíčkovo levé rameno. Asistence: Michal Řepík a Michal Kempný.
     
    36:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po zmatcích před sparťanskou brankou se puk odrazil k RADIMU ŠALDOVI, který se z pravého kruhu trefil na levou šibenici. Bez asistence.
     
    35:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    David Kaše si našel přihrávkou svého bratra ONDŘEJE KAŠEHO na levém kruhu, který pak přesně trefil levou šibenici. Asistence: David Kaše.
     
    27:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po překontrolování záznamu rozhodčími bylo rozhodnuto, že gól platí. Střelu Ondřeje Mikliše stihl tečovat ještě JAN BUCHTELE a kotouč padl přesně pod horní tyčku. Asistence: Ondřej Miliš.
     
    27:08
    Sparta právě vstřelila branku a máme vyrovnáno!
    Hauser vybojoval puk u mantinelu v rohu útočného pásma a poslal ho přímo do mezikruží na hokejku JAKUBA KONEČNÉHO, který pak zakončil nad Zajíčkovo pravé rameno. Asistence: Petr Hauser.
     
    24:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    ANDREJ KUDRNA využil nedůrazu domácích u mantinelu a podařilo se mu obstřelit sparťanskou obranu až za Kořenářova záda. Asistence: Ondřej Kaše a Petr Koblasa.

    Lucie Citterbartová

    Góly a asistencie: 28. Konečný (Hauser), 28. Buchtele (Mikliš), 39. Sobotka (Řepík, Kempný), 42. Horák (Hauser), 52. O. Najman (Horák), 59. Chlapík – 25. Kudrna (O. Kaše, Koblasa), 36. O. Kaše (D. Kaše), 37. Šalda


    HC Sparta Praha: Kořenář (Cichoň) – Krejčík, Mikliš, Kempný (A), T. Tomek, Moravčík, Irving, Pavlák – Forman, Sobotka, Řepík (C) – O. Najman, Horák, Chlapík (A) – Buchtele, Konečný, Mužík – Žmola, M. Vitouch, Hauser.
    Tréner: Pavel Gross

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Baránek, Zeman, Šalda, Jaks, Czuczman, Demel (A), Baláž – Kudrna, Urban, Koblasa – Hlava, D. Kaše (A), O. Kaše (C) – Maštalířský, Kirk, Abdul – Zygmunt, Jurčík, Havelka.
    Tréner: Karel Mlejnek

    Rozhodca: Sýkora, Jaroš – Frodl, Hnát