Litvínov – K. Vary 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (2:4 po s.n.) | Plzeň – Olomouc 8:0 (kon.)
Hradec Králové – Kladno 4:2 (kon.) | Liberec – Motor ČB 4:1 (kon.) | Sparta Praha – Vítkovice 2:1 (kon.)
koniec
Mountfield HK
4:2 (3:2, 0:0, 1:0)
Rytíři Kladno
cz Streda 03.01.2024, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR) • 47. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:54
    Antonín Melka (KLA) posílá Kladno do tří! Perretovi, který zachraňoval nepřesnou nahrávku, vysekl hokejku z rukou, a je to tak 1:25 5 na 3!
     
    38:19
    Chris Martenet (KLA) jde zcela zbytečně za katr. Nezachytil přihrávku podél mantinelu, aby pak nepustil Okuliara do brejku, tak mu nedovolil jet za pukem. Nedovolené bránění.
     
    35:34
    Oliver Okuliar (MHK) ve středním pásmu bojoval s rychlejším soupeřem, nakonec se dopustil podrážení, tudíž to má za dvě minuty.
     
    26:54
    Po další komerčce přijde třetí hradecká přesilovka. Martin Procházka (KLA) hokejkou vzal Eberleho pod bruslemi až poté, co domácí kapitán zakončil z mezikruží jenom do obránce. Nešikovnost tak hostujícího útočníka stojí dvě minuty.
     
    22:51
    Domácí se z toho ale dostali a naproti si vybojovali přesilovku. Eduards Tralmaks (KLA) nejprve po útočném výpadu přepadl přes krajana Freibergse, následně se vracel a zachraňoval situaci přeseknutím hole Okuliarovi.
     
    12:38
    Marek Zachar (MHK) ani moc neprotestuje a míří na trestnou. U mantinelu podrazil ex-hradeckého Smoleňáka a Kladno tak má druhou přesilovku v utkání.
     
    08:02
    Tak dlouho Deven Sideroff (KLA) doloval puk zpod Lalancettea, až mu hokejkou podsekl brusli. Hradec tak má první přesilovou hru.
     
    05:45
    Ohromná chyba v kladenské rozehrávce, kterou jel trestat únikem Jordann Perret! Eduards Tralmaks (KLA) jej stíhal, ve finální fázi přesekl hůl a je z toho trestné střílení!
     
    04:35
    A zanedlouho přichází první trest duelu. Aleš Jergl (MHK) nestačil na Procházku, nasadil mu lehký háček a míří na trestnou.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 9. Perret (Šťastný, Pavelka), 17. Estephan (Šťastný, Miškář), 19. Pavelka (Pláněk, Perret), 60. Jergl (Okuliar, Lalancette) – 16. Martenet (Sideroff, Jarůšek), 20. Tralmaks


    Mountfield HK: Lukáš (Laurikainen) – Kalina, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Marcel, Freibergs, Gaspar – Šťastný, Miškář, Estephan – Perret, Tamáši, Jasper – Okuliar, Lalancette, Jergl (A) – Zachar, Pilař, Eberle (C).
    Tréner: Tomáš Martinec

    Rytíři Kladno: Bow (J. Hudáček) – Voráček, Hejda, Ticháček, Martenet, Veber, Slováček – Sideroff, Jarůšek, Kusý – Tralmaks, Pytlík, Jágr – M. Procházka, Melka (A), Smoleňák (C) – Vimmer, Babka, Bláha.
    Tréner: Otakar Vejvoda

    Rozhodca: Kika, Sýkora – Svoboda, Zíka

    Diváci: 4 396