Buffalo – Columbus 3:2 (po pr.) | Boston – NJ Devils 5:2 (kon.) | Florida – Montreal 4:1 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 4:2 (kon.) | Tampa Bay – NY Rangers 1:5 (kon.) | Toronto – Carolina 2:3 (kon.)
Washington – Nashville 2:3 (0:2 po s.n.) | LA Kings – Edmonton 2:3 (2:3 po s.n.) | Minnesota – Winnipeg 2:3 (kon.)
Detroit – Boston 3:5 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
New York Rangers
cz Nedeľa 31.12.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:25 Artěmij PANARIN - 1:5
     
    55:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    V přesilovce čtyři na tři kompletuje ARTĚMIJ PANARIN šestý hattrick v kariéře! Ruský kanonýr si společně s Foxem pohrál s Černákem a z vrcholku levého kruhu umístil střelu zápěstím vedle Vasilevského pravé ruky. Asistence: Adam Fox, Mika Zibanejad.
    51:16 Artěmij PANARIN - 1:4
     
    51:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Stovky hostujících fanoušků nadšeně slaví gól na 4:1! Lafrenière u červené čáry donutil chybovat Černáka a kotouč se s pomocí Trochecka ocitl u ARTĚMIJE PANARINA. Nejproduktivnější hráč Rangers s ním přijel do pravého kruhu a parádně ho zavěsil vzdálenější tyči. Asistence: Vincent Trocheck.
    38:30 Chris KREIDER - 1:3
     
    38:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trocheck si rukavicí zpracoval Wheelerovo vyhození z rohu obranného pásma a rovnou mohl rozvíjet brejk dvou na jednoho. Podobně jako u gólu na 1:0 poslal puk skrz osu doleva a CHRIS KREIDER si dal záležet na zakončení k bližší tyči. Asistence: Vincent Trocheck.
    37:39 Nikita KUČEROV - 1:2
     
    37:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Teď už Rangers ohromnému tlaku podlehli a ztratili tak půlku ze svého náskoku! Díky přihrávce od Hedmana se u levého bodu pro vhazování opřel do příklepu Stamkos. Šesťorkin vychytal i následnou dorážku Pointa, jenomže Paul se Stamkosem otočili hru do pravého kruhu a NIKITA KUČEROV už neměl problém trefit poloprázdnou branku. Asistence: Steven Stamkos, Nick Paul.
    07:36 Vincent TROCHECK - 0:2
     
    07:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vasilevskij na poslední chvíli zabránil Lafrenièreovi zasunout puk kolem jeho levé tyčky. Potom zastavil i Troubovu ránu od modré, jenže VINCENT TROCHECK našel volný kotouč před pravým betonem a bez přítomnosti obránců jej dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Jacob Trouba, Alexis Lafrenière.
    01:51 Artěmij PANARIN - 0:1
     
    01:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hedmanův pád otevřel Trocheckovi dveře do přečíslení dvou na jednoho. Přihrávku přes Perbixe si vyžádal ARTĚMIJ PANARIN a z jedničky zvedl kotouč ke střeše Vasilevského branky. Ruský gólman nebyl daleko od toho, aby zasáhl držadlem hole. Asistence: Vincent Trocheck, Alexis Lafrenière.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 38. Kučerov (Stamkos, Paul) – 2. Panarin (Trocheck, Lafrenière), 8. Trocheck (Trouba, Lafrenière), 39. Kreider (Trocheck, Wheeler), 52. Panarin (Trocheck), 56. Panarin (Fox, Zibanejad)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (J. Johansson) – Hedman (A), Perbix, H. Fleury, Černák, de Haan, D. Raddysh – Paul, Point, Kučerov (A) – Hagel, Cirelli, Stamkos (C) – Jeannot, Glendening, Eyssimont – Sheary, Motte, Barré-Boulet.
    Tréner: Jon Cooper

    New York Rangers: Šestorkin (Quick) – R. Lindgren, Fox (A), K. Miller, Trouba (C), E. Gustafsson, Schneider – Kreider, Zibanejad (A), Wheeler – Panarin, Trocheck, Lafrenière – Cuylle, Bonino, Brodzinski – Vesey, Goodrow, Pitlick.
    Tréner: Peter Laviolette

    Rozhodca: MacDougall, Blandina – Baker, Kelly

    Diváci: 19 092