Brighton – Tottenham 4:2 (kon.) | Arsenal – West Ham 0:2 (kon.)
koniec
Brighton & Hove Albion
4:2 (2:0)
Tottenham Hotspur
cz Štvrtok 28.12.2023, 20:30 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Kohoutům to tam v závěru zápasu začíná padat! Gil po svém sraženém centru přenechal míč Porrovi. Španělský obránce ho zleva krásně posadil na hlavu BENA DAVIESE, ten se v náběhu zbavil Dunka a zhruba metr před brankovou čarou zakončil mimo dosah Steela.
    81. Alejo VÉLIZ - 4:1
     
    81
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Dunk vedle svého vápna zbytečně dlouho otálel s odkopem. Odrazem o napadajícího Kulusevského se míče zmocnil Son Hung-min a zprava ho doručil k ALEJU VÉLIZOVI. Dvacetiletý Argentinec si prvním dotekem balon zpracoval a druhým ho poslal do volného prostoru u bližší tyče.
     
    76
    Brighton právě vstřelil branku!
    JOÃO PEDRO i při druhé penaltě kopl balon do Vicariova protipohybu a suverénním způsobem navýšil vedení Brightonu na rozdíl čtyř branek.
    64. Pervis ESTUPIÑÁN - 3:0
     
    64
    Brighton právě vstřelil branku!
    Tak to je asi definitivní K. O. pro Spurs! Hosté po několika šancích pustili Brighton do ojedinělé akce. PERVIS ESTUPIŇÁN v ní odvážně natáhl z obrovské dálky a mimořádně krásnou křížnou střelou oslavil svůj návrat po dlouhodobém zranění.
     
    24
    Brighton právě vstřelil branku!
    JOÃO PEDRO se ze značky pokutového kopu nemýlil! Míč umístil ze svého pohledu do levého dolního rohu, kdežto Vicario skákal k protější tyčce.
    11. Jack HINSHELWOOD - 1:0
     
    11
    Brighton právě vstřelil branku!
    Son Hung-min si nechal vzít míč na vlastní polovině a domácí zadáci postupně otočili těžiště k Milnerovi s Pedrem. Brazilec se prokličoval zahuštěným prostorem a geniálně načasovanou přihrávkou uvolnil JACKA HINSHELWOODA, který zprava nebojácně vypálil pod Vicariovo břevno.

    Michal Břuchanský

    Góly: 11. Hinshelwood (Pedro), 24. Pedro (pen.), 64. Estupiñán, 76. Pedro (pen.) – 81. Véliz (Son Heung-min), 86. B. Davies (Porro)

    Karty:   43. Buonanotte (BRN), 70. Moder (BRN), 82. Dunk (BRN) – 23. Kulusevski (TOT), 57. Richarlison (TOT)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 18:6.
    Brighton & Hove Albion: Steele – Hinshelwood, van Hecke, Dunk (C), Igor (46. Estupiñán) – Gilmour, Milner (69. Moder) – Buonanotte (59. Baleba), Groß, Welbeck (69. E. Ferguson) – Pedro (90+3. Lallana).
    Náhradníci: Verbruggen – Baker-Boaitey, Barrington, Dahoud.

    Tréner: Roberto De Zerbi

    Tottenham Hotspur: Vicario – Porro, Udogie, B. Davies, Emerson Royal – P. Sarr (65. Gil), Højbjerg – Br. Johnson (70. Véliz), Kulusevski, Son Heung-min (C) – Richarlison (65. Lo Celso).
    Náhradníci: Forster – Dier, Donley, Dorringhton, A. Phillips, Santiago.

    Tréner: Ange Postecoglou

    Rozhodca: Gillett – Cann, Smart

    Diváci: 31 675