Ambri-Piotta – Pardubice 2:3 (po pr.) | Frölunda – Team Canada 0:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Ambri-Piotta
2:3 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Utorok 26.12.2023, 14:10 • Eisstadion Davos, Davos • Spengler Cup • Skupina 1
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:15 SEDLÁK - 2:3
     
    61:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    O zisku dvou bodů a výhry je rozhodnuto! LUKÁŠ SEDLÁK potrestal nepřesnou akci Ambri Piotty samostatným a obětavým únikem přes všechny obránce překonal mezi betony bez šance chytajícího Juvonena. – 2:3 po prodloužení.
    Bez asistence.
    47:35 ZOHORNA - 2:2
     
    47:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak teď už je zaslouženě vyrovnáno! Robert Kousal byl v tomto menším tlaku aktivní, proto se probojoval ke střele, která mu byla zablokována. To ho mrzet nemuselo, jelikož si puk našel TOMÁŠ ZOHORNA a tvrdou ranou z první překonal bezradného Juvonena. – 2:2.
    Asistence: Robert Kousal a Libor Hájek.
    29:18 PAULOVIČ - 2:1
     
    29:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po velké snaze přichází snížení! Okamžitě po vhazování si vjel do kruhu pro kotouč MATĚJ PAULOVIČ. Slovenský útočník skvěle prošel přes obránce a v pádu pomocí bekhendu překonal marně natahujícího se Juvonena. – 2:1.
    Asistence: Patrik Poulíček.
    08:10 FORMENTON - 2:0
     
    08:10
    Ambri Piotta právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Pardubice kruté! Velkou část oslabení český tým zvládl bránit. Jenže ke konci napřáhl k nahození Jesse Virtanen. Jeho pobídka skočila o led a šikovně do ní vložil hokejku ALEX FORMENTON a překonal bezradného Willa. – 2:0.
    Asistence: Jesse Virtanen a Laurent Dauphin
    01:02 FORMENTON - 1:0
     
    01:02
    Ambri Piotta právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Dynamo! Obrovskou chybu na modré čáře českého týmu odhadl Virtanen. Následně předložil krkolomě na Laurenta Dauphina, který poslal do samostatného úniku ALEXE FORMENTONA, ten mezi betony Willa otevřel skóre. – 1:0.
    Asistence: Laurent Dauphin.

    Matyáš Kotlan

    Góly a asistencie: 2. Formenton (Dauphin), 9. Formenton (Virtanen, Dauphin) – 30. Paulovič (Poulíček), 48. Zohorna (Kousal, Hájek), 62. Sedlák


    HC Ambri-Piotta: Juvonen (Conz) – Heed, Pezzullo, Fohrler, Virtanen, Wüthrich, Jecker, Honka – Mueller, Špaček, Lilja – Pestoni (A), Dauphin, Formenton – Bürgler (C), Heim, Kneubuehler – Zwerger, Landry, Eggenberger – Douay
    Tréner: Luca Cereda

    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – Čerešňák, Dvořák, Košťálek, Hájek, Bučko, Kolář, Hrádek – Hyka, Sedlák (C), Říčka – Radil, Zohorna (A), Kousal – Kaut, Musil, Ciencala – Paulovič, Poulíček (A), Mandát – Pochobradský
    Tréner: Václav Varaďa

    Diváci: 6 800