Rayo Vallecano – Valencia 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Getafe 3:3 (kon.) | Granada – Sevilla 0:3 (kon.)
koniec
Granada CF
0:3 (0:2)
FC Sevilla
cz Utorok 19.12.2023, 21:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španielska LaLiga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Boubakary Soumaré, přichází Marcão.
     
    81
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Júsuf en-Nesírí, přichází Adnan Januzaj.
     
    79
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Antonio Puertas, přichází José María Callejón.
     
    74
    Sudí však dostal pokyn od VAR, aby se šel na situaci podívat na monitor. Následně své rozhodnutí přehodnotil, červenou kartu zrušil a Bueno ke své jistě velké úlevně obdržel nakonec jen žluté varování!
     
    73
    Tak tohle je hodně špatný start do zápasu pro Manuela Buena! Hostující mladík si dal míč daleko od nohy a ve snaze získat ho zpět zajel do kotníku Lucase Boyého. Rozhodčí Busquets vytahuje červenou kartu!
     
    71
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Rafa Mir,
    ze hřiště odchází Suso, přichází Manuel Bueno.
     
    64
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Carlos Neva, přichází Alvaro Fernandez,
    ze hřiště odchází Sergio Ruiz, přichází Njegoš Petrović.
     
    63
    Největší šance domácích v zápase! Myrto Uzuni dostal míč do pokutového území. Tam ho předložil doleva zcela volnému Antoniovi Puertasovi, kterého však vychytal pravou nohou přesouvající se Marko Dmitrović! Byl to výborný zákrok, nicméně kdyby domácí kapitán poslal svou koncovku více k tyči a nebo nahoru, byl by to jistě gól.
     
    57
    Po střetu s Raúlem Torrentem zůstal ležet na hřišti Juanlu Sánchez. Sudí zareagoval později, ale pak udělil domácímu ubránci žlutou kartu.
     
    49
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak nové koště na lavičce Sevilly zatím zametá perfektně! Standardní situaci zahrál Suso. Na jeho kvalitní centr si naběhl SERGIO RAMOS, který míč hlavou umístil k pravé tyči z pohledy Ferreiry. Kapitán hostí zaznamenal za svou kariéru mnoho podobných gólů. Třeba i ve finále Ligy mistrů v dresu Realu Madrid.
     
    46
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Gonzalo Villar, přichází Myrto Uzuni.
     
    45+2
    Hosté ubránili roh a z protiútoku ještě mohli udeřit! Adria Pedrosa to zkoušel z podobné pozice jako Lucas Ocampos při gólu na 2:0. Byla to i velice podobná střela, ovšem Ferreiru tentokrát zachránilo břevno, od kterého se balón odrazil před brankovou čáru!
     
    45+2
    Do pokutového území vlétl Antonio Puertas. Ten si u brankové čáry krásně obhodil jednoho obránce a míč si ještě naváděl více do hřiště. Následně to zkoušel pravačkou, ovšem trefil jen Sergia Ramose, který brankáři Dmitrovićovi asi hodně pomohl!
     
    38
    Gerard Gumbau trefil v hlavičkovém souboji rukou Ocampose. Rozhodčímu se to nelíbilo a sudí mu za to udělil žlutou kartu.
     
    32
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla krása! Raúl Torrente přišel o míč na vlastní polovině. Ten se dostal od Júsufa en-Nesírího k LUCASOVI OCAMPOSOVI, který vystřelil ze 30 metrů a balón zapadl do levé šibenice z pohledu brankáře Ferreiry, který si udělal letecký den v bráně marně – 0:2.
     
    23
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Autorem gólu by měl být ADRIA PEDROSA. Suso zatáhl středem hřiště míč dopředu a poté nahrál doleva Adriovi Pedrosovi. Ten si balón připravil na střelu, kterou nešťastně přizvedl bránící Ricard Sánchez. Brankář Ferreira tak na balón nedosáhl a za ním ještě balón možná lízl hlavou en-Nesírí. Maročan byl v první chvíli také označen za střelce, nyní už ale v oficiálním zápise svítí Adria Pedrosa.

    Martin Augustin

    Góly: 23. Pedrosa (Suso), 32. Ocampos (En-Nesyri), 49. S. Ramos (Suso)

    Karty:   38. Gumbau (GRN), 57. Torrente (GRN) – 74. M. Bueno (SEV)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:10.
    Granada CF: Ferreira – R. Sánchez, Miquel, Torrente, Neva (64. Fernandez) – G. Villar (46. Uzuni), Gumbau, S. Ruiz (64. Petrović), Puertas (C) (79. Callejón) – Zaragoza, Boyé.
    Náhradníci: Arbol, A. López – V. Díaz, Diédhiou, Manafá, Melendo, Rubio, Weissman.

    Tréner: Alexander Medina

    FC Sevilla: Dmitrović – Gudelj, S. Ramos (C), Salas – J. Sánchez, Ó. Torres, Soumaré (87. Marcão), Suso (71. M. Bueno), Pedrosa – Ocampos (71. Mir), En-Nesyri (81. Januzaj).
    Náhradníci: Árbol, Flores – Benavides, Gattoni, D. Sow, Capitas, Hormigo, Dasilva.

    Tréner: Quique Sánchez Flores

    Rozhodca: Busquets – García, Pérez