Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Sparta Praha – Motor ČB 3:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Hradec Králové – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Olomouc – Kladno 3:2 (po pr.) | Pardubice – Litvínov 2:4 (kon.)
Plzeň – Třinec 5:4 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 10.12.2023, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga (ČR) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    42:02 Jaromír PÉREZ - 4:1
     
    42:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda! JAROMÍR PÉREZ udělal z boleslavských hráčů sněhuláky, všechny po své cestě obehrál a krásně projel až před Filipa Novotného. Toho si položil na led a zasunul kotouč k pravé tyčce. Asistence: Michal Bulíř, Ian McCoshen.
     
    38:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí se vrací do dvoubrankového náskoku díky krásnému vymetení horního růžku od KELLYHO KLÍMY! Ten si s pukem na holi nabruslil do pravého kruhu, odkud s vidinou mohutné clony vypálil a Novotný neměl šanci jeho střelu vidět, natož zasáhnout. Celá hala bouří a domácí půjdou do šaten nejspíše s výhodou dvou tref. Asistence: Jan Šír, Tomáš Galvas.
     
    35:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dvakrát to nevyšlo, napotřetí už ale ano. RÓBERT LANTOŠI vyjel do třetího brejku proti Lukáši Paříkovi a tentokrát jej už překonal, kdy si jej položil na led a následně podél betonu zakončil. Asistence: Pavol Skalický.
     
    32:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale elitního domácího centra nevyužitá střela nemusí dlouho mrzet, protože se prosazuje nyní a byla to dokonalá symbióza! TOMÁŠ FILIPPI dostal lahůdkovou nahrávku od T. J. Melancona, který proplul boleslavským pásmem, na pravou stranu a zdálo se, že si Novotný připíše další zákrok, protože Filippi mířil doprostřed jeho kanceláře. Kotouč ale po krátké prodlevě vyplul za jeho zády, a tak vedou domácí již o dvě branky. Asistence: T. J. Melancon.
     
    04:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři jdou do vedení! THOMAS JOSEPH MELANCON poslal puk na Novotného od modré čáry a po teči hostujícího Tomáše Fořta kotouč skončil až za bezmocným boleslavským gólmanem. Asistence: Tomáš Filippi.

    Jan Kordík

    Góly a asistencie: 5. Melancon (Filippi), 33. Filippi (Melancon), 39. Klíma (Šír, Galvas), 43. Pérez (Bulíř, McCoshen) – 36. Lantoši (Skalický)


    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Schnattinger) – Budík, Knot, J. Dvořák, Melancon, McCoshen, Galvas, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Klíma – Flynn, A. Najman, Hawryluk – Birner (C), Bulíř (A), Pérez – Vlach, Šír, Pekař.
    Tréner: Filip Pešán

    BK Mladá Boleslav: F. Novotný (Žajdlík) – Pyrochta (A), F. Pavlík, Gewiese, Osburn, Jánošík (C), Bernad – Skalický, Fořt, Lantoši – Aaltonen (A), O. Roman, Šmerha – Rohdin, Järvinen, Krivošík – Dvořáček, Závora, J. Půček – Malínek.
    Tréner: Richard Král

    Rozhodca: Pražák, Květoň – Ondráček, Thuma