Poľsko – Slovensko sk 3:5 (kon.) | Česko – Švédsko 1:6 (kon.)
koniec
Česko
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
Švédsko
cz Pondelok 04.12.2023, 10:00 • OCBC Arena 1 (Singapur) • MS žien • Skupina B
    59:52 GUSTAFSSONOVÁ - 1:6
     
    59:52
    Švédsko právě vstřelilo branku! MOA GUSTAFSSONOVÁ přidává ještě jeden gól. Gustafssonová zůstala úplně sama před Christianovou po nahrávce Elmové a poradila si střelou nad nohu české brankářky. Asistence: Cajsa Elmová.
    51:41 BÄCKSTEDTOVÁ - 1:5
     
    51:41
    Švédsko právě vstřelilo branku! Češky měly dobrý tlak, jenže nakonec se v oslabení prosazují Švédky. ELLEN BÄCKSTEDTOVÁ se dostala ke střele z osy hřiště. Míček se nakonec do branky odrazil po smolném odrazu Pláškové. Asistence: Maja Viströmová.
    37:13 GUSTAFSSONOVÁ - 1:4
     
    37:13
    Švédsko právě vstřelilo branku! Švédky dál navyšují skóre! MOA GUSTAFSSONOVÁ zůstala úplně nehlídaná na pravé straně a po obdržení nahrávky přes osu hřiště zamířila do odkryté české branky. Asistence: Moa Tschöpová.
    35:10 VIBRONOVÁ - 1:3
     
    35:10
    Švédsko právě vstřelilo branku! Další využitá švédská přesilovka! Po pěkné kombinaci v přesilovce se z osy hřiště prosadila rychlou střelou EMELIE WIBRONOVÁ. Asistence: Wilma Johanssonová.
    25:34 JOHANSSONOVÁ - 1:2
     
    25:34
    Švédsko právě vstřelilo branku! Švédky ale nakonec v přesilovce skórují AMANDA DELGADO JOHANSSONOVÁ dostala přihrávku na levou stranu a už měla jednoduchou pozici, když doklepla míček do odkryté části brány. Asistence: Maja Viströmová.
    14:44 ELMOVÁ - 1:1
     
    14:44
    Švédsko právě vstřelilo branku! Švédkám se povedlo rychle srovnat. Gustavssonová z rohu hřiště poslala míček před branku na CAJSU ELMOVOU, která posléze rychlou střelou zametla míček za Christianovou. Asistence: Wilma Johanssonová.
    13:05 KLUBALOVÁ - 1:0
     
    13:05
    Česko právě vstřelilo branku! Češky se dostávají do vedení! Řepková vyvezla míček směrem dopředu a předala ho Beránkové, která vybojovala míček pro Krupnovou. Ta ještě našla KAROLÍNU KLUBALOVOU, která se dokázala prosadit z hranice brankoviště. Skvělý vstup Klubalové do turnaje, která je v 16 letech na svém prvním šampionátu. Asistence: Eliška Krupnová.

    Mateo

    Góly a asistencie: 14. Klubalová (Krupnová) – 15. Elmová (Johanssonová), 26. Johanssonová (Viströmová), 36. Vibronová (Johanssonová), 38. Gustafssonová (Tschöpová), 52. Bäckstedtová (Viströmová), 60. Gustafssonová (Elmová)


    Využitie: 0:2.
    Česko: Christianová (Remešová) – Beránková, Keprtová, Plášková, Jiráková, Staňková, Mechlová, Lechnerová – Řepková, Krupnová, Klubalová, – Ratajová, Suchá, Brucháčková – Chudá, Kubečková, Trojánková – Šupáková, Maroszová,
    Tréner: Lukáš Procházka

    Švédsko: Hedinová (Visenová) – Boric Svardová, Stenvallová, Anderssonová, Carlssonová, Tschöpová, Sundbergová Molinová – Delgado-Johanssonová, Viströmová, Wibronová – Lonebergová, Rasmussenová, Bäckstedtová – W. Johanssonová, Elmová, Gustafssonová – Öhgrenová, Nordstrandová
    Tréner: Asa Karlsson

    Rozhodca: Kirjoinen, Sirkka

    Diváci: 526