Humenné – HC Slovan 1:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Košice 2:1 (kon.)
Zvolen – Michalovce 3:4 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 5:2 (kon.) | Trenčín – Poprad 1:5 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
HK Poprad
Nedeľa 03.12.2023, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Trenčín dal gól! Vay dnes neodíde s čistým kontom. SCOTT CONWAY zakončoval spomedzi kruhov, brankár Kamzíkov si na puk siahol, ale prepadol mu do brány. Využitá presilová hra.
    Asistencie: Ahl, Pietroniro.
     
    55:53
    Poprad dal gól! Prvá strela z ľavého kruhu od ANDREJA KUKUČU neslávila úspech, ale tá druhá už áno, keď mu profesorsky prihral Peresunko. Využitá presilová hra.
    Asistencie: Peresunko, McFadden.
     
    38:45
    Poprad dal gól! V jednoduchosti je krása. BORIS BRINCKO pálil z prvej od modrej, puk sa nešťastne odrazil od Imma a zmenil smer, čo zaskočilo aj LaCouveeho.
    Asistencie: Calof, Mlynarovič.
     
    36:16
    Poprad dal gól! Krajčovič v útočnom pásme prihrával Nemčíkovi, ale bol to naňho vysoký puk. Rýchly útok tak rozbehol Urbánek, ktorý v pásme posúval puk cez priestor medzi kruhmi TOMÁŠOVI ZÁBORSKÉMU a ten už vedel, čo má urobiť s pukom.
    Asistencia: Urbánek.
     
    14:29
    Poprad dal gól! Hráči Dukly prepadli, nastalo prečíslenie hostí a s pukom dopredu mieril GARRET MCFADDEN, ktorý mal na opačnej strane Urbánka, ale zobral to na seba a urobil dobre. Po jeho strele švihom končí puk v bráne. Popradčania dosiahli gól v oslabení.
    Bez asistencie.
     
    02:54
    Poprad dal gól! OLEKSANDR PERESUNKO prešiel sám s pukom zo stredného pásma do útočného, obišiel domácich hráčov ako by tam ani neboli a prekonal LaCouveeho pomedzi betóny. Využitá presilová hra.
    Asistencia: McFadden.

    Klaudia Kadlecová

    Góly a asistencie: 59. Conway (Ahl, Pietroniro) – 3. Peresunko (McFadden), 15. McFadden, 37. Záborský (Urbánek), 39. Brincko (Calof, Mlynarovič), 56. Kukuča (Peresunko, McFadden)


    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee (Borák) – Starosta, Pietroniro – Ekberg, Kupec – Nemčík, Hudec M.; – Hudec D., Sojčík, Giľák – Ahl, Conway, Charbonneau – Krajčovič, Lichanec, Sloboda – Immo, Baláž, Petráš
    Tréner: Milan Bartovič

    HK Poprad: Vay (Rabčan) – McFadden, Turan – Kotvan, Brincko – Brejčák D., Brejčák J. – Mešár; – Dmowski, Coulter, Peresunko – Záborský, Urbánek, Calof – Svitana, Mlynarovič, Kukuča – Bodnár, Paločko, Šotek
    Tréner: Todd Bjorkstrand

    Rozhodca: Žák, Klejna – Orolin, Valo