Nashville – NY Rangers 3:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:4 (kon.) | Montreal – Detroit 4:5 (po pr.)
Ottawa – Seattle 2:0 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Boston 3:4 (po pr.)
Carolina – Buffalo 6:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:1 (kon.) | Anaheim – Colorado 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – Washington 4:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:4 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Montreal Canadiens
4:5 (1:3, 1:1, 2:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
cz Nedeľa 03.12.2023, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:53 Jake WALMAN - 4:5
     
    60:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, druhý bod si z dnešního zápasu odnáší hokejisté Detroitu. JAKE WALMAN po přihrávce Larkina nic nevymýšlel, z vrcholu levého kruhu se opřel do kotouče a ten se zastavil až v brance. Asistence: Dylan Larkin a Alex DeBrincat.
    56:01 Gustav LINDSTRÖM - 4:4
     
    56:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens se radují, je vyrovnáno. Po nepřehledné situaci se ke střele dostal z pravého kruhu GUSTAV LINDSTRÖM a prostřelil Hussa. Asistence: Josh Anderson a Jake Evans.
    44:12 Nick SUZUKI - 3:4
     
    44:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí snižují v přesilové hře na rozdíl jediného gólu. NICK SUZUKI si udělal prostor na pravém kruhu, vystřelil ke vzdálenější tyči a trefil se naprosto dokonale. Husso nedokázal zasáhnout. Asistence: Michael Matheson.
    24:54 Alex DEBRINCAT - 2:4
     
    24:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se inkasovaného gólu nezalekli a v přesilové hře se vrací zpátky do dvoubrankového vedení. Seider našel parádním pasem u tyčky postaveného ALEXE DEBRINCATA, který střelou z první napálil puk do sítě. Asistence: Moritz Seider a Daniel Sprong.
    24:07 Joel ARMIA - 2:3
     
    24:07
    Montreal právě vstřelil branku!
    Při vlastním oslabení se prosazuje i Montreal. Raymond v útočném pásmu přišel o kotouč, JOEL ARMIA podél levého mantinelu projel až na levý kruh a přesnou střelou propálil Hussa. Bez asistence.
    19:54 Justin BARRON - 1:3
     
    19:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Poslední slovo ale bude mít nakonec Montreal. Střela Suzukiho z levého kruhu byla sražená, k puku se v předbrankovém prostoru dostal JUSTIN BARRON a dorazil jej za Hussa. Asistence: Nick Suzuki.
    19:20 Daniel SPRONG - 0:3
     
    19:20
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se v závěru první třetiny dostávají do tříbrankového vedení. Domácí propadli a bylo z toho přečíslení, ve kterém vzal zodpovědnost sám na sebe DANIEL SPRONG a parádní střelou překonal Allena. Asistence: Moritz Seider.
    11:44 Christian FISCHER - 0:2
     
    11:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se prosazuje během vlastního oslabení! Rasmussen ujel domácí obraně, střelou po ledě ale neuspěl. K dorážce však dobruslil CHRISTIAN FISCHER a ten již puk za brankovou čáru procpal. Asistence: Michael Rasmussen.
    07:21 Joseph VELENO - 0:1
     
    07:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se dostávají do vedení. Střela Raymonda od modré čáry se odrazila na pravý kruh na hokejku JOSEPHA VELENA, který pohotově napálil puk za rozhozeného Allena. Asistence: Lucas Raymond a Jake Walman.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 20. J. Barron (Suzuki), 25. Armia, 45. Suzuki (Matheson), 57. Lindström (Jos. Anderson, Evans) – 8. Veleno (Raymond, Walman), 12. Fischer (Rasmussen), 20. Sprong (Seider), 25. DeBrincat (Seider, Sprong), 61. Walman (Larkin, DeBrincat)


    Montreal Canadiens: Allen (Primeau) – Lindström, Matheson (A), J. Barron, Guhle, Kovacevic, Struble – Monahan, Suzuki (C), Caufield – Jos. Anderson, Dvorak, Gallagher (A) – Slafkovský, Evans, Pearson – Armia, Stephens, Ylönen.
    Tréner: Martin St. Louis

    Detroit Red Wings: Husso (Lyon) – Seider, Walman, Petry, Chiarot (A), Gostisbehere, Holl – Raymond, Larkin (C), DeBrincat – Copp (A), Compher, Fabbri – Perron (A), Veleno, Rasmussen – Kostin, Fischer, Sprong.
    Tréner: Derek Lalonde

    Rozhodca: L'Ecuyer, Beach – Cherrey, Hughes

    Diváci: 21 105