Třinec – Pardubice 1:5 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 1:6 (kon.) | K. Vary – Sparta Praha 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:4 (kon.) | Hradec Králové – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – Kladno 6:3 (kon.)
Vítkovice – Litvínov 6:2 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
1:6 (0:3, 1:3, 0:0)
HC Kometa Brno
cz Nedeľa 03.12.2023, 15:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga (ČR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    30:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak i druhá početní výhoda nezůstane bez využití. Odražený kotouč si na hraně levého kruhu přebral STEPHEN MOSES, jenž svižnou střelou zápěstím přidává svůj třetím gól a kompletuje hattrick. Asistence: Kristián Pospíšil, Tomáš Vincour.
     
    29:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Chytrá souhra Brna končí gólem a přesilová hra pět na tři je využita. Adam Zbořil si šikovně ťuknul kotouč s Petrem Holíkem. První jmenovaný následně přesně nabil DANIELU GAZDOVI, který překonává Krále. Asistence: Adam Zbořil, Petr Holík.
     
    27:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Unikající Martin Kohout si prostor na střelu nenašel, a tak se s kotoučem vydal za branku Daniela Krále. Zpoza kasy pak adresoval nahrávku najíždějícímu DANIELU GAZDOVI, který okamžitě pálil na libereckou klec. Vypadalo to, že hrací předmět byl ještě někým tečovaný, a proto zapadl za záda mladého libereckého brankáře. Asistence: Martin Kohout.
     
    27:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Právě v liberecké aréně zapálili knot. Kelly Klíma nabil do středu útočné třetiny RONALDU KNOTOVI, který chvilku váha, jestli vystřelit. Nakonec se k dělovce odhodlal a čistým průstřelem překonává Štěpána Lukeše. Asistence: Kelly Klíma, Adam Najman.
     
    07:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem přesilové hry se nikým nehlídaný Tomáš Vincour prodral před branku a zakončoval na bližší tyč. Liberecká obrana nedokázala rychle zareagovat a k následné dorážce se dostal STEPHEN MOSES, který dává svou druhou branku v tomto zápase. Asistence: Tomáš Vincour, Lukáš Cingel.
     
    03:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Liberecká obrana dnes nemá svůj den. Daniel Gazda nahazoval kotouč, který se následně poodrážel po brankovišti. Zde se nejdřív pokoušel prosadit Lukáš Cingel, ale neúspěšně. Několikrát odražený puk se nakonec dostal až k STEPHENU MOSESOVI, jenž posílá Kometu do dvougólového vedení. Asistence: Lukáš Cingel, Daniel Gazda.
     
    00:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    První šance Komety a hned branka! Rychlonohý Jakub Flek si šikovně podržel kotouč v útočném pásmu. Následně krásným pasem vytáhl za obranu LUKÁŠE KAŇÁKA, který zakončoval za bezmocného Daniela Krále. Liberecká obrana totálně zaspala tuhle situaci. Asistence: Jakub Flek, Alex Lintuniemi.

    Ondřej Gajdáček

    Góly a asistencie: 28. Knot (Klíma, A. Najman) – 1. Kaňák (Flek, Lintuniemi), 4. Moses (Cingel, Gazda), 8. Moses (Vincour, Cingel), 28. Gazda (Kohout), 30. Gazda (Zbořil, Holík), 30. Moses (Pospíšil, Vincour)


    Bílí Tygři Liberec: D. Král (30. Pařík) – Ivan, McCoshen, Budík, Melancon, J. Dvořák, Knot, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Klíma – Flynn, A. Najman, Hawryluk – Birner (C), Bulíř (A), Pérez – Vlach, Šír, Pekař.
    Tréner: Filip Pešán

    HC Kometa Brno: Lukeš (Kavan) – Kaňák, Lintuniemi, Kučeřík, Holland, Ďaloga, Gazda – Pospíšil, Cingel, Moses – Zaťovič (C), Holík, Flek – Vincour, Marcinko (A), Kos – Okál, Zbořil, Kohout – Kratochvíl.
    Tréner: Jaroslav Modrý

    Diváci: 4116