Třinec – Pardubice 1:5 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 1:6 (kon.) | K. Vary – Sparta Praha 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:4 (kon.) | Hradec Králové – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – Kladno 6:3 (kon.)
Vítkovice – Litvínov 6:2 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
1:5 (0:2, 0:3, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Nedeľa 03.12.2023, 15:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga (ČR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali čestného úspěchu! Marinčin dlouhou přihrávkou vybídl do útoku po levém mantinelu Růžičku, ten si najel s pukem do útočného pásma, přihrál po mantinelu Voženílkovi, který si popojel blíž k brance a prudkou přihrávkou k druhé tyči nabídl RICHARDU PÁNIKOVI snadnou práci. Slovenský útočník jen zametl puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek, Martin Růžička – 1:5.
     
    26:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice potrestaly Růžičkův faul. Čerešňák našel od modré čáry v levém kruhu Kauta, který viděl před brankou LUKÁŠE SEDLÁKA. Kaut naznačil střelu, brankář Mazanec vyjel proti střelci a uvolnil prostor pro Sedláka, který vložil hůl do prudké přihrávky a usměrnil puk do odkryté branky! Asistence: Martin Kaut, Peter Čerešňák – 0:5.
     
    23:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to už je velký rozdíl. Čerešňák z vlastního pásma vypustil prudkou přihrávku na modrou čáru, kterou srazil Kousal k rozjetému TOMÁŠI ZOHORNOVI. Pardubický útočník si s pukem najel do útočného pásma a střelou přes obránce trefil volný prostor u pravé tyče! Asistence: Robert Kousal, Peter Čerešňák – 0:4.
     
    20:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využily přesilovou hru, když od modré vypálil prudkou střelu PETER ČEREŠŇÁK a propálil vše, co mu stálo v cestě! Při střele si pomohl odrazem puku od obou tyčí. Asistence: Lukáš Radil – 0:3.
     
    12:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak s domácím celkem to nevypadá vůbec dobře. Cienciala si za třineckou branku dojel pro nahozený puk po mantinelu a rychlou zpětnou přihrávkou, kterou tečoval Paulovič vybídl do šance PATRIKA POULÍČKA, který udělal Kacetlovi kličku do bekhendu a zasunul puk do odkryté branky! Asistence: David Cienciala, Martin Bučko – 0:2!
     
    06:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice prolomily bezbrankové skóre, když se po levém křídle vydal Zohorna a křížnou přihrávkou vybídl ke střele LUKÁŠE RADILA, který střelou z voleje napálil puk do třinecké branky! Asistence: Tomáš Zohorna, Martin Bučko – 0:1!

    Igor Mainka

    Góly a asistencie: 47. Pánik (Voženílek, M. Růžička) – 7. Radil (Zohorna, Bučko), 13. Poulíček (Cienciala, Bučko), 21. Čerešňák (Radil), 24. Zohorna (R. Kousal, Čerešňák), 27. Sedlák (Kaut, Čerešňák)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (24. Mazanec) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Polášek, Nedomlel – Voženílek, Vrána (C), Pánik – M. Růžička (A), Sikora, Nestrašil – Hrehorčák, M. Roman, Doktor – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Tréner: Moták.

    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – Čerešňák, Vála, Košťálek, T. Dvořák, Bučko, Kolář, Hrádek – Hyka, Sedlák (C), Cienciala – Radil, Zohorna (A), R. Kousal – Kaut, A. Musil, Říčka – Paulovič, Poulíček (A), Mandát.
    Tréner: Varaďa.

    Rozhodca: Hradil, Mrkva – Hlavatý, Lederer.

    Diváci: 4596