Třinec – Kladno 4:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:4 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 5:3 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:1 (kon.) | Sparta Praha – Litvínov 3:1 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
cz Utorok 28.11.2023, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga (ČR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Ještě jednou se bude vylučovat. Jan Závora (MBL) ve středním pásmu sekl projíždějícího hráče Dynama a zbytek utkání stráví na trestné lavici. Tedy, pokud ho někdo do hry nevrátí.
     
    50:38
    A právě Jan Košťálek (PCE) si nyní odsedí trest za podrážení. Za hostující brankou mu totiž ujel Suchý a obránce Dynama jej holí poslal k zemi.
     
    37:37
    Robert Kousal (PCE) chtěl v útočné třetině hodně získat kotouč, což se mu nakonec povedlo. Ještě před tím ale podrazil Fořta a půjde si na dvě minuty odpočinout.
     
    32:45
    Tohle je ale komplikace! Jan Stránský (MBL) to přehnal s aktivitou při souboji u hrazení a podrazil jednoho z hostujících hráčů. První přesilovka pro Pardubice.
     
    31:18
    Tomáš Dvořák (PCE) si při přerušené hře neodpustil úder do Šmerhy a už míří na trestnou lavici. Možná byl vyprovokován, to ale nic nemění na tom, že by takto reagovat neměl.
     
    11:54
    Jan Mandát (PCE) v souboji za Růžičkovou klecí zasáhl do obličeje jednoho z boleslavských hráčů holí, postiženým byl Gewiese. Pardubický útočník dvouminutovému trestu neujde.

    Tomáš Taybner

    Góly a asistencie: 33. Aaltonen (Pyrochta) – 24. Košťálek (Sedlák), 34. Říčka (Košťálek), 58. R. Kousal (Zohorna), 59. Mandát (Paulovič)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Pyrochta (A), Gewiese, Jánošík (C), Osburn, Čech, F. Pavlík, Bernad – Skalický, Fořt, Lantoši – Suchý, Järvinen, Aaltonen (A) – Závora, Malát, Šmerha – Dvořáček, O. Roman, Stránský.
    Tréner: Richard Král

    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, Kolář – Cienciala, Sedlák (C), Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Říčka, A. Musil, Kaut – Mandát, Poulíček (A), Paulovič – Vondráček.
    Tréner: Václav Varaďa

    Rozhodca: Šír, Pilný – Kajínek, Klouček

    Diváci: 2956