SR 18 – Rimavská Sobota 3:7 (kon.)
koniec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
3:7 (2:2, 0:5, 1:0)
HKM Rimavská Sobota
Pondelok 20.11.2023, 16:00 • Stredná športová škola Poprad • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 56. kolo
Partner:
     
    Rimavská Sobota spustila lavínu v prostrednej tretine a bolo po všetkých šanciach osemnástky na prijateľné skóre. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (18:12:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Straka – 2 min., hrubosť.

    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    J. Čunderlík – 2 min., podrazenie + 2 min., hrubosť.
     
    59:54
    Čistý a pokojný zápas sa tesne pred klaksónom prináša šarvátku! Jakub Čundelík to vyvolal svojim zákrokom na Tobiasa Tomíka! Chlapci si to mohli vybaviť ručne – stručne, ale klasicky do toho zasiahli rozhodcovia!
     
    59:04
    Ľubomír Hojo prinútil zasahovať Lenďáka. Brankár osemnástky prerušil hru. Buly v ľavom kruhu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    56:53
    Adam Nagy bol dlhší úsek bez roboty. Tri minúty pred koncom na neho smerovala strela z hokejky Zimániho, ktorú schoval pod lapačku.
     
    56:11
    Martin Ďaloga bol odhodlaný pretlačiť sa popri mantineli a striedačke domáceho mužstva. Tam si ho vyčíhal Alex Gašo a jednoduchým spôsobom zastavil.
     
    54:08
    Ivan Jakubík sa trafil do lapačky reprezentačného gólmana.
     
    53:51
    Reprezentanti už len ťahajú nohy za sebou. Rimavská Sobota naplno aktívna v útočnej tretine.
     
    50:38
    Frídel sa predstavil v postavení útočníka, keď sa preštrikoval do streleckého pokusu a ktorý chcel ešte doraziť. Lenďák odviedol dobrú prácu, Šimon vyháňal mladého obrancu.
     
    50:00
    Zbytočná kombinácia Straku s Liščinským! Prvý menovaný absolútne nevyužil slušný priestor na priamu strelu!
     
    48:57
    Na kolenách ostáva hosťujúci obranca Jakub Soveľ, ktorého nabral na plexisklo Liška. Ďaloga ešte krosčekoval mladého Slováka, ale vylučovať sa nebude.
     
    48:34
    Radovan Cútt bol v držaní puku. Prechod hostí do útočného pásma neprebehol v súlade s pravidlami. Nazarov bol nedočkavý.
     
    48:03
    Hazala sršil potrebným sebavedomím a rozhodol sa prejsť cez hŕstku hráčov Rimavskej Soboty. Orly úspešne pri bránení vlastného pásma.
     
    47:37
    Adam Haluška má niečo málo absolvované v extralige za Liptovský Mikuláš a snažil sa presadiť. Na čepeli mal solídne pripravený puk, ktorý dostal len do Lenďákovej lapačky.
     
    46:57
    Slováci začínali pociťovať súperov tlak. Každopádne nechceli spraviť ďalšie zakázané uvoľnenie a návrat favorita pred bránku Lenďáka.
     
    46:14
    Ordzovenský atakovaný reprezentantmi na modrej čiare, pod vplyvom čoho stratil puk, ale v strednom pásme mu robil spoločnosť Martin Lenďák, takže hostia o veľa neprišli.
     
    45:57
    Dlhý puk, ktorý nikto nezachytil. Čiaroví rozhodcovia ale mali v tomto jasno a pustili hru.
     
    44:54
    Rýchly výpad Martina Ďalogu. Nemal však vytvorenú komfortnú zónu pre účinné zakončenie. Lenďák to prežil aj so svojimi obrancami.
     
    44:09
    Kvalitný strelecký pokus Rimavskej Soboty. Z ľavého uhla sa pokúšal presadiť Alex Novota. Lenďák zapracoval vysunutým ľavým betónom.
     
    43:30
    Zakázané uvoľnenie reprezentantov. Hráči prichádzajú na buly pred gólmana Alana Lenďáka. Hodí sa to medzi hokejky Gaša a Klajbana.
     
    43:06
    Osemnástka dostala krídla, ale na to je už asi neskoro. No uvidíme, ako sa to nakoniec skončí.
     
    42:08
    Slovensko U18 dalo gól! Liška bol úplne nalepený na brankárovi Nagyovi. TOMÁŠ ŠLANK naznačil príklep, ale vyslal švih, na ktorý bol prikrátky gólman Rimavskej Soboty. Asistencie: Alex Gašo a Samuel Húževka.
     
    41:44
    Gašo sa odčlenil od súperových hráčov a vyčistil si priestor vo vlastnej obrannej tretine. Následne sa rozbehol a mladíci prichádzajú niečo pozitívne urobiť do pásma.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Tretia tretina sa začne o 17:35.
     
    Kanonáda Rimavskej Soboty. Nováčik druhej najvyššej súťaže pálil všetko do bránky osemnástky a mal na svedomí výmenu brankárov. Päť gólov je skutočne vysoké číslo.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:00
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    38:01
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Už aj Alan Lenďák vyťahuje prvú gólovú strelu Gemerčanov zo siete. JOZEF RÁKOŠ nasadil účinný pokus švihom. Asistencie: Vladislav Solomončak a Jakub Kožuch.
     
    37:26
    Gemerské Orly opäť naplno účinkovali v útočnej zóne. Lenďák nechal zakončenie na pleciach Jakuba Kožucha. Zákrok domáceho gólmana nemusel prísť.
     
    36:23
    Michal Liščinský spracoval kľačiaceho Soveľa, ale katastrofálne dopadlo prenášanie vpravo na Lišku! Adam Nagy víťazom tejto situácie!
     
    36:00
    Straka si počkal na puk a Slováci sa už hotovali na prechod do útočného pásma. Ale ešte si budú musieť počkať.
     
    34:52
    Tomík sa snažil ukázať niečo zo svojho kumštu. Dvojnásobná kľučka vyšla, čo sa už netýkalo presného zakončenia z malej vzdialenosti.
     
    34:23
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    33:37
    Martin Lenďák neohrozil svojho menovca v bráne reprezentantov. Striedajúci hráč však bol okamžite vystavený nebezpečnej bombe Šabanova, ktorú zlikvidoval.
     
    33:04
    Spolupráca Ordzovenského a Martina Ďalogu. Lenďák mal plné ruky práce po výbornej mierenej rane nad ľavý betón. Rimavská Sobota má už duel plne v moci.
     
    32:23
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Varga – 2 min., podrazenie.
     
    31:59
    Ordzovenský s druhou dobrou strelou na brankára osemnástky. Lenďák zopakoval výkon Haronika a pokryl tento pokus betónmi.
     
    30:43
    Striedanie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    z ihriska odchádza Haronik, prichádza A. Lenďák.
     
    30:43
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Už by to malo byť definitívne vymaľované. Iba dvaja hráči hostí založili akciu. Šabanov prešiel ľavú stranu a pravú časť bránky SR 18 otvoril VLADISLAVOVI SOLOMONČAKOVI, ktorý sa presadil bez prípravy. Martin Haronik má toho dosť a mieri na striedačku. Asistencia: Michajl Šabanov.
     
    30:00
    Presne po prvej polovici riadneho hracieho času ohrozil domácu bránku skúsený veterán Peter Ordzovenský. Haronik poľahky odolal.
     
    29:15
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Varga – 2 min., podrazenie.
     
    28:49
    Lenďákovi prekĺzol Varga až k zadnému mantinelu. Obranca Rimavskej Soboty tam však mal oporu v osobe Soveľa, ktorého bránenie sledoval z väčšej vzdialenosti.
     
    27:59
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Slováci sa už rozpadávajú. Do ich rozháranej obrany vpálil opäť IVAN JAKUBÍK. Naznačená strela, pomýlenie Haronika a úspešný zásah k pravej žŕdke. Asistencie: Peter Ordzovenský a Martin Lenďák.
     
    27:04
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Veľké nedorozumenie vzniklo medzi brankárom Haronikom a Beluškom. Puk mu prešiel medzi nohy. Solomončak ešte neskóroval, ale IVAN JAKUBÍK bol dôrazný pred bránkou a v rámci dovoleného pretlačil zakončenie do odkrytej svätyne SR 18. Asistencia: Juri Nazarov.
     
    26:41
    Hradba tiel zakrývala brankára Nagya. S jasným úmyslom nahadzoval do tejto skrumáže Beluško, ktorý vystrelil kvalitne, ale bezvýsledne.
     
    25:57
    Haronik prichádza do formy, hoci v úvode druhej tretiny inkasoval z nájazdu hostí. V tomto okamihu zaúradoval lapačkou pri pokuse Halušku.
     
    25:31
    Adam Nagy si pripísal úspešný zákrok. Andrej Fabuš mu zamieril na hruď.
     
    25:16
    Nepresnosť sprevádzala Slovákov v snahe pokúsiť sa prejsť do útoku, to isté sa zopakovalo aj na strane Orlov. Jakubík dostal prihrávku na päty.
     
    24:02
    Rimavská Sobota hrá s piatimi hráčmi.
     
    23:12
    Vladislav Solomončak našiel puk v strednej tretine. Spoluhráči ho nechali samého a boli zvedaví, čo dokáže vyprodukovať. Vykúzlil peknú strelu, ktorá presvišťala okolo pravej tyčky Haronika.
     
    22:02
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    Kožuch – 2 min., sekanie.
     
    21:04
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Liška zaspal na ofenzívnej modrej čiare. Lenďák vyslal do samostatného úniku MICHAJLA ŠABANOVA, ktorý nekompromisne skóroval zápästím. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    20:41
    Frídel cúval pred Andreasom Strakom, ktorý si dokázal nájsť miestečko na strelu. Nagya ale na hruškách nenachytal, no pokus bol sympatický.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Druhá tretina sa začne o 16:47.
     
    Gólovo plodná úvodná tretina. Rimavská Sobota má zatiaľ preukázať, že je skúsenejšia. Osemnástka klasicky drží krok so seniorským súperom.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:00
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    17:44
    Rimavská Sobota rovnako so zakázaným uvoľnením. Vladimír Klinga na striedačke tímu výrazne nespokojný a má byť kvôli čomu.
     
    15:45
    Lašš nestihol puk. Zakázané uvoľnenie osemnástky. Tréner Martin Dendis posiela do hry zástupcov tretej formácie.
     
    14:49
    Gašo uchmatol puk hosťom v útočnom pásme. Prihrávka do strany aktivovala Straku, ale Nagy nemusel nič vážne riešiť.
     
    14:07
    Frídel disponoval ideálnou palebnou pozíciou. Dlhšie sa však pripravoval na koncovku. Haronik mal tak čas premyslieť si zákrok. Ten prišiel lapačkou.
     
    13:09
    Haronik na jednej strane vie byť hrdina, na druhej príčina nešťastia! V tomto momente stratil rovnováhu po rozohrávke, ale hostia ho nepotrestali rozvlnením siete!
     
    12:38
    Nahodenie Ďalogu bolo veľmi presné! Martin Haronik s ťažším zákrokom, čo však odčinil pri aktívnom dorážaní Cútta!
     
    12:13
    Michal Frídel za žiadnu cenu nepustil súperovi puk, čím zároveň pomohol Rimavskej Sobote hrať na dostrel Haronika.
     
    10:56
    Slovensko U18 dalo gól! Slováci zvládli svoju presilovku. Výborne to spravil Šlank, ktorý poslal pokus do ohňa. RICHARD HAZALA nadvihol puk ponad ležiaceho Nagya, ktorý opäť chytal neisto. Asistencie: Tomáš Šlank a Ján Zimáni.
     
    09:34
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    Lenďák – 2 min., podrazenie.
     
    09:01
    Nagy v tejto chvíli chytal puk ako horúci zemiak! Ten neudržal nastrelenie cez celú šírku pásma a zmenu nepriniesol ani dorážajúci Straka!
     
    08:22
    Krásny prechod reprezentantov, ktorý sa zrodil po biliardových prihrávkach. Pásmo sa otvorilo Tomíkovi, ale nepokúšal sa o veľké kľučky na brániaceho súpera. Spoza neho neprekvapil Nagya.
     
    07:03
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Desiaty tím tabuľky opäť vyhráva pod Tatrami. Ďaloga po tej strele pri chybnom striedaní súpera si pozbieral puk za bránkou. Presná prihrávka na JURIHO NAZAROVA znamená úspech, ktorý strieľal z prvej. Asistencie: Martin Ďaloga a Radovan Cútt.
     
    06:54
    Dve zakončenia prešli na Haronika. Vzápätí vznikla chybička pri striedaní Slovákov. Martin Ďaloga poslal jedovku na bránku, ktorú slovenský gólman pokryl.
     
    06:22
    Soveľ s Lenďákom zatvorili útočnú modrú čiaru. Začína sa aktívny pobyt Orlov v snahe čo najviac páliť na svätyňu osemnástky.
     
    05:43
    V útočnom pásme padol na ľadovú plochu hosťujúci Klajban, ktorý sa ocitol medzi domácimi hráčmi, avšak ani jeden z nich mu k tomu nepomohol. Hrá sa ďalej.
     
    04:19
    Slovensko U18 dalo gól! TOBIAS TOMÍK sa vybral na trestné strieľanie, v ktorom bravúrnym blafákom vykúpal gólmana Adama Nagya. Bez asistencie.
     
    04:19
    Rákoš z Rimavskej Soboty fauloval v čistej šanci Gaša! Rozhodca Peter Rojík ukázal gesto trestného strieľania!
     
    04:01
    Nováčik z Gemeru okamžite s veľkým tlakom na nalomenú obranu mladíkov. Haronik zasahoval v komplikovanej situácii.
     
    03:30
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! MARTIN ĎALOGA nechal za sebou Tomáša Šlanka a parádnym bekhendovým blafákom si vychutnal Haronika. Asistencia: Peter Ordzovenský.
     
    03:15
    Postavenie mimo hry. Osemnástka nezvládla prechod do útočnej tretiny. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    02:38
    Samuel Húževka kvalitnou strelou z modrej čiary preveril hosťujúceho brankára. Nagy zasahoval s prehľadom.
     
    01:34
    Adam Nagy opustil svoju bránku. Od zadného mantinelu sa podpísal pod zrýchlenie hry, ale hostia sa zasekli v rohu klziska.
     
    00:36
    Martin Haronik sa prvýkrát dotkol puku. Radovan Cútt ho ohrozil tečom Frídelovho nahodenia. Rimavská Sobota nie je spokojná s postavením v tabuľke a z dnešného zápasu nič iné ako tri body neberie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik – Fabuš, Varga, Beluško, Janák, Húževka, Šlank, Štrbáň, Šimon – Tomík, Prokopovič, Gašo – Zimáni, Straka, Hazala – Liška, Krchňavý, Liščinský – Lašš.

    Tréner: Martin Dendis.

    HKM Rimavská Sobota: A. Nagy – Ordzovenský, Frídel, Lenďák, Soveľ, Kožuch, Rákoš, Danko – Ďaloga, Cútt, Nazarov – Šabanov, Jakubík, Solomončak – Jadrný, Hojo, Haluška – J. Čunderlík, Klajban, Novota.

    Tréner: Vladimír Klinga.

    Rozhodca: Rojík, Kocúr – Rehák, Knižka.
     
    Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní vloženého zápasu TIPOS SHL medzi JOJ ŠPORT Slovensko U18 a Rimavskou Sobotou.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18


    Ani prvenstvo na Turnaji troch krajín nič nezmenilo pre zverencov trénera Martina Dendisa. Slováci sa vrátili do druhej najvyššej súťaže s poriadnym nákladom od Prešova. Šarišania ich zničili výsledkom 8:1. Účinkovanie reprezentantov v súťaži sa pomaly blíži do finále a stále nezískali žiadny bod.

    HKM Rimavská Sobota

    Nováčik z Gemeru nehrá zlé zápasy, len ich nevie zužitkovať vo svoj prospech. Z toho dôvodu sídli na dne tabuľky. Rozbehne sa však na ľade strednej športovej školy pod Tatrami?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HKM Rimavská Sobota. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Tomík (t.s.), 11. Hazala (Šlank, Zimáni), 43. Šlank (Gašo, Húževka) – 4. Ďaloga (Ordzovenský), 8. Nazarov (Ďaloga, Cútt), 22. Šabanov (Lenďák), 28. Jakubík (Nazarov), 28. Jakubík (Ordzovenský, Lenďák), 31. Solomončak (Šabanov), 39. Rákoš (Solomončak, Kožuch)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik (31. A. Lenďák) – Fabuš, Varga, Beluško, Janák, Húževka, Šlank, Štrbáň, Šimon – Tomík, Prokopovič, Gašo – Zimáni, Straka, Hazala – Liška, Krchňavý, Liščinský – Lašš.
    Tréner: Martin Dendis.

    HKM Rimavská Sobota: A. Nagy – Ordzovenský, Frídel, Lenďák, Soveľ, Kožuch, Rákoš, Danko – Ďaloga, Cútt, Nazarov – Šabanov, Jakubík, Solomončak – Jadrný, Hojo, Haluška – J. Čunderlík, Klajban, Novota.
    Tréner: Vladimír Klinga.

    Rozhodca: Rojík, Kocúr – Rehák, Knižka.