Motor ČB – Plzeň 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 4:3 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
HC Kometa Brno
cz Utorok 31.10.2023, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga (ČR) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Patnáct sekund před koncem utkání přidávají domácí branku do opuštěné klece. Ondřej Kaše už mohl střílet, ale nakonec vybídl kolegu NICOLASE HLAVU, jenž už měl snadnou práci. 6:3. Asistence: Ondřej Kaše.
     
    51:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí už znovu vedou o dvě branky! Ondřej Kaše se dostal mezi kruhy, odkud pálil. Poté vznikla před Lukešem nepřehledná situace a pravděpodobně od NICOLASE HLAVY se černá guma odrazila za čáru. Brno s následnou trenérskou výzvou neuspělo. 5:3. Asistence: Ondřej Kaše.
     
    45:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už po skončení přesilovky Brno přece jen skórovalo! Vincour bojoval u brankoviště, ale k zakončení se neprotlačil. To se povedlo STEVEU MOSESOVI, jenž poslal puk pod horní tyč. 4:3. Bez asistence.
     
    41:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno na začátku třetí periody snižuje! Litvínov v kvalitní šanci neuspěl a asi o sedm vteřin později skórovali hosté. KRISTIÁN POSPÍŠIL se ocitl v samostatném úniku. Ačkoliv jej fauloval Jaks, slovenský útočník dostal puk za brankovou čáru. 4:2. Asistence: Steve Moses a Lukáš Cingel.
     
    39:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva přidává čtvrtý gól a už je velmi blízko k dalšímu domácímu vítězství! Petru Holíkovi vypíchl kotouč Gut. Poté se před brankovištěm uvolnil JINDŘICH ABDUL, jenž dlouhým forehandovým blafákem překonal Lukeše. 4:1. Asistence: Michal Gut.
     
    32:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Liam Kirk po zisku kotouče předal hrací předmět na hokejku juniora MATĚJE MAŠTALÍŘSKÉHO, který z pravého kruhu přesně zamířil pod beton Lukeše. První extraligová branka pro litvínovského útočníka, tento gól si ale Lukeš za rámeček nedá. 3:1. Asistence: Liam Kirk.
     
    13:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Také Severočeši svou první přesilovku využili! David Kaše vybídl ve slotu volného JANISE JAKSE, který propálil vše, co mu stálo v cestě. 2:1. Asistence: David Kaše.
     
    11:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov ukázal, jak je to po přechodu do útočného pásma jednoduché! Nicolas Hlava zavezl puk na levý kruh, odkud našel u modré čáry DAVIDA KAŠEHO. Nejproduktivnější útočník Vervy od tyče puk odrazil do sítě. Lukeš zareagovat nedokázal. 1:1. Asistence: Nicolas Hlava a Marek Baránek.
     
    04:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se dostává do vedení z první přesilovky! Petr Holík posunul puk před bránu, kde znovu operoval MARTIN ZAŤOVIČ. Kapitán Komety přihrával k zadní tyči, nicméně kotouč si do branky nešťastně srazil obránce Zeman. 0:1. Asistence: Petr Holík a Daniel Gazda.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 12. D. Kaše (Hlava, Baránek), 14. Jaks (D. Kaše), 33. Maštalířský (Kirk), 40. Abdul (Gut), 52. Hlava (O. Kaše), 60. Hlava (O. Kaše) – 5. Zaťovič (Holík, Gazda), 42. Pospíšil (Moses, Cingel), 46. Moses


    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Demel (A), Zile, Jaks, Baránek, Zeman, Czuczman, Šalda – Kudrna, Gut, Koblasa – Hlava, D. Kaše (A), O. Kaše (C) – Maštalířský, Kirk, Abdul – Válek, Jurčík, Havelka.
    Tréner: Karel Mlejnek

    HC Kometa Brno: Lukeš (Furch) – Lintuniemi, Ščotka (A), Holland, Kučeřík, Gazda, Ďaloga, Kaňák – Moses, Cingel, Pospíšil – Kohout, Marcinko (A), Kos – Zaťovič (C), Holík, Flek – Kratochvíl, Vincour, Okál.
    Tréner: Jaroslav Modrý

    Rozhodca: Úlehla, Ondráček – Špůr, Šimánek

    Diváci: 4 282