Motor ČB – Plzeň 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 4:3 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Škoda Plzeň
cz Utorok 31.10.2023, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga (ČR) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    České Budějovice právě vstřelily branku! Je rozhodnuto, všechny body zůstanou v Budvar aréně! ADAM KUBÍK vystihl špatnou rozehrávku hostů za jejich brankou, sebral kotouč a pohodlně jej dostal do branky. Bez asistence.
     
    43:15
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a navyšují vedení na dvě branky! Dominik Simon šikovně posunul kotouč doleva, kde se najednou udělalo hodně prostoru. MARTIN HANZL se s tím nijak nepáral a tvrdou ranou prostřelil Hlavaje, který toho moc neviděl. Asistence: Dominik Simon a Jan Štencel.
     
    37:52
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši se navíc z následné akce prosazují! Skvěle zblokovaná rána v podání domácího hráče, načež se otevřela obrana hostí. Akce dva na dva byla vyřešena skvěle, zpětnou přihrávkou na MIKULÁŠE HOVORKU, jehož prudká rána zápěstím se zastavila až v síti. Asistence: Martin Beránek a Milan Doudera.
     
    28:06
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši se nakonec ale prosazují a srovnávají stav duelu! Jáchym Kondelík se ocitl hodně blízko branky, takže by měl zakončení těžké. Uviděl ale volného JANA ORDOŠE, který už dával do prázdné. Asistence: Jáchym Kondelík a Pavel Pýcha.
     
    25:09
    Plzeň právě vstřelila branku! Škoda toho sice směrem dopředu ještě moc nepředvedla, přesto se ujímá vedení! JAKUB ŠILER neměl s kým spolupracovat, tak vyslal tvrdou ránu nad beton na zadní tyč, která se zatřepotala v síti! Asistence: Miroslav Indrák.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 29. Ordoš (Kondelík, Pýcha), 38. Hovorka (M. Beránek, Doudera), 44. Hanzl (D. Simon, Štencel), 60. Kubík – 26. Šiler (Indrák)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Hrachovina) – Štencel, Vráblík, Gulaši, Pýcha, Doudera (A), Hovorka, Štich – Ordoš, Kondelík, Kubík (A) – F. Přikryl, Harris, Gulaš (C) – D. Simon, Hanzl, M. Beránek – Vopelka, Toman, Chlubna.
    Tréner: Ladislav Čihák.

    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Zámorský, Kvasnička, Jiříček, Laakso, Piskáček (A), Malák, Dujsík – Hrabík, Lev (A), Schleiss (C) – Holešinský, Indrák, Söderlund – Rekonen, Jansa, Pour – Šiler, Straka, Matýs.
    Tréner: Petr Kořínek.

    Rozhodca: Pražák, Šindler – Brejcha, Gerát

    Diváci: 5705