Philadelphia – Vancouver 2:0 (kon.) | Montreal – Minnesota 2:5 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 3:2 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 1:0 (kon.) | Nashville – Edmonton 1:6 (kon.) | Winnipeg – LA Kings 1:5 (kon.)
Seattle – Colorado 1:4 (kon.) | San Jose – Carolina 3:6 (kon.) | Vegas – Dallas 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Seattle Kraken
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Colorado Avalanche
Streda 18.10.2023, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:46 Valerij NIČUŠKIN - 1:4
     
    56:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. VALERIJ NIČUŠKIN skvěle zapracoval u mantinelu, kde nakonec obral o kotouč Burakovského a ruský útočník poté ze středního pásma trefil opuštěnou klec Seattlu. Bez asistence.
    53:45 Mikko RANTANEN - 1:3
     
    53:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nicméně útok hostů pokračoval dále, když nakonec Colorado u mantinelu vybojovalo touš a Girard následně z levého kruhu křižně nahrál MIKKOVI RANTANENOVI, jenž vyslal nekompromisní střelu do bližší šibenice domácí klece. Asistence: Sam Girard, Andrew Cogliano.
    31:50 Logan O'CONNOR - 1:2
     
    31:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se prosazují ve vlastním oslabení! Toews zvládl souboj za bránou, kde poté přebral kotouč Makar, jenž ho po mantinelu vyhodil do středního pásma, kde se k němu dostal LOGAN O´CONNOR, a ten využil své rychlosti a jel sám na Grubauera, kterého překonal střelou pod vyrážečku. Asistence: Cale Makar, Devon Toews.
    23:50 Artturi LEHKONEN - 1:1
     
    23:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ničuškin se z pravého kruhu snažil natlačit před bránu Seattlu, ale ruského útočníka domácí obrana dokázala neutralizovat, jenže kotouč se příhodně odrazil na hůl ARTTURIHO LEHKONENA, který už měl před sebou hodně jednoduchou úlohu v podobě trefení zcela odkryté brány. Bez asistence.
    15:09 Kailer YAMAMOTO - 1:0
     
    15:09
    Seattle právě vstřelil branku!
    Nyní už se však domácí dočkávají první branky! Po zblokované střele Kartyeho se kotouč dostal za bránu Avs, odkud Yamamoto nahrál znova Kartyemu, kterého však Georgijev i s pomocí břevna ještě vychytal, jenže akce pokračovala dále a k puku se opět dostal KAILER YAMAMOTO, jemuž se tentokrát z levé strany podařilo prostřelit Georgijeva nad jeho hlavou. Asistence: Vince Dunn.

    Michaela Koláriková

    Góly a asistencie: 16. Yamamoto (Dunn) – 24. Lehkonen, 32. L. O'Connor (Makar, Toews), 54. Rantanen (Girard, Cogliano), 57. Ničuškin


    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Dunn, Larsson, Oleksiak, Borgen, Dumoulin, Schultz – McCann, Beniers, Eberle – Schwartz, Wennberg, Bjorkstrand – Tolvanen, Gourde, Burakovsky – Kartye, Bellemare, Yamamoto.
    Tréner: David Hakstol

    Colorado Avalanche: Georgijev (Prosvetov) – Toews, Makar, Girard, Byram, J. Johnson, Manson – Ničuškin, MacKinnon, Rantanen – Lehkonen, R. Johansen, Drouin – Wood, Colton, Tatar – Cogliano, F. Olofsson, L. O'Connor.
    Tréner: Jared Bednar

    Rozhodca: Hanson, Kozari – Toomey, Murchison

    Diváci: 17 151