Ottawa – Tampa Bay 5:2 (kon.) | Anaheim – Carolina 6:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
6:3 (3:0, 1:1, 2:2)
Carolina Hurricanes
Pondelok 16.10.2023, 02:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Frank VATRANO - 6:3
     
    58:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Hurikáni pokračovali ve hře bez gólmana. Rozehrávku po mantinelu vystihl McTavish, ve střední třetině nahrál po levé ruce FRANKU VATRANOVI a tomu nedělalo žádné starosti trefit prázdnou bránu a zaznamenat tak třetí trefu v utkání. Jedná se o čtvrtý kariérní hattrick amerického útočníka v NHL. Asistence: Mason McTavish.
    58:03 Trevor ZEGRAS - 5:3
     
    58:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Hosté získali útočné pásmo a trenér Brind'Amour se rozhodl odvolat gólmana. Jen o pár vteřin později ovšem hráči v bílých dresech u levého mantinelu o kotouč přišli, Zegras nahrál do středu CAMU FOWLEROVI a obránce z vlastního obranného pásma zamířil přesně doprostřed prázdné klece. Asistence: Troy Terry a Adam Henrique.
    55:29 Martin NEČAS - 4:3
     
    55:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni jsou na kontakt! MARTIN NEČAS rozehrál k levému mantinelu na Buntinga a najel si před bránu, kam dostal perfektní přihrávku přesně do hokejky, marně se přesunujícímu krajanovi Dostálovi poslal puk k levé tyči. Asistence: Michael Bunting a Anthony DeAngelo.
    43:01 Teuvo TERÄVÄINEN - 4:2
     
    43:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Zápas ještě bude dramatický, ne že ne! Dobrou střeleckou formou v úvodu sezóny oplývá TEUVO TERÄVÄINEN, tentokráte si na středu počkal u modré čáry na odražený puk, napálil ho do pravé šibenice za záda překvapeného českého brankáře Dostála a zredukoval manko na rozdíl dvou gólů. Asistence: Brent Burns a Dmitrij Orlov.
    36:44 Frank VATRANO - 4:1
     
    36:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři si berou poměrně brzy zpět tříbrankové vedení! Souboj o kotouč za bránou soupeře ovládl Strome, touš následně adresoval do pravého kruhu FRANKU VATRANOVI a ten vstřelil svůj druhý gól v zápase nechytatelnou ránou na zadní tyč, právě o tyč se ještě hrací předmět odrazil za brankovou čáru. Asistence: Ryan Strome a Mason McTavish.
    33:52 Teuvo TERÄVÄINEN - 3:1
     
    33:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté snižují! Rána Pesceho se od zadního mantinelu odrazila do levého kruhu ke Skjeiovi, který vysokou nahrávkou poslal puk do pravého k TEUVU TERÄVÄINENOVI, Fin si perfektně poradil s těžkým zpracováním a forhendem pak zvládl zamířit do volného prostoru nad levým ramenem Dostála. Asistence: Brady Skjei a Brett Pesce.
    12:06 Pavel MINTJUKOV - 3:0
     
    12:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Demolice favorita pokračuje! Strome zprava nahrával do středu LaCombemu, který udržel chladnou hlavu a po levé ruce nahrával ještě lépe postavenému PAVLU MINTJUKOVOVI, ruský obránce zaznamenal svůj první nejen gól, ale vůbec bod v NHL forhendovou střelou do odkryté brány Canes. Asistence: Jackson LaCombe a Ryan Strome.
    08:31 Frank VATRANO - 2:0
     
    08:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Croninova družina odskakuje na rozdíl dvou branek! Drysdale v pravém kruhu našel najetého FRANKA VATRANA, který rychle zamířil a Raantu překvapil střelou pod jeho pravý beton. Asistence: Jamie Drysdale a Cam Fowler.
    06:52 Sam CARRICK - 1:0
     
    06:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Vedení na svou stranu strhávají domácí! Leason u mantinelu vybojoval kotouč do levého kruhu pro SAMA CARRICKA a ten dlouho nevymýšlel, svižnou ránu pověsil do bližšího víka mimo dosah Raantovy vyrážečky. Asistence: Brett Leason.

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 7. Carrick (Leason), 9. Vatrano (Drysdale, Fowler), 13. Mintjukov (LaCombe, R. Strome), 37. Vatrano (R. Strome, McTavish), 59. Zegras (Terry, Henrique), 59. Vatrano (McTavish) – 34. Teräväinen (Skjei, Pesce), 44. Teräväinen (Burns, Orlov), 56. Nečas (Bunting, DeAngelo)


    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Drysdale, Fowler (A), Gudas, LaCombe, Ljubuškin, Mintjukov – Terry (A), Zegras, Henrique (A) – R. Strome, McTavish, Vatrano – Silfverberg, Groulx, Max Jones – Leason, Carrick, R. Johnston.
    Tréner: Greg Cronin

    Carolina Hurricanes: Raanta (Andersen) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, DeAngelo, Orlov – Jarvis, S. Aho II, Bunting – Nečas, Kotkaniemi, Teräväinen – Fast, J. Staal (C), Martinook (A) – Noesen, Drury, Lemieux.
    Tréner: Rod Brind'Amour

    Rozhodca: Nicholson, Schrader – Barton, Apperson

    Diváci: 17 278