Mladá Boleslav – Motor ČB 2:5 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 4:3 (po pr.) | Sparta Praha – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:3 (2:0 po s.n.) | Hradec Králové – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:5 (po pr.)
Litvínov – Třinec 6:4 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
6:4 (3:1, 2:1, 1:2)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 01.10.2023, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga (ČR) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářská hra bez gólmana se vyplatila! MARTIN RŮŽIČKA zůstal zcela volný v levém kruhu, měl dost času namířit a přes Zileho napálil puk do branky! Asistence: Andrej Nestrašil, Tomáš Kundrátek – 6:4.
     
    50:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři snižují, Růžička zadovkou přihrál na modrou čáru Jeřábkovi, který vypálil na litvínovskou branku, kde se puk snažil před Tomkem tečovat Pánik, ale puk promáchl, přesto kotouč zapadl do branky! Asistence: Martin Růžička, Daniel Voženílek – 6:3.
     
    41:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tomáš Kundrátek přihrál od vlastní modré čáry naslepo MATÚŠI SUKEĽOVI, který si najel s pukem do útočného pásma a z levé strany napálil puk do třinecké branky, ještě předtím trefil volný prostor mezi Jeřábkovýma nohama.
     
    34:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši se znovu radují z gólu! Přesilovka Litvínova netrvala dlouho. PETR KOBLASA si na levé straně vyměnil puk s Baránkem a prudkou střelou nad ledem prostřelil Švančaru! Asistence: Marek Baránek – 5:2.
     
    28:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané střílejí druhý gól! Adámek nahodil puk od modré čáry, puk se od Tomka odrazil k LIBORU HUDÁČKOVI, který bleskově doklepl puk kolem Tomkova betonu do litvínovské branky! Asistence: Marian Adámek, Andrej Nestrašil – 4:2.
     
    26:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici z ničeho nic udeřili. Koblasa poslal puk po pravém mantinelu na rozjetého NICOLASE HLAVU, ten z pravé strany chtěl přihrát na druhé straně Ondřeji Kašemu, ale puk se vrátil po odrazu od ležícího Nedomlela k Hlavovi, který si položil Švančaru a uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Janis Jaks, Petr Koblasa – 4:1.
     
    19:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Střelu třineckých hráčů z levé srtrany vyrazil brankář Tomek na hokejku Abdula, který vyvezl puk do útočného pásma, následně přihrál na levou stranu LUKÁŠI VÁLKOVI, který zpracoval dlouhou přihrávku a bekhendovou kličkou našel mezeru mezi Mazancovými betony! Asistence: Jindřich Abdul, Patrik Demel – 3:1!
     
    17:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Bratrská spolupráce končí druhým gólem v síti Marka Mazance! David Kaše bekhendovou přihrávkou vyslal do úniku ONDŘEJE KAŠEHO, který si nabruslil před Smitha a bekhendovou kličkou překonal třineckého gólmana. Asistence: David Kaše – 2:1!
     
    02:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyrovnávají! Čacho zpoza branky dostal puk před branku, kam si najel mezi dva hráče VLADIMÍR DRAVECKÝ a rychlou střelou nedal šanci brankáři Tomkovi! Asistence: Viliam Čacho, Daniel Kurovský – 1:1!
     
    00:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je domácí nástup! Sukeĺ našel přihrávkou od pravého mantinelu na levé straně ANDREJE KUDRNU, který prudce vypálil do pravého horního rohu třinecké branky! Asistence: Matúš Sukeľ, Kristaps Zile – 1:0!

    Igor Mainka

    Góly a asistencie: 1. Kudrna (Sukeľ, Zile), 18. O. Kaše (D. Kaše), 20. Válek (Abdul, Demel), 27. Hlava (Jaks, Koblasa), 35. Koblasa (Baránek), 42. Sukeľ – 3. Dravecký (Čacho, Kurovský), 29. Hudáček (Adámek, Nestrašil), 51. J. Jeřábek (M. Růžička, Voženílek), 58. M. Růžička (Nestrašil, Kundrátek)


    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Klika) – Demel (A), Zile, Jaks, Baránek, Zeman, Czuczman, Šalda – Koblasa, Sukeľ (C), Kudrna – O. Kaše (A), D. Kaše, Hlava – Abdul, Kirk, Válek – Havelka, Gut, Jurčík.
    Tréner: Mlejnek.

    HC Oceláři Třinec: Mazanec (21. Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel – M. Růžička (A), Voženílek, Daňo – Nestrašil, Hudáček, Pánik – Hrehorčák, Vrána (C), M. Roman – Kurovský, Čacho, Dravecký (A) – Walega.
    Tréner: Moták.

    Rozhodca: Pražák, Ondráček – Zíka, Thuma.

    Diváci: 4242