Košice – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Michalovce – Trenčín 6:1 (kon.) | Poprad – Humenné 1:2 (kon.)
Nové Zámky – B. Bystrica 2:3 (kon.) | Zvolen – Spišská N. Ves 3:2 (kon.) | Nitra – HC Slovan 1:4 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
HK Spišská Nová Ves
Piatok 29.09.2023, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:12
    Spišská Nová Ves dala gól! Sekundu po konci trestu Langkowa hostia vznižujú na rozdiel gólu. Oliviér Archambault pekne nabil OLEKSIOVI MYKLUKHOVI a jeho strela z prvej prepadla Kupskymu do siete – 3:2.
    Asistovali: Oliviér Archambault a Igor Merezhko
     
    25:06
    Zvolen dal gól! Neuveriteľné, domáci využívajú aj tretiu presilovku v zápase. Dnešný domáci kapitán PETER ZUZIN dostal puk na pravý kruh a razantnou strelou švihom medzi betóny zvyšuje na 3:1.
    Asistencie: Brennan Kapcheck, Matej Kašlík.
     
    21:48
    Zvolen dal gól! Zvolen využíva aj druhú presilovku v zápase a je v tejto činnosti zatiaľ stopercentný. Tentokrát sa jednalo o čistý priestrel švihom MITCHA HULTSA z ľavého kruhu zrejme popod lapačku. Domáci sa ujímajú vedenia – 2:1.
    Asistoval Marek Hecl.
     
    06:14
    Zvolen dal gól! Ukážková kombinácia a aj domáci hráči využívajú presilovku. Hecl a Mitch Hults rýchlo zakombinovali na jeden dotyk, až sa puk dostal na modrú a obranca COLE HULTS švihom prestrelil všetko pred sebou – 1:1.
    Asistencie Mitch Hults, Marek Hecl.
     
    04:22
    Spišská Nová Ves dala gól! V čase, keď sa Mudrák vracia na ľad hostia využívajú presilovú hru. V prvej šanci najprv hostia nedorazili puk do prázdnej brány. Následne sa ale puk dostal od Majdana spoza brány pred bránu na hokejku ANTONYHO NELLISA a ten strelou z prvej prestrelil domáceho gólmana – 0:1.
    Asistoval Juraj Majdan.

    Števo Lasab


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. C. Hults (M. Hults, Hecl), 22. M. Hults (Hecl), 26. Zuzin (Kapcheck, Kašlík) – 5. Nellis (Majdan, Archambault), 39. Myklukha (Archambault, Merezhko)


    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – Kapcheck, Hain, C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Kubka (A), Čulík – R. Bondra, Langkow, Kolenič – Hecl, M. Hults, Kašlík – Zuzin (C), Šiška, Marcinek (A) – Jakúbek, V. Fekiač, Csányi
    Tréner: P. Oremus

    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík (Surák) – Ališauskas, Merezhko, Žiak, J. Valach, Romaňák (A), Beaudry – Burgess, Nellis, Archambault – Hamráček, Marosz, Vandas – Majdan, Myklukha, Giľák – Vartovník (C), Bortňák (A), Džugan
    Tréner: V. Wojnar

    Rozhodca: Snášel, Goga – Vyšný, T. Orolín – R. Gajan st. (video)

    Diváci: 2485