Třinec – Hradec Králové 0:5 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:2 (kon.)
Motor ČB – Vítkovice 2:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:1 (kon.)
Sparta Praha – Olomouc 4:0 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
cz Piatok 29.09.2023, 18:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga (ČR) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Plzeň právě vstřelila branku! Branka nakonec platí a hosté alespoň čestným gólem korigují! Největší sílu na brankovišti ukázal FILIP JANSA, který dotlačil puk těsně za brankovou čáru – 4:1! Asistence: Luke Adam
     
    59:50
    Po zmatcích na brankovišti byli hosté v přesile a možná dotlačili puk za ležícího Willa. Rozhodčí ještě zkoumají z vlastní inciativy, jestli gól uznat.
     
    57:16
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    David Musil – 2 min., podrážení.
     
    53:43
    A v domácí aréně mohlo být znovu veselo! Tomáš Hyka dostal puk do samostatného úniku, puk sice procpal mezi betony brankáře, ale puk se dokutálel jen těsně vedle tyče.
     
    52:48
    Dynamo právě vstřelilo branku! Dynamo ještě nemá dost a navyšuje skóre! Devadesát procent tohohle gólu jde jednoznačně za Robertem Kousalem, který přešel pásmo, vyhnul se dvěma soupeřům a připravil zcela volnou dálnici pro LUKÁŠE RADILA, který se z těchto pozic letos nemýlí – 4:0! Asistence: Robert Kousal
     
    48:21
    Teď už ale zahrozili více, Adam Jiříček nabral na modré čáře puk a poslal ho na Willa. Ten měl s ním co dělat, aby ho vyrazil mimo bránu!
     
    44:30
    Dynamo právě vstřelilo branku! Hosté se sice na okamžik osvobodili, ale Pardubice okamžitě vtrhly do útočné třetiny. Už poněkolikáté dnešní šance se konečně na ONDŘEJE VÁLU usmálo štěstí, když puk lehce odrazil od těla Hlavaje, který nevěděl, kde se puk nachází – 3:0! Bez asistence
     
    40:45
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tomáš Dujsík – 2 min., vražení na hrazení.
     
    37:25
    Dynamo ještě nadále ždíme soupeře, jenže akce před bránou byla až moc překombinovaná a Hlavaj puk zkrotil pod lapačkou!
     
    36:43
    Neuvěřitelný tlak Pardubic a neuvěřitelné zákroky Hlavaje, který nadále drží svůj tým! Nejprve zlikvidoval Sedlákovu dorážku ze vzduchu a následně měl před sebou odkrytou bránu Jan Kolář, ale Hlavaj doslova tygřím skokem natáhl vyrážečku a zabránil střele pod břevno!
     
    34:02
    Dynamo v samém závěru nezachytilo unikajícího Petra Straku, který nepřelstil střelou pod betony Willa!
     
    32:06
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Kryštof Hrabík – 2 min., podrážení.
     
    31:57
    Teď bylo domácím docela horko, protože Hrádek přišel o hůl za bránou a chvíli byl také mimo postavení Will. Vše vyřešil dalším blokem Mandát.
     
    30:26
    Dynamo právě vstřelilo branku! Když už to vypadalo, že Plzeň se pomalu vyrovnává, tak Dynamo udeřilo! Už dobrou střelu si vypracoval Kousal, který ale o kousek minul, odražený puk si ale našel TOMÁŠ ZOHORNA, který nekompromisně dorazil za Hlavaje – 2:0! Asistence: Robert Kousal a Ondřej Vála
     
    27:31
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Tomáš Dvořák – 2 min., držení.
     
    19:22
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tomáš Mertl – 2 min., podrážení.
     
    12:49
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jan Piskáček – 2 min., sekání.
     
    12:49
    Jan Mandát se proháčkoval před Hlavaje, ještě na něho udělal kličkou, k zakončení už se ale nedostal, protože byl soupeřem nedovoleně zastaven. Bude se vylučovat.
     
    11:15
    Puk teď po několika odrazech poskakoval na brankovišti Willa, Luke Adam ale puk nedokázal za jeho záda usměrnit. Puk proskákal podél brankové čáry mimo!
     
    08:51
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Peter Čerešňák – 2 min., držení.
     
    08:39
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jan Piskáček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    06:18
    Další velká šance Ondřeje Vály, který téměř z identické pozice nepřekonal Hlavaje poté, co mu zpoza brány poslal kotouč Rákos!
     
    03:58
    Mohlo to být o dvě branky! Radil si rychle vyměnil puk s Kousalem, na což obrana vůbec nereagovala. K zakončení se sice nedostali, ale puk si našel Ondřej Vála, jehož střela byla tečována vedle!
     
    02:27
    Filip Jansa se teď nešťastně namotal před vlastního brankáře, kterému nechtěně tečoval nahození, které šlo mimo bránu. Hlavaj však zasáhl betonem.
     
    01:13
    Dynamo právě vstřelilo branku! Dynamo se nadále drželo v pásmo a vyplatilo se mu to! Hrádek z otočky poslal puk na Dvořáka, jenž měl hodně prostoru přesně zamířit na bránu, kde puk ještě šikovně tečoval LUKÁŠ RADIL – 1:0! Asistence: Tomáš Dvořák a Michal Hrádek
     
    00:47
    Hra je po necelé minutě přerušena, po dohrání Bučka to vypadá na problém s plexisklem!

    Michal Pospíšil

    Góly a asistencie: 2. Radil (T. Dvořák, Hrádek), 31. Zohorna (R. Kousal, Vála), 45. Vála, 53. Radil (R. Kousal) – 60. Jansa (Adam)


    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Bučko, Vála, Hrádek, Kolář – Cienciala, Sedlák (C), Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Říčka, Poulíček (A), Paulovič – Mandát, Rákos, Vondráček.
    Tréner: Václav Varaďa

    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Kvasnička, Zámorský, Houdek, Dujsík, Piskáček (A), Jiříček – Schleiss (C), Lev (A), Holešinský – Hrabík, Adam, Pour – Benák, Mertl, Rekonen – Straka, Jansa, Matýs – Indrák.
    Tréner: Petr Kořínek

    Rozhodca: Kika, Vrba – Axman, Bohuněk

    Diváci: 9187