Turecko – Švajčiarsko 1:0 (kon.) | Slovensko – Ukrajina sk 2:3 (kon.) | Česko – USA 2:0 (kon.)
koniec
Česko
2:0 (1:0)
USA
cz Nedeľa 10.09.2023, 17:00Ježek Cup (U18)
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:53:57)
     
    Je konec! Česká reprezentace po osmi letech ovládla Ježek Cup, a to navíc ve velkém stylu! První zápas proti Turecko ovládla 3:0, načež nedala šanci Slovensku, kterému nasázela šest branek, zatímco ani jednou neinkasovala. Poslední duel odehráli Češi proti Spojeným státům americkým. V tomto duelu se dvakrát trefil Daniel Rus, jenž si z turnaje odveze titul nejlepšího střelce. Nejlepším gólmanem turnaje se stal český Joeri Heerkens, který za tři zápasy nepustil ani jednu branku! Parádní turnaj odehrálo Česko, které se může radovat ze tisku trofeje.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty!
     
    90
    Žlutá karta pro tým Česko (Martin Tauš).
     
    89
    Nyní se ale fotbalisté v bílém postarali dvakrát o nedovolený zákrok a češi mají možnost další standardní situace. Ta dolétla přesně na brankáře.
    88. Heerkens dobrým zákrokem udržel nulu!
     
    88
    V závěru zápasu jsme zde měli ještě gólovou možnost Američanů! Paulo Rudisill vyslal fantastický centr do vápna, dle se do něj akrobaticky snažil opřít Brian Carmona Romero. Míč trefili velmi slušně, ale Joeri Heerkens míč vyrazil a udržel nulu!
     
    87
    Nimfasha Berchimas byl tím, kdo byl připravený na zadní tyči, ale český obránce jej nepustil k ničemu. Spojené státy se však během chvíle dostaly k míči.
     
    85
    Hráči v bílém se po dlouhé době dostali k nějakému zakončení, jenže to vůbec nebylo dobré. Míč se dostal až ke gólmanovi, který může v klidu rozehrát.
     
    84
    Český kapitán odešel za velkého potlesku a samozřejmě k tomu byl velký důvod! Daniel Rus dnes vstřelil dvě branky, na turnaji pět a stal se nejlepším střelcem!
     
    83
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Daniel Rus, přichází Martin Tauš.
     
    82
    V tu chvíli ovšem přišla nepřesnost a Česko se zbavilo bez nějakého tlaku zbytečně míče.
     
    81
    Český celek brzy ztratil míč, a tak Američané získali míč bez větších potíží. Sami se u něj ale dlouho neudrželi a dopředu tak mohou čeští fotbalisté.
     
    80
    Do konce zápasu, respektive základní hrací doby, nám chybí posledních deset minut! Češi vedou nadále o dvě branky a mají zápas pevně pod kontrolou.
     
    79
    Tak jsme viděli další hromadu střídání, po kterých získávají míč Američané. Ti se pokusí vstřelit alespoň první branku českému týmu v turnaji.
     
    77
    Střídání v týmu USA:
    ze hřiště odchází Noahkai Banks, přichází Tyler Hall,
    ze hřiště odchází Miller, přichází Oscar Verhoeven,
    ze hřiště odchází Taha Habroune, přichází Paulo Rudisill,
    ze hřiště odchází Jamison, přichází Carmona Romero.
     
    77
    Žlutá karta pro tým USA (Taha Habroune).

    Denisa Józsová

    Góly: 39. Rus, 63. Rus

    Karty:   90. Tauš (CZE) – 45. Mendoza (USA), 62. Hawkins (USA), 77. Habroune (USA)


    Česko: Heerkens – Piták, Kubín, Jindra, Tesař – Tošnar (76. Dufek), Feit (76. Zíka) – Hranoš (62. Havran), Zahradníček (62. Hájek), Kačor (46. Mokrovics) – Rus (C) (83. Tauš).
    Náhradníci: Trešl – Tishler, Musil.

    Tréner: Aleš Křeček.

    USA: Beaudry – Harangi, Banks (77. Hall), Soma (C), Miller (77. Verhoeven) – Jamison (77. Carmona Romero), Vasquez (58. Berchimas), Habroune (77. Rudisill), Mendoza (58. Hawkins), Evans (58. Medina) – Ramos Jr. (58. Burton).
    Náhradníci: Campagnolo.

    Tréner: Gonzalo Segares.

    Rozhodca: Vokoun – Hádek, Ježek

    Diváci: 653