Pelicans Lahti – Třinec 1:3 (kon.) | Ilves – Vítkovice 3:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – Mannheim 0:6 (kon.)
Växjö – Biel 4:0 (kon.) | Rapperswil – Košice sk 5:2 (kon.) | Mníchov – Innsbruck 9:2 (kon.)
Färjestad – Aalborg 8:0 (kon.)
koniec
EHC Red Bull Mníchov
9:2 (3:1, 3:1, 3:0)
HC TWK Innsbruck
cz Nedeľa 10.09.2023, 16:30Liga majstrov • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:08 Trevor PARKES - 9:2
     
    56:08
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Další krásná branka! Andreas Eder elegantně projel v podstatě celým hřištěm, z poza brány našel McKiernana, tomu se rána sice nepovedla, nicméně na dorážku byl připraven TREVOR PARKES! Na kostce svítí skóre 9:2, padne i desítka? Asistence: Andreas Eder a Ryan McKiernan.
    52:56 Austin ORTEGA - 8:2
     
    52:56
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Ťuk, ťuk, ťuk a je to 8:2! Ben Smith sehrál parádní kombinaci skrz pásmo s AUSTINEM ORTEGOU, který nakonec z jízdy protečoval puk za záda gólmana Buitenhuise. Krásná práce! Asistence: Ben Smith.
    43:11 Ben SMITH - 7:2
     
    43:11
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Hattrick! BEN SMITH dostal výborný pas od Ortegy na pravou stranu a ranou z první překonává soupeřova brankáře. Pomocí byla také výborná clona Kastnera, který je odměněn druhou asistencí. Asistence: Austin Ortega a Maxmilian Kastner.
    29:59 Ben SMITH - 6:2
     
    29:52
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Krásnou kombinaci skrz pásmo brankář Buitenhuis tygřím skokem ještě vyřešil. Kotouč ale zůstal ležet za ním a BEN SMITH jej doklepl do sítě. Red Bull opět odskakuje – 6:2. Asistence: Austin Ortega.
    28:56 Corey MEACKIN - 5:2
     
    28:57
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Tak to vidíte... Přesilovka byla zatím nic moc, najednou se ale Ulmerovi podařilo dostat puk na kruh kde stál COREY MEACKIN, jenž se dostal ke střele a snižuje – 5:2! Asistence: Martin Ulmer.
    24:29 Andrew MACWILLIAM - 5:1
     
    24:29
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Tady už to zavání debaklem... Hosté na levé straně nechali trestuhodně mnoho prostoru, obránce ANDREW MACWILLIAM si sjel blíže k bráně a chladnokrevně zakončil! Tady neměl Evan Buitenhuis šanci. Asistence: Maxmilian Kastner.
    23:16 Austin ORTEGA - 4:1
     
    23:17
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Už je to o tři góly! Kreammer vysunul do samostatného úniku AUSTINA ORTEGU, ten se zbavil beka a elegantním zakončením mezi betony skóruje! Asistence: Nicolas Kreammer.
    16:29 Trevor PARKES - 3:1
     
    16:29
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Tohle už platit bude! Výbornou práci odvedl obránce Bittner, který dlouhým pasem až na druhou modrou otočil hru, Blum pak už jenom předal do prostoru kde se pohyboval TREVOR PARKES, ten z jízdy protečoval puk na bránu a kotouč zapadl až do sítě! Asistence: Jonathon Blum a Dominik Bittner.
    08:29 Ben SMITH - 2:1
     
    08:27
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Red Bull opět vede! Jonathon Blum vyslal jedovku od modré, kotouč se dostal do skrumáže před bránou a BEN SMITH jej dotlačil až do sítě – 2:1. Asistence: Jonathon Blum a Austin Ortega.
    Lukas BÄR - 1:1
     
    05:55
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Další nové pravidlo v akci! Innsbruck vybojoval vhazování v útočném pásmu, okamžitě po buly přišla rána, kotouč zůstal za brankářem a viděl jej jen LUKAS BÄR, který jej doklepl do sítě. A to znamená jediné! Zaprvé je vyrovnáno a zadruhé přesilovka Red Bullu končí!
    04:19 Konrad ABELTSHAUSER - 1:0
     
    04:37
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Domácí při signalizované výhodě skórují! Obránce KONRAD ABELTSHAUSER před sebou viděl prostor, najel si, švihem vypálil a náramně trefil – 1:0. Asistence: Veit Oswald.

    Adam Čuba

    Góly a asistencie: 5. Abeltshauser (Oswald), 9. Smith (Blum, Ortega), 17. Parkes (Blum, Bittner), 24. Ortega (Kreammer), 25. MacWilliam (Kastner), 30. Smith (Ortega), 44. Smith (Ortega, Kastner), 53. Ortega (Smith), 57. Parkes (Eder, McKiernan) – 6. Bär, 29. Meackin (Ulmer)


    EHC Red Bull Mníchov: Allavena (Kolarz) – MacWilliam, McKiernan, Almquist, Blum, Abeltshauser, Bittner, Weber – Kraemmer, Smith, Ortega – Eisenschmid, Street, Parkers – Oswald, Hager, Kastner – Varejcka, Eder, Heigl
    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Gratzer) – Steffler, Albano, Jakubitzka, Halbert, Lattner, Krogsgaard, Kerber – Roy, Rockwood, Peeters – Shaw, Macklin, Winkler – Bär, Green, Ulmer – Ludin, Mader, Schnintler – Ploner

    Rozhodca: Fraňo, MacFarlane – Hofer, Koziol