Česko – Švajčiarsko 7:3 (kon.)
koniec
Česko
7:3 (1:1, 4:2, 2:0)
Švajčiarsko
cz Sobota 02.09.2023, 19:20 • SC SLUNETA Ústí n/L • Euro Floorball Tour (ženy) • 2. kolo
    59:50 Karolína SUCHÁ - 7:3
     
    59:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden český gól! Michaela Kubečková se na pravé straně prodrala až před branku, byť ji Stettlerová držela. Tam ještě nahrála KAROLÍNĚ SUCHÉ, která střílela už v podstatě do odkryté klece. Schmidová skákala k tyčce už marně. Asistence: Michaela Kubečková.
    57:04 Eliška CHUDÁ - 6:3
     
    57:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcarská hra vabank byla potrestána! Míček se dostal k ELIŠCE CHUDÉ, která z poloviny hřiště trefila prázdnou branku – 6:3. Asistence: Vendula Beránková.
    39:01 Nathalie SPICHIGEROVÁ - 5:3
     
    39:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tenhle zápas jednoduchý rozhodně nebude! Hráčky Švýcarska teď úplně rozebraly českou obranu. Doris Bergerová se podívala a narýsovala přesnou přihrávku na NATHALII SPICHIGEROVOU, která střílela už do prázdné branky – 5:3. Asistence: Doris Bergerová.
    37:31 Anja WYSSOVÁ - 5:2
     
    37:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky snižují! ANJA WYSSOVÁ vypálila z levé strany a trefila se parádně. Vymetla vzdálenější horní růžek – 5:2. Asistence: Céline Stettlerová.
    26:09 Eliška TROJÁNKOVÁ - 5:1
     
    26:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Slunetou zní „Né pětku ne!“ Michaela Kubečková si natáhla míček na osu a vystřelila. Balónek se možná otřel o nohu obránkyně, určitě ho tečovala čepelí ELIŠKA TROJÁNKOVÁ a Schmidová neměla absolutně žádnou šanci reagovat. Asistence: Michaela Kubečková.
    23:15 Martina ŘEPKOVÁ - 4:1
     
    23:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělý start do druhé části pokračuje! Výborně hrající Anna Brucháčková vybojovala na útočné polovině míček a předala ho na osu Elišce Krupnové. Ta místo střely ještě nahrála doleva MARTINĚ ŘEPKOVÉ a ta překonala přesouvající se Schmidovou – 4:1. Asistence: Eliška Krupnová.
    21:17 Eliška KRUPNOVÁ - 3:1
     
    21:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je vstup do druhé části jako hrom! České florbalistky vedou už 3:1. První česká pětice si prodloužila pobyt na hrací ploše. Martina Řepková nahrála od levého mantinelu na osu ELIŠCE KRUPNOVÉ, která si odskočila od obránkyně a zamířila k levé tyčce z pohledu Schmidové. Asistence: Martina Řepková.
    20:09 Anna BRUCHÁČKOVÁ - 2:1
     
    20:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól po 9 sekundách druhé třetiny! Opět se prosazuje ANNA BRUCHÁČKOVÁ. Ta u hrazení sebrala míček chybující Von Arxové a z pravé strany se natlačila před branku. Schmidová možná ještě čekala nahrávku na Řepkovou, ovšem Brucháčková míček pověsila do levého horního růžku. Bez asistence.
    11:05 Corin RÜTTIMANNOVÁ - 1:1
     
    11:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Švýcarky vytvořily u levého hrazení tlak na Jirákovou. Tam nakonec vyškrábla míček Lisa Lisa Von Arxová, která nahrála před branku nepokryté kapitánce CORINĚ RÜTTIMANNOVÉ, která zamířila přesně k tyčce nad levou nohu brankářky Christianové. Asistence: Lisa Von Arxová.
    0:37 Anna BRUCHÁČKOVÁ - 1:0
     
    0:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky skórují ze své první akce! Eliška Krupnová našla od zadního hrazení ANNU BRUCHÁČKOVOU, která se trefila nad pravé rameno brankářky Schmidové. Asistence: Eliška Krupnová.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 1. Brucháčková (Krupnová), 21. Brucháčková, 22. Krupnová (Řepková), 24. Řepková (Krupnová), 27. Trojánková (Kubečková), 58. Chudá (Beránková), 60. Suchá (Kubečková) – 12. Rüttimannová (Von Arxová), 38. Wyssová (Stettlerová), 40. Spichigerová (Bergerová)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 12:15.
    Česko: Christianová (Šolleová)– Plášková, Jiráková, Beránková, Lenfeldová, Staňková, Lechnerová – Krupnová (C), Řepková, Brucháčková – Kubečková, Trojánková, Suchá – Želízková, R. Korbelářová, S. Korbelářová – Chudá, Mechlová, Šupáková.
    Tréner: Lukáš Procházka

    Švajčiarsko: Schmidová (Heiniová) – Von Arxová, Renschová, Bertiniová, Kühneová, Thomiová, Stettlerová – Rüttimannová (C), Gerigová, Spichigerová – Bergmann, Kyburzová, Wielandová – Edizová, Wyssová, Fitziová – Gredigová, Bergerová, Metzgerová.
    Tréner: Oscar Lundin

    Rozhodca: Tomáš, Cibík

    Diváci: 546