Slovan Bratislava U21 – L. Mikuláš 0:5 (kon.) | Považská Bystrica – Dolný Kubín 4:3 (kon.) | Púchov – Petržalka 5:0 (kon.)
koniec
MŠK Považská Bystrica
4:3 (1:3)
MFK Dynamo Dolný Kubín
Sobota 02.09.2023, 14:30 • MŠK Považská Bystrica • MONACObet liga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    81
    Považská Bystrica dala gól! Obrat ako z ríše snov! Presný center Miháleka skončil na hlave LUKÁŠA SLÁVIKA, ktorý týmto zakončením prekvapil všetkých hráčov hostí na čele s brankárom. Považská Bystrica vedie 4:3!
     
    55
    Považská Bystrica dala gól! K ROMANOVI ZEMKOVI sa dostala odrazená lopta, ten nezaváhal, vypálil spoza šestnástky a po jeho delovke sa rozvlnila sieť. Vyrovnané na 3:3!
     
    47
    Považská Bystrica dala gól! Považania zahrávali rohový kop. Centroval Slávik, na čo zareagoval v päťke MÁRIO BORIS a z výskoku hlavičkou znižuje na jednogólový rozdiel.
     
    38
    Dolný Kubín dal gól! Čo nevyšlo ADRIÁNOVI KAČERÍKOVI v predchádzajúcej akcii, tak tentokrát už áno! Dvojgólový strelec v dnešnom zápase mal rýchle nohy a ani výbeh Hodála z brány nezabránil tretiemu gólu hostí.
     
    32
    Považská Bystrica dala gól! Vyzeralo to, že hráči MŠK to opäť prekombinujú, ale za loptou sa rozbehol LUKÁŠ SLÁVIK, ktorý nekompromisne vystrelil a znížil na 1:2.
     
    18
    Dolný Kubín dal gól! Domáci nechápu čo sa deje. KRISTIÁN LUKÁČIK si aj so šťastím poradil s Václavom a aj napriek menšiemu sklzu dokázal vystreliť, v čom mu chcel zabrániť ešte jeden z domácich hráčov, ktorý loptu jemne do brány tečoval.
     
    16
    Dolný Kubín dal gól! Hosťom síce nevyšla štandardka, ale držali sa na polovici súpera. Djiby Ba skvelým centrom sprava našiel hlavičku ADRIÁNA KAČERÍKA, ktorý využil odkrytý priestor Hodálovej brány.

    Klaudia Kadlecová


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dynamo Dolný Kubín. Viac informácií tu.

    Góly: 32. Slávik, 47. Boris, 55. Zemko, 81. Slávik – 16. Kačerík, 18. Lukáčik, 38. Kačerík

    Karty:   88. Zemko (PBY), 90+1. Slávik (PBY) – 64. Ončák (DKU), 82. Ba (DKU)


    MŠK Považská Bystrica: Hodál – Mihálek, Kucharčík, Pagáč, Václav, Sloboda (C), Boris, Kováč, Gerebenits, Slávik, Vaculík
    Náhradníci: Teplan, Zemko, Matejčík, Pečarka, Čongrády, Krasňan, Ragula, Chaves, Praženka

    Tréner: Peter Jakuš

    MFK Dynamo Dolný Kubín: Nôta – Lupták, Ba, Ončák, Brnča, Farský, Kolorédy (C), Kačerík, Lukáčik, Joao Victor, Hanes A.
    Náhradníci: Karajbić, Amobi Hanes P., Bača, Bryndziar, Dabić, Svetlík

    Tréner: Lukáš Kaplan

    Rozhodca: Mano – Kmec, Pacák