Poľsko – Rumunsko 6:2 (kon.) | Litva – J. Kórea 1:2 (kon.) | Taliansko – Veľká Británia 3:5 (kon.)
koniec
Litva
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Južná Kórea
cz Piatok 05.05.2023, 17:00 • Motorpoint Arena, Nottingham • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Si. KIM - 1:2
     
    59:27
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Je to jasné, Litva zamíří o úroveň níže! I v oslabení kouč Pasco zkusil hru bez gólmana, nicméně kýžený efekt nepřišel a místo toho rozhodl o jihokorejském úspěchu SIHWAN KIM, který se schoval za soupeřovou defenzivní linií, dostal ideální nahrávku o mantinel od Songa a puk snadno dovezl do prázdné brány. Asistence: Sanghoon Shin.
    33:47 Ugnius ČIŽAS - 1:1
     
    33:47
    Litva právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno, ještě to bude drama! Od pravého mantinelu nahazoval Jaunius Jasinevičius a byl to UGNIUS ČIŽAS, kdo zvedl kotouč mimo dosah bezmocného Daltona. Asistence: Jaunius Jasinevičius a Emilijus Krakauskas.
    20:13 Sanghoon SHIN - 0:1
     
    20:13
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí Jihokorejci! Evropskému celku pořádně komplikuje ambice na setrvání na druhé nejvyšší úrovni gólman Armalis, který zaváhal při nahození SANGHOON SHINA z minusového úhlu, nebyl úplně připevněn u levé tyčky a puk si navíc smolně srazil za záda. Asistence: Jin Hui Ahn.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 34. Čižas (Jasinevičius, Krakauskas) – 21. Shin (Ahn), 60. Si. Kim (Shin)


    Litva: Armalis (Karla) – Jasinevičius, Alisauskas (C), Valivonis, Gusevas, Stankius, Mikalauskas – Gintautas (A), Grinius, Kaleinikovas – Krakauskas, Čižas (A), Bendžius – Bosas, Binkulis, Četvertak – Noreika, Laimutis, Krasilnikovas – Dumčius.
    Tréner: Ron Pasco

    Južná Kórea: Dalton (Ye. Lee) – Nam, Song, D. K. Lee (C), Jee, S. Lee, Oh, Yoo – Jeon (A), Ahn (A), Shin – Kang, Sa. Kim, K. Kim – G. Kim, Park, Si. Kim – M. Kang, Jeong, Yu. Lee.
    Tréner: Woojae Kim

    Rozhodca: Dalton (GBR), Nagy (HUN) – Thomann (FIN), Zgonc (SLO)

    Diváci: 2 078