NY Rangers – Carolina 2:3 (kon.) | Washington – Columbus 6:7 (po pr.) | Philadelphia – Florida 6:3 (kon.)
NJ Devils – Minnesota 1:2 (po pr.) | Buffalo – Nashville 3:7 (kon.) | Boston – Ottawa 2:1 (kon.)
Montreal – Tampa Bay 3:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 7:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 2:1 (kon.)
St. Louis – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Dallas – Seattle 4:5 (po pr.) | Anaheim – Calgary 1:5 (kon.)
Vancouver – Vegas 3:4 (kon.)
koniec
New York Rangers
2:3 (1:0, 0:0, 1:3)
Carolina Hurricanes
cz Streda 22.03.2023, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:27 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:3
     
    57:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je to tady! Canes po vstupu do pásma dávají rozdílovou branku, bude vítězná? Celou akci založil Kotkaniemi, jenž po přechodu modré dostal puk zpět na Burnse a jeho střílený pas před brankou přesně usměrnil TEUVO TERÄVÄINEN. Asistence: Brent Burns a Jesperi Kotkaniemi.
    50:38 Stefan NOESEN - 2:2
     
    50:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    No, tak jakoby se najednou začalo hrát vážně. Znovu je vyrovnáno! Staal za brankou vybojoval puk, přistrčil jej Fastovi a ten zpoza branky našel STEFANA NOESENA. Jeho střela z mezikruží znamená vyrovnání na 2:2. Asistence: Jesper Fast a Jordan Staal.
    50:20 Kaapo KAKKO - 2:1
     
    50:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vyrovnaná stav nám ale dlouho nevydržel! Chytil z levé strany přihrál do mezikruží, odkud z jedničky zakončoval KAAPO KAKKO. Finský forvard byl tísněný z obou stran, přesto dokázal kotouč nasměrovat mezi Andersenovy betony – 2:1. Asistence: Filip Chytil a Adam Fox.
    49:49 Jalen CHATFIELD - 1:1
     
    49:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Nenápadná akce hostí končí brankou JALENA CHATFIELDA. Toho ve středním pásmu oslovil Stepan přihrávkou na pravou stranu, ze které hostující bek vypálil nechytatelnou ránu k vzdálenější tyči. Asistence: Derek Stepan a Jack Drury.
    17:00 Tyler MOTTE - 1:0
     
    17:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vyhrané vhazování, rychlá akce a domácí vedou! Vesey vybojoval kotouč a Goodrow jej od brankové čáry dostal do slotu, odkud se prosadil připravený TYLER MOTTE. Asistence: Barclay Goodrow a Jimmy Vesey.

    Tomáš Taybner

    Góly a asistencie: 17. Motte (Goodrow, Vesey), 51. Kakko (Chytil, Fox) – 50. Chatfield (Stepan, Drury), 51. Noesen (Fast, J. Staal), 58. Teräväinen (Burns, Kotkaniemi)


    New York Rangers: Šestorkin (Halák) – R. Lindgren, Fox, K. Miller, Trouba (C), Mikkola, B. Schneider – Panarin, Zibanejad (A), Tarasenko – Kreider, Trocheck, P. Kane – Lafreniere, Chytil, Kakko – Vesey, Goodrow (A), Motte.
    Tréner: Gerard Gallant

    Carolina Hurricanes: Andersen (Kočetkov) – Slavin (A), Burns, Skjei, Pesce, Gostisbehere, Chatfield – Jarvis, S. Aho II, Nečas – Martinook, Kotkaniemi, Teräväinen – Noesen, J. Staal (C), Fast – Drury, Stepan, Puljujärvi.
    Tréner: Rod Brind'Amour

    Rozhodca: MacDougall, O'Rourke – Nansen, Suchánek

    Diváci: 18 006