Zlín – Sparta Praha 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 2:2 (kon.) | Bohemians – Brno 1:1 (kon.)
Plzeň – Liberec 2:1 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
2:2 (1:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Sobota 25.02.2023, 15:00 • Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav • Česká FORTUNA:LIGA • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    78
    Dynamo právě vstřelilo branku! A máme opět vyrovnáno! Hora se ujal exekuce rohového kopu a jeho centr si ve vápně našel MARTIN KRÁLIK, který překonal Šedu. Domácí brankář se ještě dožadoval odpískání útočného faulu, ale hlavní sudí branku uznal.
     
    58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Domácí si berou ztracené vedení zpět a gól přišel z velmi nenápadné akce. Matějovský od postranní čáry posunul balon na VOJTĚCHA KUBISTU, jenž vypálil zpoza vápna a trefil se přesně na přední tyč. Janáček se natahoval marně.
     
    44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Balon si na penaltový puntík postavil BENJAMIN ČOLIĆ, který prudkou střelou k tyči překonal Šedu. Domácí gólman sice vystihl směr, ale na tuto ránu nemohl dosáhnout.
     
    13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Mladá Boleslav se ujímá vedení! Dynamo přišlo o balon na útočné polovině a domácí se vydali do brejku. Po levé straně ho táhl Mareček, který pak parádním pasem vyslal do úniku VASILA KUŠEJE. Ten udělal ve vápně kličku branáři a zakončil do prázdné brány.

    Jáchym Tůma

    Góly: 13. Kušej (D. Mareček), 58. Kubista (Matějovský) – 44. Čolić (pen.), 78. Králik (J. Hora I)

    Karty:   68. L. Havel (CEB)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 10:6. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:12.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – D. Šimek, Suchý, Karafiát – Suchomel, Kubista, Matějovský (C) (65. Dancák), D. Mareček (79. Žitný), Fulnek (59. Tomič) – Kušej (59. Ekpai), Ladra (79. Mil. Škoda).
    Náhradníci: Mikulec – Vojta, Látal, Mašek, Jawo.

    Tréner: Pavel Hoftych

    SK Dynamo Č. Budějovice: Janáček – Sladký, L. Havel, Králik (C), Čolić – M. Čermák (75. Čavoš), J. Hora I – Mršić (34. Zajíc), P. Hellebrand (75. Čmelík), Adediran (64. Potočný) – Mic. Škoda (64. Jak. Matoušek I).
    Náhradníci: Šípoš – Skovajsa.

    Tréner: Marek Nikl

    Rozhodca: Tomáš Batík – Jan Paták, Marek Podaný

    Diváci: 1012