Tampa Bay – Colorado 5:0 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (2:1 po s.n.) | Florida – San Jose 4:1 (kon.)
NJ Devils – Seattle 3:1 (kon.) | Detroit – Calgary 2:1 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:6 (kon.)
Minnesota – Vegas 1:5 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
1:5 (0:1, 1:4, 0:0)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 10.02.2023, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    33:13 Jack EICHEL - 1:5
     
    33:13
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní pasáž hostujících hráčů, kteří během krátké chvíle vstřelují už třetí branku za sebou. JACK EICHEL po pravé straně vjel do útočného pásma, kde nakonec z kruhu pro vhazování vyslal přesnou střelu do vzdálenější šibenice. Fleury následně z velké frustrace sekl svou holí do tyče. Asistence: Jonathan Marchessault, Zach Whitecloud.
    32:53 Reilly SMITH - 1:4
     
    32:53
    Vegas právě vstřelilo branku!
    REILLY SMITH zvolil zcela jednoduché zakončení, když poslal kotouč mezi betony Fleuryho, který tento prostor včas nestihl zakrýt a touš přeci jen touto mezírkou prošel.
    30:47 Paul COTTER - 1:3
     
    30:47
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hostující hokejisté opět odskakují na rozdíl dvou branek. Eichel dostal kotouč do jízdy a vjel s ním do útočného pásma, kde nakonec u brány místo střely volil zaseknutí a nahrál za sebe na dojíždějícího PAULA COTTERA, který už jen uklidil touš do zcela odkryté brány. Asistence: Jack Eichel, Jonathan Marchessault.
    24:37 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    24:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild bleskově využívají početní výhodu! Kotouč se dostal na hranici levého kruhu k Boldymu, jehož střelu Thompson vyrazil před sebe, kde ještě Eriksson Ek se svou první dorážkou neuspěl, ale k další dorážce se ještě dostal KIRILL KAPRIZOV, jenž už konečně dostal touš do brány Vegas. Asistence: Joel Eriksson Ek, Matt Boldy.
    22:41 Alex PIETRANGELO - 0:2
     
    22:41
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí vzápětí nedokázali dostat puk ze svého obranného pásma, když ho na modré čáře zachytil ALEX PIETRANGELO, jehož následnou střelu tečoval domácí Eriksson Ek a touš zaletěl mezi betony Fleuryho. I druhou branku Vegas si tedy vstřelili domácí hokejisté. Bez asistence.
    07:07 Nicolas ROY - 0:1
     
    07:07
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z ničeho nic do vedení. Vegas sebralo kotouč ve středním pásmu a Golden Knights šli hned o útoku, kde nakonec Howden nahrál na pravou stranu Kolesarovi, jenž poté poslal touš zpět na modrou NICOLASI ROYOVI, jehož střelu lehce tečoval domácí obránce Addison přesně mezi betony Fleuryho. Asistence: Keegan Kolesar, Brett Howden.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 25. Kaprizov (J. Eriksson Ek, Boldy) – 8. N. Roy (Kolesar, Howden), 23. Pietrangelo, 31. Cotter (Eichel, Marchessault), 33. R. Smith (t.s.), 34. Eichel (Marchessault, Whitecloud)


    Minnesota Wild: M. Fleury (41. Gustavsson) – Middleton, Spurgeon, Dumba, Goligoski, Merrill, Addison – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – F. Gaudreau, Steel, Boldy – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Duhaime, Dewar, Reaves.
    Tréner: Dean Evason

    Vegas Golden Knights: L. Thompson (42. Hill) – Martinez, Pietrangelo, McNabb, Theodore, Hague, Whitecloud – Cotter, Eichel, Marchessault – R. Smith, W. Karlsson, Amadio – W. Carrier, Stephenson, Kessel – Howden, N. Roy, Kolesar.
    Tréner: Bruce Cassidy

    Rozhodca: Skilliter, Dwyer – Gibbons, Tobias

    Diváci: 18 797