Tampa Bay – Colorado 5:0 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (2:1 po s.n.) | Florida – San Jose 4:1 (kon.)
NJ Devils – Seattle 3:1 (kon.) | Detroit – Calgary 2:1 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:6 (kon.)
Minnesota – Vegas 1:5 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
1:5 (0:1, 1:4, 0:0)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 10.02.2023, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:00
    Matt Boldy (MNS) to nyní trochu přehnal při napadání, když si jde za držení sednout na dvě minuty na trestnou lavici. Vegas tedy bude hrát svou první přesilovou hru v utkání.
     
    34:53
    Minnesota bude hrát další přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří William Karlsson (VGK), který vysokou holí zasáhl do obličeje domácího Hartmana.
     
    30:20
    Tak nakonec z toho jsou jen čtyři dvouminutové tresty, které rozhodčí rozdělili na obě strany. Za domácí si jde na trestnou lavici odpočinout Ryan Reaves (MNS) a Jacob Middleton (MNS) a za Vegas jdou na trestnou Hague (VGK) a Carrier (VGK).
     
    24:24
    Domácí hokejisté si zahrají první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za držení vyloučen Chandler Stephenson (VGK).

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 25. Kaprizov (J. Eriksson Ek, Boldy) – 8. N. Roy (Kolesar, Howden), 23. Pietrangelo, 31. Cotter (Eichel, Marchessault), 33. R. Smith (t.s.), 34. Eichel (Marchessault, Whitecloud)


    Minnesota Wild: M. Fleury (41. Gustavsson) – Middleton, Spurgeon, Dumba, Goligoski, Merrill, Addison – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – F. Gaudreau, Steel, Boldy – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Duhaime, Dewar, Reaves.
    Tréner: Dean Evason

    Vegas Golden Knights: L. Thompson (42. Hill) – Martinez, Pietrangelo, McNabb, Theodore, Hague, Whitecloud – Cotter, Eichel, Marchessault – R. Smith, W. Karlsson, Amadio – W. Carrier, Stephenson, Kessel – Howden, N. Roy, Kolesar.
    Tréner: Bruce Cassidy

    Rozhodca: Skilliter, Dwyer – Gibbons, Tobias

    Diváci: 18 797