Třebíč – Přerov 2:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 7:1 (kon.) | Litoměřice – Pardubice B 5:6 (0:1 po s.n.)
Vsetín – Poruba 2011 5:0 (kon.) | Zlín – Šumperk 6:2 (kon.) | Sokolov – Slavia 3:5 (kon.)
Prostějov – Kolín 3:1 (kon.)
koniec
HC Baník Sokolov
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
HC Slavia Praha
cz Streda 25.01.2023, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance Liga (CZ) • 41. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V dnešním utkání muže Baník litovat své nedisciplinovanosti, jelikož sešívaní využili hned čtyři přesilové hry! Sokolov v utkání hned třikrát vedl, ovšem na vítězství to nestačilo. Správnou hokejku totiž našel Tomáš Knotek, jenž vsítil hattrick, a tak byl hlavním faktorem zápasu.

    Zatímco se Slavia raduje, Sokolov je smutný. Střetnutí tak skončilo výsledkem 3:5. To je ode mě vše, a tak se s vámi loučím – příjemný zbytek večera. (20:28:30)
     
    Konec zápasu.
    59:40 Edgars KULDA - 3:5
     
    59:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Martin Weinhold přihrával z vlastního pásma křižnou přihrávku, kterou zachytil EDGARS KULDA, jenž následně dopravil černou gumu do sítě. Bez asistence.
     
    59:15
    Tvrdou ránu od modré vyslal Martin Weinhold, jehož pokus brankář vyrazil. S dorážkou přispěchal Jakub Konečný, jenž mířil znovu do Romana Málka.
     
    58:28
    Martin Michajlov zůstává na střídačce a elitní formaci doplní v útočném pásmu Jakub Chrpa!
     
    58:28
    Jan Novák poslal puk do útočného pásma, odkud ho hostující obránce vyhodil na zakázané uvolnění. Martin Štrba reaguje oddechovým časem.
     
    57:31
    Z levé strany se před branku proháčkoval Jan Kern, jemuž střela nebyla umožněná. Vypíchnutého puku se chopil Lukáš Strnad, který trefil domácího brankáře do ramene!
     
    56:46
    Mezi kruhy se ocitl Martin Osmík, jehož pokus mířil pod horní tyčku. Jenomže Roman Málek vyrazil nebezpečnou střelu maskou.
     
    55:29
    Jakub Chrpa vyslal přihrávku mezi obránce, kde se nacházel Matěj Zadražil, který mohl postupovat sám na brankáře, ale kotouč nezpracoval.
    54:49 Tomáš KNOTEK - 3:4
     
    54:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čtvrtá využitá přesilová hra v podání Pražanů! TOMÁŠ KNOTEK a Tomáš Šmerha si vyměnili kotouč přihrávkou přes osu. Prvně jmenovaný pak z vrcholu pravého kruhu trefil přesně – 3:4. Asistence: Tomáš Šmerha a Dušan Žovinec.
     
    54:05
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Stanislav Vrhel – 2 min., krosček.
     
    53:55
    Rozehrávku soupeře zachytil mezi kruhy Jakub Konečný, který následně z levého kruhu zakončil do hostujícího gólmana.
     
    53:32
    Vyhrané vhazování mířilo k modré čáře, odkud okamžitě vystřelil Martin Weinhold, jehož se otřelo o soupeře a zamířilo do ochranné sítě.
     
    52:55
    Před hostující brankou zůstal osamocený Jakub Chrpa, který se snažil vymíchat Romana Málka. Jenomže hostující brankář se stal hrdinou okamžiku, když proti domácímu útočníkovi vystrčil hůl!
     
    52:25
    U modré čáry se nacházel Jan Kern, který si posunul puk více na střed, ovšem následně zamířil vedle branky.
     
    50:44
    Stanislav Vrhel si srovnal kotouč na holi a poté z pravé strany vystřelil na první tyčku. Jenomže Roman Málek byl dobře postavený a černou gumu vyrazil.
     
    50:04
    Vstoupili jsme do poslední desetiminutovky normální hrací doby. Sokolov se hnal do útoku, ale moc toho nepředvedl.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 8. Berka (Benda, Chrpa), 17. Osmík (M. Rohan), 26. Hauser (Osmík, Kysela) – 9. Knotek (Žejdl, Klikorka), 20. Žejdl, 31. Knotek (Žovinec, Šmerha), 55. Knotek (Šmerha, Žovinec), 60. Kulda


    HC Baník Sokolov: Michajlov (Cichoň) – Klejna, J. Novák, M. Rohan, Tomek, Rulík, Weinhold, Benda – Vrhel, Kverka (A), J. Konečný – Chrpa, Zadražil, Berka – Hauser, Kysela, Osmík – Csamangó, T. Rohan (C), Mat. Adámek.
    Tréner: Martin Štrba.

    HC Slavia Praha: Málek (Volevecký) – Hejda, Klikorka, Křepelka, Žovinec, Szathmáry, Barák (A), Matyáš – Kulda, Žejdl (A), Všetečka – J. Brož, Knotek (C), Šmerha – Strnad, Kern, Mrňa – Curran, Havrda, Simon.
    Tréner: Daniel Tvrzník.

    Rozhodca: Wagner, Čáp – Jindra, Štofa

    Diváci: 658