Slovensko – Rumunsko sk 4:3 (kon.)
koniec
Slovensko
4:3 (1:2)
Rumunsko
Utorok 07.06.2022, 17:30 • NTC Senec • Reprezentácia U21
Predzápasové kurzy
     
    83
    Slovensko dalo gól! Slováci idú do vedenia! Skvelý okamih. ADRIÁN KAPRÁLIK krásne preloboval rumunského gólmana, ktorý ešte skočil po lopte, no nezachytil ju.
     
    80
    Slovensko dalo gól! Nádherná akcia, ktorá je nositeľom vyrovnávajúceho gólu. Kováčik našiel MÁRIA KELEMENA, ktorý sa rozhodol pre zakončenie pätičkou. Rumuni nechali v štichu svojho brankára Gyengeho.
     
    54
    Slovensko dalo gól! Kapitán nášho tímu MATÚŠ VOJTKO bezpečne premenil nariadený pokutový kop. Brankára Gyengeho poslal do opačnej strany.
     
    46
    Rumunsko dalo gól! Brankár Belko ešte ani raz nebol v styku s loptou a už inkasuje. JOVAN MARKOVIĆ vypálil projektil pod brvno. Je to jeho druhý gól v dueli.
     
    33
    Rumunsko dalo gól! Futbalisti Rumunska otáčajú skóre. Bombu Markovića zlikvidoval Ludha, ale odraz lopty si postrážil MARIUS CORBU, ktorý už nemal ťažkosti s dorážaním.
     
    24
    Rumunsko dalo gól! JOVAN MARKOVIĆ vycvičil celú slovenskú obranu na čele s brankárom Ludhom, ktorého vytiahol z brány a bez problémov trafil prázdnu bránku. Už ani rýchly príchod Bakaľu nezabránil gólu na 1:1.
     
    17
    Slovensko dalo gól! Malý výborne načasoval loptu pre ADAMA TUČNÉHO, ktorý najprv strácal stabilitu, no prehodil si loptu na ľavačku a bombou rozvlnil sieť.

    Ivan Harčár

    Góly: 17. Tučný, 54. Vojtko (pen.), 80. Kelemen, 83. Kaprálik – 24. Marković, 33. Corbu, 46. Marković

    Karty:   72. Telcean (RUM)


    Slovensko: Ludha (46. Belko) – Suľa (58. Kováčik), Malý (66. Nemčík), Bakaľa (57. Obert), Vojtko (58. Mesík) – Lichý (46. Rigo), Kmeť (57. Myslovič), Lavrinčík – Tučný (79. Kaprálik), Goljan (66. Ďatko) – Iľko (57. Kelemen).
    Náhradníci: Krajčirík, Belko, Nemčík, Obert, Pokorný, Myslovič, Kelemen, Ďatko, Rigo, Kaprálik, Mesík, Kováčik.

    Tréner: Jaroslav Kentoš.

    Rumunsko: Popa (46. Gyenge (90. Balbarau) – Telcean (90. Tirlea), Dragusin, Farcas (90. Birzu), Dumitrescu – Dican (63. Isac), Grameni (90. Petrila) – Corbu (63. Birligea), Miculescu (73. Cimpanu), Lixandru (73. Marginean) – Marković (63. Stoica).
    Náhradníci: Gyenge, Balbarau, Tirlea, Isac, Birzu, Cimpanu, Marginean, Petrila, Stoica, Birligea.

    Tréner: Florin Bratu.

    Rozhodca: Orel.

    Diváci: 375.