Česko – Srbsko 1:4 (kon.)
koniec
Česko
1:4 (0:2)
Srbsko
Pondelok 06.06.2022, 15:45 • Steel Aréna, Košice • Majstrovstvá Európy v malom futbale
Predzápasové kurzy
     
    50+1
    Česko dalo gól! Všetko sa ale mení dvadsať sekúnd pred koncom! Nakopnutá lopta Kunického na Presla, od ktorého sa lopta aj so šťastím odrazila pred bránu. JIŘÍ SODOMA sa dokázal presadiť cez obrancu a z minimálnej vzdialenosti znížil na 1:4, čo znamená, že Česi postúpia do osemfinále z druhého miesta!
     
    38
    Srbsko dalo gól! Čo sa to len deje! Výcvik z efektivity, ALEKSANDAR ZOLNAJIČ strieľa popod Kunického a pridáva štvrtý gól Srbov!
     
    27
    Srbsko dalo gól! Česi začali druhé dejstvo s rohom a autom, avšak po ich nezvládnutí tu bola kontra. ČEDOMIR TOMČIČ dostal prihrávku na zadnú žrď a nekompromisne zvyšuje na 3:0!
     
    21
    Srbsko dalo gól! Už predchádzajúci aut smrdel gólom, stalo sa tak až o niekoľko sekúnd neskôr! DORDE CELIN s úžasným volejom z trinástich metrov, Tomčič mu odtiahol dvoch hráčov.
     
    2
    Srbsko dalo gól! Toto nie je dobrý štart pre Česko! Po aute a hlavičke ešte Kunický vyrazil, avšak na následnú dorážku úplne voľného ČEDOMIRA TOMČIČA nemal nárok!

    Viktor Kalinács

    Góly: 50+1. Sodoma – 2. Tomčič, 21. Celin, 27. Tomčič, 38. Zolnajič

    Karty:   35. Žeravica (SRB), 43. Tomič (SRB), 48. Čičič (SRB)


    Česko: Kunický – Macko, Rosůlek, Sodoma, Hakl, Presl, Levčík, Paděra, Pospiš, Mařík (C), Verner, Jelínek, Doubravský, Novotný
    Tréner: Stanislav Bejda

    Srbsko: Milanov, Buzadžija, Vojvodič – Celin, Barač, Nedič (C), Gojkovič, Guberinič, Tomič, Zolnajič, Tomčič, Čičič, Vukajlija, Pečič, Žeravica