Manchester United – Chelsea 1:1 (kon.)
koniec
Manchester United
1:1 (0:0)
Chelsea FC
Štvrtok 28.04.2022, 20:45 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 37. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ťažko povedať, kto bude s bodom spokojnejší, pretože oba tímy dnes chceli vyhrať. Vzhľadom na priebeh však Chelsea môžu ľutovať nevyužité šance, ktorých bolo dostatok. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem vám pekný večer alebo dobrú noc. (22:35:25)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Victor Lindelöf sa síce k hlavičke po rohu prepracoval, lenže nedokázal dať lopte razanciu a ani ideálny smer, chytil ju Edouard Mendy.
     
    90+2
    Bruno Fernandes a Cristiano Ronaldo sa dostali kontrou do šestnástky, získali rohový kop, takže domáci sa môžu pokúsiť o rozhodnutie.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Manchester United:
    z ihriska odchádza Anthony Elanga, prichádza Alejandro Garnacho.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    88
    Anthony Elanga skončil na trávniku po tvrdom súboji, v ktorom s ním bol Antonio Rüdiger. Švédsky mladík potrebuje ošetrenie, ale bude v poriadku.
     
    87
    Žltá karta pre tím Chelsea FC (Antonio Rüdiger).
     
    86
    Oba tímy by dnes radi rozhodli, zatiaľ sa k tomu v záverečných minútach nemá ani jeden. Prípadný gól bude podľa všetkého naozaj rozhodovať.
     
    84
    Anthony Elanga si dovolil proti presile, fauloval ho Antonio Rüdiger. Domáci tak získali priamy kop, centrovanú loptu nezakončil nik v červenom.
     
    83
    Striedanie v tíme Chelsea FC:
    z ihriska odchádza N'Golo Kanté, prichádza Ruben Loftus-Cheek.
     
    82
    Antonio Rüdiger sa po centri z rohu dostal k hlavičke spred malého vápna, v ťažkej pozícii namieril vedľa priestoru troch žrdí de Geu.
     
    81
    Marcos Alonso strieľal spred šestnástky do Dalota, od neho sa lopta odrazila a zakončoval aj Reece James. Ten zase napálil Alexa Tellesa.
    80. Reece James (CHE)
     
    80
    Mason Mount posunul loptu na šestnástku, kde si Reece James pripravil streleckú pozíciu a aj keď to mal na slabšiu ľavačku, tak poslal krásnu technickú strelu. Iba do žrde.
     
    79
    Striedanie v tíme Manchester United:
    z ihriska odchádza Nemanja Matić, prichádza Phil Jones.
     
    78
    Cristiano Ronaldo dostal dobrú prihrávku do šestnástky a zblízka zakončoval, ale iba do Mendyho a navyše z ofsajdu.
     
    76
    Alex Telles na ľavom krídle získal aut. Domáci sa pokúsia odohrať dlhší časový úsek na útočnej polovici, čo sa im dnes nedarí.
     
    75
    Pätnásť minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. Dokáže jeden či druhý tím strhnúť vedenie na svoju stranu?

    Matej Kubove

    Góly: 62. Ronaldo – 60. Alonso

    Karty:   87. Rüdiger (CHE)


    Manchester United: de Gea – Dalot, Lindelöf, Varane, Telles – McTominay, Matić (79. P. Jones) – Elanga (90+1. Garnacho), Fernandes (C), Rashford – Ronaldo.
    Náhradníci: Heaton, D. Henderson – Bailly, Mata, Mejbri, Shoretire, Fernández III.

    Chelsea FC: E. Mendy – R. James, T. Silva, Rüdiger – Azpilicueta (C), Kanté (83. Loftus-Cheek), Jorginho, Alonso – Mount, Werner (70. Pulisic) – Havertz (71. Lukaku).
    Náhradníci: Arrizabalaga – T. Chalobah, Kenedy, Saúl, M. Sarr, Zyech.