Calgary – Detroit 3:0 (kon.) | Boston – Arizona 3:2 (kon.) | NJ Devils – Anaheim 2:1 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Chicago 3:6 (kon.) | Montreal – Seattle 3:4 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 4:7 (kon.)
San Jose – LA Kings 5:0 (kon.) | Edmonton – Tampa Bay 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
3:6 (2:0, 1:4, 0:2)
Chicago Blackhawks
cz Nedeľa 13.03.2022, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:04 Dylan STROME - 3:6
     
    50:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A Chicago přidává gól již na 6:3! Seth Jones tentokrát vypálil od modré čáry a puk v předbrankovém prostoru sklepl holí směrem k ledu DYLAN STROME, po jehož teči kotouč zamířil do sítě Ottawy, s tímhle nemohl Anton Forsberg dělat vůbec nic! Ottawa ztrácí na svého soupeře už tři góly. Asistence: Seth Jones, Patrick Kane.
    48:55 Caleb JONES - 3:5
     
    48:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago zvyšuje na 5:3 a odskakuje svému soupeři! Kirby Dach přihrál zpoza klece Ottawy do prostoru na vrcholcích kruhů, odkud vyslal tvrdý projektil CALEB JONES, jenž propálil všechno, co před ním stálo a zvyšuje náskok svého celku na dvě branky! Asistence: Kirby Dach, Jake McCabe.
    35:49 Sam LAFFERTY - 3:4
     
    35:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jenže Blackhawks si berou za pouhých 8 sekund své vedení zpět! SAM LAFFERTY dostal kotouč na levou stranu hrací plochy, sjel si s ním do prostoru na ose hřiště a ostrou ranou z mezikruží na vyrážečku překonal gólmana Antona Forsberga. Bleskově tak vrací Chicago zpět do vedení! Asistence: Jake McCabe, Ryan Carpenter.
    35:41 Nick PAUL - 3:3
     
    35:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa se ihned poté co skončilo její oslabení, vydala dopředu a srovnává na 3:3! NICK PAUL šel v individuální akci sám na pravém křídle kupředu, krásnou stahovačkou se zbavil bránícího Caleba Jonese a pak vystřelil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Arťom Zub, Josh Brown.
    29:07 Caleb JONES - 2:3
     
    29:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blakckhawks otáčejí vývoj utkání a vedou 3:2! Seth Jones přihrál z osy hřiště na levý kruh, odkud se ostrou ranou na přední tyč prosadil jeho bratr CALEB JONES, jenž nachytal Antona Forsberga na švestkách a posílá Chicago do vedení! Asistence: Seth Jones, Brandon Hagel.
    22:39 Jonathan TOEWS - 2:2
     
    22:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks využívají přesilovou hru a srovnávají na 2:2! Patrick Kane udělal na pravém kruhu krásný oblouk, přihrávkou na osu znovu našel JONATHANA TOEWSE, který si sjel s kotoučem do mezikruží a ostrou ranou na lapačku propálil Antona Forsberga, když trefil přesně bližší horní roh branky! Kotouč se dokonce od horní tyče svatyně Seantors odrazil do sítě! Začínáme od začátku! Asistence: Patrick Kane, Erik Gustafsson.
    20:58 Jonathan TOEWS - 2:1
    20:58 Jonathan TOEWS - 2:1
     
    20:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks snižují na 1:2! Patrick Kane se na pravém kruhu neunáhlil se střelou, počkal si na to, až JONATHAN TOEWS najede do ideálního místa na ose hřiště a pak mu přihrál. Kapitán Blackhawks pak ranou z bezprostřední blízkosti poslal kotouč do sítě a dělí náskok soupeře dvěma! Asistence: Patrick Kane.
    14:07 Thomas CHABOT - 2:0
     
    14:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa vede 2:0! THOMAS CHABOT zachytil na útočné modré vyhození Blackhawks, hodil si puk před sebe, najel na ose hřiště na vrchol kruhů a tvrdou ranou propálil Marca-Andre Fleuryho v kleci Chicaga, když možná i s drobnou tečí bránícího Setha Jonese trefil přesně bližší horší růžek klece Jestřábů! Senators zdvojnásobují své vedení! Bez asistence.
    03:18 Connor BROWN - 1:0
     
    03:18
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa jde v oslabení do vedení a otevírá střelecký účet utkání! Do situace dva na jednoho se dostali Alex Formenton a CONNOR BROWN, jenž se na pravém kruhu rozhodl pro střelu na zadní tyč a trefil přesně, Marc-Andre Fleury byl bez šance zasáhnout – 1:0 pro Senators! Asistence: Alex Formenton.

    Petr Šatalík

    Góly a asistencie: 4. C. Brown (Formenton), 15. Chabot, 36. N. Paul (Zub, J. Brown) – 21. J. Toews (P. Kane), 23. J. Toews (P. Kane, E. Gustafsson), 30. C. Jones (S. Jones, Hagel), 36. Lafferty (McCabe, R. Carpenter), 49. C. Jones (Dach, McCabe), 51. D. Strome (S. Jones, P. Kane)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Zub, Chabot (A), N. Zajcev, Holden, J. Brown, Brännström – C. Brown (A), Norris, B. Tkachuk (C) – Gaudette, Stützle, Formenton – Sanford, Colin White, N. Paul – Watson, Gambrell, P. Kelly.
    Tréner: D.J. Smith.

    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – S. Jones, de Haan, C. Murphy (A), McCabe, R. Stillman, E. Gustafsson, C. Jones – P. Kane (A), D. Strome, DeBrincat – Dach, J. Toews (C), Hagel – T. Johnson, D. Kubalík, Lafferty – R. Carpenter, Entwistle.
    Tréner: Derek King.

    Rozhodca: Ch. Lee, B. Blandina – D. Kelly, B. Mills.

    Diváci: 14 252