Frankfurt – Bielefeld 0:2 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
0:2 (0:2)
DSC Arminia Bielefeld
cz Piatok 21.01.2022, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer. Vítám vás při sledování předehrávky 20. kola německé Bundesligy, u zápasu mezi Frankfurtem a Bielefeldem.
     
    Eintracht Frankfurt

    Frankfurt může být s dosavadním průběhem sezóny poměrně spokojený. V dosavadních 19 kolech nasbírali 28 bodů, za což jim náleží osmá příčka s odstupem dvou bodů na pohárové pozice, tu poslední momentálně drží šestý Freiburg. Svěřenci kouče Glasnera v předešlých pěti ligových střetnutích třikrát zvítězili, jednou remizovali a jednou prohráli. Naposledy v Augsburgu uhráli bod za remízový výsledek 1:1. Nejlepším střelcem týmu je Rafael Borré se sedmi góly.
     
    DSC Arminia Bielefeld

    Fotbalisté Bielefeldu mají jasný úkol, udržet se v nejvyšší soutěži. Tento cíl se jim aktuálně příliš držet nedaří, protože jsou na 16. místě, za takové situace by tedy museli sehrát baráž o holé přežití. Avšak nic není ztraceno, manko na patnáctý Augsburg čítá jediný bod. Kramerova družina čeká na přemožitele už čtyři ligová klání, během nichž dvakrát zvítězila a dvakrát remizovala. Střelecké produktivitě celku vévodí osmigólový Masaja Okugawa.
     
    Úvodní sestavy:

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hinteregger, Ndicka – Chandler, Rode, Sow, Kostić – Lindström, Kamada – Borré.
    Náhradníci: Ramaj – Ache, Hasebe, Hrustic, Ilsanker, Jakić, S. Lammers, Paciência, A. Touré.
    Trenér: Oliver Glasner

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega (C) – Brunner, Pieper, J. Nilsson, A. Andrade – Wimmer, Schöpf, Vasiliadis, Okugawa – Serra, Krüger.
    Náhradníci: Kapino – G. Castro, E. Fernandes, Hack, Klos, Kunze, Lasme, Laursen, Ramos.
    Trenér: Frank Kramer

    Rozhodčí: Reichel – Bandurski, Borsch.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních černých dresech. Také Bielefeld vsadil na klasiku, pro páteční předehrávku zvolil dresy barvy červené.
     
    3
    První útok patřil Bielefeldu. Od pravé lajny centroval Alessandro Schöpf a byl to Djibril Sow, kdo zažehnal hrozící nebezpečí.
     
    4
    Zaútočil i Eintracht. Průnik středem vyzkoušel Dajči Kamada, japonský reprezentant skončil na kopačkách Joakima Nilssona.
     
    5
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Šok pro domácí, Arminia se ujímá vedení! Na levé straně pokutového území zůstal nikým nepokrytý PATRICK WIMMER, jemuž sice Trapp zmenšil střelecký úhel, ale na dobře umístěnou střelu k levé tyči nedosáhl.
     
    7
    Domácí chtěli odpovědět z rohového kopu. Filip Kostić posadil centr na hlavu Ndicky, který zakončoval hlavou vysoko nad.
     
    8
    Středopolař Sebastian Rode viděl uličku na Dajčiho Kamadu. Všiml si jí ovšem i bránící Amos Pieper, který ve skluzu zamezil hrozícímu nebezpečí.
     
    9
    Více volného prostoru využil ke střele ze střední vzdálenosti Alessandro Schöpf. Kevin Trapp mohl zůstat klidným, míč proletěl vysoko nad bránou.
     
    10
    V úvodu je hodně vidět Dajči Kamada. U levé lajny si poradil s těžkým zpracováním a rady si vědě i se zdvojením, neboť nastřelil Piepera a získal autové vhazování.
     
    11
    Za obrannou hlavičkou Sowa spěchal Joakim Nilsson. Presující Rafael Borré vzdal souboj s protihráčem, nechal mu prostor.
     
    12
    Pomezní nechal dohrát slibnou příležitost Bielefeldu. Janni Serra zleva nahrál na střed Krügerovi, který z první minul, až poté zvedl praporek na znamení ofsajdu.
     
    13
    Na druhé straně musel být v permanenci Stefan Ortega. Se zakončením Djibrila Sowa si poradil bez větších problémů, míč totiž směřoval do středu brány.
     
    14
    Z dvaceti metrů vyzkoušel technickou střelu k levé tyči Patrick Wimmer. Kevin Trapp na pokus dobře viděl a rukama míč vyrazil do bezpečí.
     
    15
    Dobrou práci odvedl u lajny Martin Hinteregger. Byl si vědom, že proti přesile nemá moc šancí na úspěch, proto jednoduše nastřelil Nilssona a může v klidu vhazovat.
     
    16
    Příležitostí na vyrovnání pohrdl Jesper Lindström. Nákop Sowa za obranu si do běhu posunul na jedničku, ale vědom si blížícího se Nilssona vypálil zbrkle a vysoko nad břevno.
     
    17
    Malou domů obdržel téměř z poloviny hřiště Stefan Ortega. S dotírajícím Borrém si nedělal větší problémy, dlouhý odkop poslal k nohám volného Schöpfa.
     
    18
    Zbytečný faul vyprodukoval u lajny a poměrně blízko vlastní brány Rafael Borré. při výpomoci defenzivě nestihl zastavit a tvrdě srazil k zemi Okugawu.
     
    19
    Vlastní vinou se Masaja Okugawa ocitl v nesnázích. Zkusil zleva přes dva protihráče odcentrovat, avšak narazil, trefil nataženou levou nohu Hintereggera.
     
    20
    Prudkou nahrávku Nilssona Filip Kostić pouze prodloužil za sebe. Tušil, že za sebou už nemá spoluhráče, přesto to riskl. A našel opravdu jenom konkurenta.
     
    21
    Domácí přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Štěstí zkusil Sebastian Rode, ale průnik středem proti třem soupeřům byl předem ztracenou záležitostí.
     
    22
    Postavení s obrannou linií si nepohlídal Masaja Okugawa. Vracel se hluboko do pole, ale v době Nilssonova vysokého obranného odkopu zkrátka stál za posledním obráncem, takže ofsajd musel být odpískán.
     
    23
    Svěřenci kouče Glasnera začínají získávat navrch. Jesper Lindström si narazil s Kamadou, načež vypálil technicky těsně vedle pravé tyče.
     
    24
    Kousek za polovinou hřiště došlo k poměrně komickému střetu mezi hlavním rozhodčím Reichelem a hostujícím Vasiliadisem. Těžko říct, proč následně hru přerušil, protože hráči Frankfurtu byli v držení míče a pozastavení nebylo třeba.
     
    25
    Tlak Frankfurtu pokračuje. Od pravé lajny centroval do přehuštěného prostoru Sebastian Rode, ve vzduchu kraloval Amos Pieper.
     
    26
    Tuta obral o míč Wimmera a okamžitě vysunul dopředu Lindströma, jehož přetažený centr Alessandro Schöpf přizvedl mimo dosah Chandlera.
     
    27
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Další tvrdá rána pro Eintracht, ten navzdory aktivnímu pojetí hry inkasuje druhý gól! Málo vídanou parádu si dovolil Wimmer, který z pravé strany odcentroval rabonou do malého vápna, kam naběhl ALESSANDRO SCHÖPF, tomu stačilo nastavit hruď a nasměrovat míč do sítě. Trapp neměl šanci na střelu z bezprostřední blízkosti dostatečně rychle zareagovat.
     
    29
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Rafael Borré. Jeho pohyb nikdo nezachytil, jenže šestadvacetiletý Kolumbijec vůbec nezvládl zpracování.
     
    30
    Další útok Eintrachtu zastavil zdviženým praporkem pomezní rozhodčí. Dajči Kamada očekával nahrávku blíže, v době Lindströmova pasu stál za posledním soupeřem.
     
    31
    A znovu Rafael Borré. Tentokráte zvládl převzetí na jedničku a i z velkého úhlu mířil mezi tři tyče, ovšem Ortega se zaskočit nenechal a míč vyrazil do bezpečí.
     
    32
    Akce domácích pokračovala rohovým kopem. Na centr Filipa Kostiće si nejvýše naskočil Evan Ndicka, míč nasměroval o kousek vedle pravé tyče.
     
    33
    Ne, tohle Filip Kostić neudělal dobře. Přestože měl hodně času, tak si počkal skutečně až do poslední chvíle, aby zkusil nahrát Hintereggerovi a pas na dlouhou nohu vystihl Schöpf.
     
    34
    Fotbalisté v červených dresech více zatáhli své řady. Otázkou je, jestli není příliš brzy, Frankfurt má přeci jen ještě dost času na snížení a následné srovnání stavu.
     
    35
    Skvělý Stefan Ortega. Na úroveň penalty obdržel střílený centr Rafael Borré, jenž vypálil z jedničky bez zbytečného míření. A to byla možná to chyba, protože hostující gólman byl dobře postaven a zakročil spíše reflexivně pravou nohou.
     
    36
    Sebastian Vasiliadis mohl hrát dopředu, nicméně rozhodl se neriskovat a hru otočil dozadu až na Ortegu, jenž přenesl hru doprava k nohám Brunnera.
     
    37
    Ofenzivní záložník Jesper Lindström zvedl hlavu a vyslal nadýchaný cent do vnitra pokutového území. Dajči Kamada ve vzdušném souboji Piepera neporazil.
     
    38
    Po zisku balónu Djibril Sow dlouho neotálel a volil dlouhý odkop na útočnou polovinu. Zde bez problémů stáhl kulatý nesmysl pro sebe Andrés Andrade.
     
    39
    Stoperská dvojice Joakim Nilsson, Amos Pieper udržela na uzdě Borrého. Domácí forvard chtěl proskočit mezi protihráči, nicméně narazil do druhého jmenovaného.
     
    40
    Dlouhý aut Cédrica Brunnera doputoval k Serrovi, který balón prodloužil za sebe na Okugawu, s lehce tečovanou ránou z halfvoleje si Trapp poradil.
     
    41
    Fotbalisté v černých dresech přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Sebastian Rode zkusil vysunout za obrannou linii Borrého, spoluhráči poslal balón na paty.
     
    42
    Defenzivní povinnosti si splnil Djibril Sow na jedničku. Následně podpořil i ofenzivu a nahrál na hranici šestnáctky Borrému, jemuž nevyšlo prostrčení míče na Kamadu.
     
    43
    Amos Pieper měl starosti s nákopem Rodeho, ale nakonec si poradil. V záklonu zvládl dokonce sklepnout hrací předmět ke spoluhráči Nilssonovi.
     
    44
    Neobratně si v defenzivě počínal Martin Hinteregger. Alessandro Schöpf poslal nepovedenou nahrávku přímo na něj, překvapený domácí stoper ovšem způsobil rohový kop.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    45+1
    Bielefeldu rohový kop nevyšel, nicméně jeho kombinace na útočné polovině pokračovala až do doby, než Patrick Wimmer poslal příliš dlouhý pas na Krügera.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Předehrávka 20. kola německé Bundesligy se vyvíjí hodně nečekaným směrem, Bielefeld totiž vede na půdě Frankfurtu 2:0. Hlavní postavou úvodní pětačtyřicetiminutovky byl Patrick Wimmer, jenž nejprve v 5. minutě skóroval, aby ve 27. minutě parádním centrem rabonou připravil gól jako na zlatém podnose pro Alessandra Schöpfa. Domácí sice jsou aktivnější a také si vytvořili několik zajímavých příležitostí, leč efektivita je nulová, zatímco soupeř vytěžil z minima maximum. Netřeba ovšem klesat na mysli, Glasnerova družina má ještě celý poločas na to, aby vybojovala minimálně remízu.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:31.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Martin Hinteregger, přichází Makoto Hasebe.
     
    47
    Zatímco hostující kouč Kramer podle čekávání žádnou změnu v sestavě neudělal, tak domácí trenér Glasner k jedné změně sáhl, Hintereggera nahradil Hasebem.
     
    48
    Filip Kostić zvedl hlavu a zleva přetáhl balón až na Timothyho Chandlera, který zakončoval z těžké pozice z voleje jen na horní síť.
     
    49
    Pod tlakem si Amos Pieper poradil obstojně. Jeho odkop po pravé lajně sice ve skluzu zblokoval Djibril Sow, ale ve skluzu míč ve hře neudržel.
     
    50
    Alessandro Schöpf požadoval odpískání rohového kopu. U hlavního arbitra Reichela ovšem nepochodil, podle jeho soudu se právě hostující středopolař dotkl míče jako poslední.
     
    51
    První žlutou kartu střetnutí obdržel Sebastian Rode. Domácí středopolař vletěl pod nohy Wimmera s jasným cílem zastavit protiútok, což se podařilo.
     
    52
    Dlouhé autové vhazování Brunnera sklepával Patrick Wimmer pod sebe na Vasiliadise, jemuž míč odkopl těsně před nosem Evan Ndicka.
     
    53
    O tvrdý faul se na polovině hřiště postaral Joakim Nilsson. Moc dobře věděl, že do souboje s Kamadou přiběhne pozdě, Japonce ve skluzu podrazil a má štěstí, že vyvázl s ústním varováním.
     
    54
    Standardku v podobě rohového kopu vybojoval Filip Kostić. Stříleným centrem napálil protihráče Nilssona, který bez rozmýšlení poslal kulatý nesmysl mimo hrací plochu.
     
    55
    Proti centru na penaltu vystartoval Stefan Ortega. Ve vzdušném souboji nedal Sowovi žádnou šanci, oběma rukama hrací předmět vyboxoval ven z pokutového území.
     
    56
    Jesper Lindström pohrdl solidní šancí na snížení. Nejprve u pravé lajny vykoupal Andradeho, načež nahrával na střed spoluhráči. Míč se k němu ovšem šťastně odrazil, jednadvacetiletý Dán pak z bezprostřední blízkosti nezvládl přehodit ležícího Ortegu.
     
    57
    Volný přímý kop pro Bielefeld. Výborné krytí balónu ukázal Alessandro Schöpf, jehož sice Evan Ndicka odstavil, ale jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    58
    Masaja Okugawa vyslal nepovedený pas do malého vápna. Adresát Joakim Nilsson očekával balón dále od brány, nedosáhl na něj.
     
    59
    Protiútok rozjel Filip Kostić. Průnikovou nahrávkou oslovil Jespera Lindströma, jenž si hodil balón až moc daleko od těla, vyběhnuvší gólman Ortega jej vzápětí zalehl.
     
    60
    Hodina z utkání je minulostí, do konce zápasu zbývá třicet minut. Bielefeld udržuje dvoubrankové vedení a je čím dál tím blíže zisku důležitých třech bodů.
     
    61
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Gonçalo Paciência.
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Janni Serra, přichází Fabian Klos.
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Sebastian Vasiliadis, přichází Fabian Kunze.
     
    62
    Parádní zapracoval do obrany Cédric Brunner. Ve skluzu zabránil špičkou levé kopačky nahrávce Sowa směřující k volnému Kostićovi.
     
    63
    Roh Eintrachtu vůbec nevyšel. Vzal si jej na starosti právě Filip Kostić, který zvedl balón tak vysoko, že na něj nedoskočil žádný z fotbalistů přítomných ve vápně.
     
    64
    Hráči v černých dresech pokračují v konstruktivní rozehrávce. Gonçalo Paciência nejspíše už z hranice šestnáctky mohl střílet, ale ještě hru rozvinul k lajně na Hasebeho.
     
    65
    Filip Kostić sice rozvlnil síť, avšak jenom tu boční. Stefan Ortega měl o situaci velmi dobrý přehled a úmyslně proti balónu nešel.
     
    66
    Ojedinělý protiútok Arminie měl jepičí život. Alessandro Schöpf zkusil dlouhým nákopem vyslat do úniku Fabiana Klose, toho na jedničku pokryl Evan Ndicka.
     
    67
    Další útok Bielefeldu již byl o poznání nebezpečnější. Florian Krüger zvedl hlavu a z levé strany nahrál na střed pokutového území Okugawovi, jeho pokus do středu Trapp vyrazil ke spoluhráči.
     
    68
    Frankfurt bleskově vrátil hru na útočnou polovinu. Těsně bráněný Makoto Hasebe našel prostor k centru, po obranném zákroku Nilssona budeme svědky rohového kopu.
     
    69
    Kostićův centr trefil hlavou Evan Ndicka. Mířil do prostoru brány, ale na střed a do ideální výšky pro gólmana. Snadný zákrok pro Ortegu.
     
    70
    Většina akcí domácího mužstva v posledních minutách chodí přes Filipa Kostiće. Ten znovu centroval z levé strany a Rafael Borré na míč těsně nedoskočil.
     
    71
    Příliš okatě chtěl Dajči Kamada nafilmovat pád z ideální vzdálenosti od brány. Arbitr Reichel nechal hru pokračovat bez přerušení.
     
    72
    Patrick Wimmer nemá dost, ke gólu a asistenci chtěl přidat druhý zásah. Parádně vymíchal dva protihráče, načež ho lehce rozhodil vyběhnuvší Trapp, balón poslal těsně nad horní tyč.
     
    73
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Patrick Wimmer, přichází Gonzalo Castro.
     
    73
    Nebylo co řešit. Andrés Andrade zastavil Lindströma a úkol zastavit slibně se rozvíjející protiútok splnil. Proti žluté kartě hostující bek vůbec neprotestoval.
     
    74
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Timothy Chandler, přichází Ragnar Ache.
     
    75
    Akci Arminie zastavil svým hvizdem Reichel. Za obranu naběhl Fabian Klos příliš brzy, Okugawova nahrávka už směřovala do ofsajdu.
     
    76
    Domácí si jsou moc dobře vědomi, že zbytky sil musí vrhnout do ofenzivy. Soupeř ovšem hraje velmi dobře a nemá problémy občas i po delší čas kombinovat.
     
    77
    Evan Ndicka musel hrát pod tlakem malou domů. Problémy měl i Kevin Trapp, na nějž tlačil Klos, gólman nakonec zvládl odkopnout na útočnou polovinu.
     
    78
    Hrozící nebezpečí pro svatyni Bielefeldu zažehnal Stefan Ortega. Vystartoval proti centru Sowa na Kostiće a co bylo nejdůležitější, míč udržel v rukavicích.
     
    79
    Příliš vysoký centr volil Rafael Borré. K Filipu Kostićovi se v mezičase stáhli dva protihráče, kteří mu znemožnili kvalitní zakončení.
     
    80
    Žlutá karta pro Makota Hasebeho. Japonský fotbalista nezvládl zpracování, aby následně podrazil Klose, ten by možná postupoval sám na bránu.
     
    81
    Skákající balón napálil Alessandro Schöpf z pravé strany šestnáctky na bránu. Kevin Trapp vůbec nereagoval, velkou rychlostí letící balón prosvištěl vedle levé tyčky.
     
    82
    Za Frankfurt pálil Ragnar Ache. Oproti soupeři lépe seřídil mířidla a zleva zakončoval technicky na zadní tyč. Ale příliš slabě, Ortega proto neměl moc práce.
     
    83
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Florian Krüger, přichází Jacob Barrett Laursen.
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Masaja Okugawa, přichází Robin Hack.
     
    84
    S malou domů si Kevin Trapp nedělal těžkou hlavu. Rychle zkontroloval situaci okolo a balón přenesl k lajně na volného Sowa. Frankfurt může opět přemýšlet nad útočením.
     
    85
    Jenže domácí dělají příliš mnoho chyb. Gonzalo Castro zachytil nahrávku po levé lajně a stejným prostorem vyslal do brejku Klose, jeho kličku na střed vypíchl Ndicka.
     
    86
    Dajči Kamada si všiml rozběhnutého Lindströma a adresoval mu pas. Dánský fotbalista zvládl zpracování, ale přetlačovanou s Pieperem prohrál.
     
    87
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Dajči Kamada, přichází Ajdin Hrustic.
     
    88
    V defenzivě jistý Joakim Nilsson. Správně očekával, že z pravé lajny přiletí do pokutového území Bielefeldu vysoký míč, Kostiće s přehledem přehlavičkoval.
     
    89
    Individuálně Filip Kostić neuspěl. Pěkně si přehodil míč přes Jacoba Barretta Laursena, načež k němu bleskově přiběhl Amos Pieper, toho již Srb přehodit nezvládl.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90+1
    Domácí tuší, že dnes to na body nevyjde. Sice pokračuje jejich kombinace na útočné polovině, nicméně koncovka nepřichází, Ortega mezi třemi tyčemi klidně.
     
    90+2
    Andrés Andrade zaváhal, když za záda pustil Ragnara Acheho. Následoval přetažený centr na Filipa Kostiće, který z úhlu minul prostor u bližší tyče.
     
    90+3
    Marnost Eintrachtu v zakončení dokonale podtrhl Rafael Borré. Po nepovedeném obranném zákroku Castra byl sám před gólmanem. Ortega se skvěle roztáhl a zakročil pravou nohou, to ovšem nic nemění na faktu, že šla střela umístit mnohem lépe.
     
    90+4
    Arbitr Reichel rozdal v závěrečných sekundách hned tři žluté karty naráz. Nejprve Kostićovi, jenž zbytečným gestem reagoval na odpískání útočného faulu, a dále Paciênciovi a Nilssonovi, mezi nimiž došlo k menší roztržce.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Páteční předehrávku 20. kola německé Bundesligy ovládl Bielefeld, který překvapivě zvítězil na stadiónu Frankfurtu 2:0.

    Oba góly padly v průběhu prvního poločasu. Nejprve v 5. minutě skóroval Patrick Wimmer křižnou přízemní střelou z levé strany šestnáctky, načež náskok Arminie pojistil ve 27. minutě Alessandro Schöpf poté, co jej Wimmer našel parádním centrem rabonou, na středopolaře pak již čekal snadný úkol. Domácí měli více ze hry, ale srazila je marnost v koncovce. Vytvořili si hned několik gólových příležitostí, leč síť za Ortegou nezvládli rozvlnit ani jednou.

    Svěřenci kouče Kramera zásluhou zisku tří bodů poskočili pryč ze sestupového pásma na 14. místo. Frankfurt zůstává osmý, po víkendových zápasech mu ovšem hrozí propad až na 10. příčku.
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:10.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:36:37)

    Milan Huppert

    Góly: 5. Wimmer, 27. Schöpf (Wimmer)

    Karty:   51. Rode (FRN), 80. Hasebe (FRN), 90+4. Kostić (FRN), 90+4. Paciência (FRN) – 73. A. Andrade (BIE), 90+4. J. Nilsson (BIE)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:10.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hinteregger (46. Hasebe), Ndicka – Chandler (74. Ache), Rode (61. Paciência), Sow, Kostić – Lindström, Kamada (87. Hrustic) – Borré.
    Náhradníci: Ramaj – Ache, Hasebe, Hrustic, Ilsanker, Jakić, S. Lammers, Paciência, A. Touré.

    Tréner: Oliver Glasner

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega (C) – Brunner, Pieper, J. Nilsson, A. Andrade – Wimmer (73. G. Castro), Schöpf, Vasiliadis (61. Kunze), Okugawa (83. Hack) – Serra (61. Klos), Krüger (83. Laursen).
    Náhradníci: Kapino – G. Castro, E. Fernandes, Hack, Klos, Kunze, Lasme, Laursen, Ramos.

    Tréner: Frank Kramer

    Rozhodca: Reichel – Bandurski, Borsch