NY Rangers – NJ Devils 6:2 (kon.) | Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Boston – Washington 3:4 (po pr.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Anaheim – LA Kings 3:6 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:6 (3:1, 0:2, 0:3)
Los Angeles Kings
cz Štvrtok 07.10.2021, 04:00 • Honda Center, Anaheim, CA • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A na světě je hattrick! Opuštěnou anaheimskou svatyni trefil ze středního pásma ARTHUR KALIYEV. 6:3 pro Los Angeles! Kdo by to byl čekal po úvodní periodě? Asistence: Carl Grundström.
     
    57:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    O osudu tohoto utkání je nejspíš rozhodnuto! Matt Roy střílel od modré čáry a z následné skrumáže před bránou těžil BRENDAN LEMIEUX, jenž skóroval v pádu. Anthony Stolarz nedokázal zkrotit poskakující kotouč. Asistence: Matt Roy.
     
    44:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings otáčejí skóre ve svůj prospěch! Moc pěknou kombinaci zakončoval před bránou ALEX TURCOTTE, který ale uspěl až na druhý pokus. 4:3 pro Los Angeles! Asistence: Arthur Kaliyev, Jaret Anderson-Dolan.
     
    38:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno – 3:3! Přesilovou hru Kings využil ARTHUR KALIYEV, jenž pálil z pravého kruhu nekompromisně pod horní tyč. Jeho druhá trefa v tomto utkání! Asistence: Christian Wolanin, Jaret Anderson-Dolan.
     
    28:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají na dostřel! Brankář Anaheimu při předchozím zásahu přišel o nůž brusle. Touš pak uklidil do odkryté klece ARTHUR KALIYEV. Asistence: Mikey Anderson, Alex Turcotte.
     
    19:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se začátkem poslední minuty snižují na 1:3! Ujala se bekhendová střela AUSTINA WAGNERA, který to zkoušel po pravé straně. Asistence: Trevor Moore, Calvin Petersen.
     
    12:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    3:0! Trevor Zegras vybojoval touš pro RICKARDA RAKELLA, který uspěl rychlou střelou nad pravé rameno losangelského maskovaného muže. Pro švédského útočníka se jedná o druhou trefu v přípravě! Asistence: Trevor Zegras.
     
    03:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté přidávají druhou trefu! Brankář Los Angeles neudržel střelu Cama Fowlera od modré čáry, dorážkou u levé tyče pak uspěl JAKOB SILFVERBERG. 2:0! Asistence: Cam Fowler.
     
    02:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks v polovině třetí minuty otevírají skóre tohoto utkání! Benoit-Olivier Groulx se natlačil s pukem do ohně, avšak nepochodil. K odraženému kotouči se ale dostal NICOLAS DESLAURIERS, jenž si už věděl rady. 1:0! Asistence: Sam Carrick, Benoit-Olivier Groulx.

    Jiří Sameš

    Góly a asistencie: 3. Deslauriers (Carrick, Groulx), 4. Silfverberg (Fowler), 13. Rakell (Zegras) – 19. Wagner (Moore, Petersen), 29. Kaliyev (Anderson, Turcotte), 39. Kaliyev (Wolanin, Anderson-Dolan), 45. Turcotte (Kaliyev, Anderson-Dolan), 58. Lemieux (Roy), 59. Kaliyev (Grundström)


    Anaheim Ducks: Stolarz (Dostál) – Lindholm, Drysdale, Fowler, Mahura, Benoit, Shattenkirk – Comtois, Getzlaf (C), Terry – Henrique (A), Zegras, Rakell – McTavish, Lundeström, Silfverberg (A) – Deslauriers, Groulx, Carrick.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Björnfot, Roy (A), Anderson, Walker (A), Wolanin, Strand – Tkačjov, Vilardi, Andersson – Moore (A), Lizotte, Wagner – Grundström, Turcotte, Kaliyev – Lemieux, Anderson-Dolan, Kupari.

    Rozhodca: Samuels-Thomas, Brenk – Hunt, Gawryletz

    Diváci: bohužel není uvedeno v zápise o utkání