Washington – Boston 2:3 (1:2 po s.n.) | Florida – Nashville 3:1 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:4 (kon.)
Anaheim – San Jose 6:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 2:3 (po pr.) | Seattle – Vancouver 5:3 (kon.)
Calgary – Edmonton 0:4 (kon.) | Vegas – San Jose 2:4 (kon.)
koniec
Florida Panthers
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Nashville Predators
cz Pondelok 27.09.2021, 00:10 • BB&T Center, Sunrise • Príprava NHL
Partner:
    50:22 Brandon MONTOUR - 3:1
     
    50:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí tlak přetavili ve třetí gól a výrazně se tak přiblížili vítězství! Z levého kruhu vystřelil obránce BRANDON MONTOUR a nejspíše i s přispěním lehké teče bránícího hráče kotouč propadl za brankáře. Asistence: Carter Verhaeghe a Aleksander Barkov.
     
    37:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři dramatizují střetnutí, jsou na dostřel! Luff nahrál před branku JEGORU AFANASJEVOVI, ruský mladík z bezprostřední blízkosti propálil Knighta nad lapačkou. Asistence: Matt Luff.
    27:25 Carter VERHAEGHE - 2:0
     
    27:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Druhý gól v přesilové hře, svěřenci kouče Quennevillea disponují dvoubrankovým náskokem! Skvělou práci odvedl Barkov, který zavezl puk do útočného pásma a nahrávkou mezi dva protihráče našel v levém kruhu CARTERA VERHAEGHEHO. Šestadvacetiletý Kanaďan puk převzal a forhendovým křižným zakončením vyzrál na Ritticha. Asistence: Aleksander Barkov a Brandon Montour.
    22:36 Anthony DUCLAIR - 1:0
     
    22:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři pokračovali v útočném pásmu a výsledkem je první gól! ANTHONY DUCLAIR dostal nabito od Montoura, tvrdou střelou k levé tyči prostřelil Ritticha nad ramenem. Asistence: Brandon Montour a Aleksander Barkov.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 23. Duclair (Montour, Barkov), 28. Verhaeghe (Barkov, Montour), 51. Montour (Verhaeghe, Barkov) – 38. Afanasjev (Luff)


    Florida Panthers: Knight (Gibson) – Hache, Carlsson, Forsling, Juulsen, Montour, Nutivaara – Duclair (A), Reinhart, Děnisenko, Barkov (C), Marchment, Verhaeghe (A), Luostarinen, Bowlby, Schwindt, Lammikko, Hutsko, Lomberg.
    Nashville Predators: Rittich (Vomáčka) – Benning, Tennyson, Farrance, Healey, Allard, Borowiecki (A) – Sissons (A), Cousins (A), Grimaldi, Luff, Olivier, Tomasino, Smith, Harper, McCarron, Mismash, Afanasjev, Parssinen.

    Rozhodca: O'Donnell, McIsaac – Marquis, Fournier

    Diváci: 5 283