Washington – Boston 2:3 (1:2 po s.n.) | Florida – Nashville 3:1 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:4 (kon.)
Anaheim – San Jose 6:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 2:3 (po pr.) | Seattle – Vancouver 5:3 (kon.)
Calgary – Edmonton 0:4 (kon.) | Vegas – San Jose 2:4 (kon.)
koniec
Florida Panthers
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Nashville Predators
cz Pondelok 27.09.2021, 00:10 • BB&T Center, Sunrise • Príprava NHL
Partner:
     
    59:44
    Mason Marchment se rozhodl sbírat trestné minuty. Krátce před koncem zápasu nekompromisně narazil na hrazení Tomasina, načež zaslouženě dostal dvě minuty a pár ran cestou od protihráčů.
     
    51:23
    Velká komplikace pro hosty, ti jdou do čtyř. Může za to Nick Cousins, který přidržel hokejku Luostarinenovi, tím mu zabránil v zakončení.
     
    26:27
    Tlak domácích pokračuje a odměnou je další přesilová hra. Josh Healey pozdě zaregistroval Lomberga, proti němuž si pomohl lehkým háčkem, tato skutečnost rozhodčím neunikla.
     
    22:00
    Jestli je něčeho hodně, tak trestů. Mark Borowiecki sice zastavil po pravém mantinelu sprintujícího Děnisenka, ale neobešlo se to bez faulu, kanadský bek soka podrazil.
     
    18:31
    Závěr úvodního dějství přináší ještě jedno vyloučení. Proti pravidlům hrál dnes už podruhé Mason Marchment, McCarrona poslal k ledu krosčekem.
     
    13:04
    Síly na ledě se vyrovnávají, za pár vteřin ovšem začne přesilová hra Floridy. Na trestnou lavici usedl Jegor Afanasjev, nedovoleným bráněním zabránil Duclairovi v lepším zakončení, to z bekhendu si Rittich pohlídal.
     
    11:43
    Mason Marchent je tím, kdo je po přerušení hry poslán na lavici hanby. K prohřešku došlo ve středním pásmu, kde Kanaďan ve snaze získat puk sekl přes hokejku Tomasina.
     
    08:43
    Na hranici brankoviště se nedovoleného zákroku dopustil domácí Braden Hache, jenž nedovoleným způsobem zabránil v zakončení Smithovi. Přesilovku si tak vyzkouší i Nashville.
     
    05:12
    První přesilovou hru si zahrají domácí. Na trestnou lavici odjel Grant Mismash, jenž přesekl hokejku rozjetému Verhaegheovi.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 23. Duclair (Montour, Barkov), 28. Verhaeghe (Barkov, Montour), 51. Montour (Verhaeghe, Barkov) – 38. Afanasjev (Luff)


    Florida Panthers: Knight (Gibson) – Hache, Carlsson, Forsling, Juulsen, Montour, Nutivaara – Duclair (A), Reinhart, Děnisenko, Barkov (C), Marchment, Verhaeghe (A), Luostarinen, Bowlby, Schwindt, Lammikko, Hutsko, Lomberg.
    Nashville Predators: Rittich (Vomáčka) – Benning, Tennyson, Farrance, Healey, Allard, Borowiecki (A) – Sissons (A), Cousins (A), Grimaldi, Luff, Olivier, Tomasino, Smith, Harper, McCarron, Mismash, Afanasjev, Parssinen.

    Rozhodca: O'Donnell, McIsaac – Marquis, Fournier

    Diváci: 5 283