Luxembursko – Írsko 1:1 (kon.) | S. Macedónsko – Srbsko 0:0 (kon.) | Kazachstan – Dánsko 0:1 (kon.)
Bosna – Švédsko 1:1 (kon.) | Fínsko – Chorvátsko 0:2 (kon.) | Litva – Španielsko 0:2 (kon.)
Bulharsko – Wales 0:4 (kon.) | Taliansko – Čierna Hora 1:0 (kon.) | Rakúsko – Azerbajdžan 6:0 (kon.)
Rusko – Malta 6:0 (kon.) | Cyprus – Lichtenštajnsko 6:0 (kon.) | Gibraltar – Švajčiarsko 0:4 (kon.)
Ukrajina – Arménsko 2:1 (kon.) | Lotyšsko – Nemecko 1:3 (kon.) | Turecko – Škótsko 1:1 (kon.)
Estónsko – Nórsko 0:5 (kon.) | Holandsko – Moldavsko 3:0 (kon.) | Island – Grécko 1:1 (kon.)
Poľsko – Izrael 1:2 (kon.) | Anglicko – Kosovo 2:0 (kon.) | San Maríno – Maďarsko 0:4 (kon.)
Sev. Írsko – Slovensko sk 1:0 (kon.)
koniec
Severné Macedónsko
0:0 (0:0)
Srbsko
cz Utorok 07.09.2021, 16:00 • Biljanini Izvori, Ohrid • Kvalifikácia na ME U21 • Skupina H
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:53:08)
     
    Kvalifikační střetnutí o postup na EURO do 21 let mezi Severní Makedonií a Srbskem skončilo bezbrankovou remízou. Utkání ale nenudilo, k vidění bylo hned několik zajímavých příležitostí. V prvním poločase o sobě dal nejvíce vědět Slobodan Tedić, ale ne v pozitivním světle, neboť nejprve ve velké šanci trefil břevno, o pár minut později neproměnil penaltu. Druhý poločas nabídl šance i na domácí straně, jenže jak Enis Fazlagić, tak Agon Elezi nezvládli umístit balón mimo dosah gólmana Gordiće.

    Pro oba celky se jedná o první bodový zápis do tabulky skupiny H. Společně jsou na posledních dvou místech, páté je díky lepšímu skóre Srbsko.
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 20:12.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Elezi mohl strhnout vítězství na stranu domácích, ve velké šanci ale selhal
     
    90+4
    Agon Elezi ukázal, co všechno jde nedat. Balón k němu proskákal na malém vápně, domácí středopolař v tisíciprocentní šanci poslal míč do rukou ležícího Gordiće.
     
    90+3
    Makedonci rychle vhozeným autem viditelně zaskočili soupeře a vytvořili si zajímavou příležitost. Těsně před Trajkoskim ale míč skočil, proto jej napálil vysoko nad.
     
    90+2
    Dlouhý nákop Božinovskiho prodloužil Skenderi za sebe, do země nikoho. Pro volný balón si vyběhl gólman Miloš Gordić.
     
    90+1
    Aleksandar Gjurkovski si pod tlakem počínal bezchybně. Zachoval chladnou hlavu a malou domů brankáři se osvobodil.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Rozehrávka nevyšla, naopak do brejku vystartovala Severní Makedonie. Elezi získal rohový kop, jehož exekuce se chopil Antovski, na přední tyči našel jenom Teteka.
     
    88
    Další hvizd arbitra Munteana. Ten nařídil volný přímý kop ve prospěch Srbska poté, co Antovski ve skluzu trefil nejprve Gavriće, až pak míč.
     
    87
    Rozběhnutého Luku Trajkoskiho zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. V době nahrávky Jankulova se již nacházel za posledním obráncem.
     
    86
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Mario Ilievski, přichází Emir Skenderi.
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Enis Fazlagić, přichází Adem Ali.
     
    85
    Průniková nahrávka Eleziho měla oči, jenže Mario Ilievski vystartoval příliš pozdě, špičkou pravé kopačky pouze přisunul míč ke gólmanovi.
     
    84
    Miloš Grodić boxoval před Ilievskim, který do něj vzápětí nekontrolovaně narazil. Jasný faul, který arbitr Muntean nepřehlédl.
     
    83
    Výborné krytí míče ukázal Georgije Jankulov. Moc dobře věděl o Zukićovi. Počkal si na kontakt, spadl k zemi a dočkal se odpískání faulu.
     
    82
    Standardku v podobě rohového kopu Srbové v gól nepřetavili. Sava-Arangel Čestić se sice prodral k zakončení, ale příliš pomalému, navíc do středu brány.
     
    81
    Slibně vypadající centr poslal do šestnáctky konkurenta Dejan Tetek. Aleksandar Gjurkovski si poradil i v záklonu, míč prodloužil nad vlastní bránu.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Zápas směřuje k bezbrankové remíze, která by byla úspěchem pro domácí, zklamáním pro hosty.
    79. Fazlagić tváří v tvář brankáři neuspěl
     
    79
    Přiblížit Severní Makedonii senzačnímu vítězství mohl a měl Enis Fazlagić. Sám před gólmanem ale selhal, míč napálil přímo do padajícího Gordiće.
     
    78
    Domácí kapitán Filip Antovski zafungoval v obraně na výbornou. Počkal si na očekávanou kličku Joviće, načež míč odpálil do bezpečí.
     
    77
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Ivan Milosavljević, přichází Dejan Zukić.
     
    76
    Ošetřování pokračuje, mezitím se za postranní čárou připravuje střídání. Zatím to ovšem nevypadá, že by tím střídaným měl být Elezi.
     
    75
    Po hlavičkovém střetu zůstal na trávníku ležet středopolař Agon Elezi. Vůbec poprvé musí do akce zdravotníci.
     
    74
    A další zákrok pro makedonského gólmana. Ten výborně zareagoval na Gjurkovskim tečovanou ránu Gavriće, i v tomto případě vytěsnil míč mimo nebezpečí.
     
    73
    Zajímavý signál z rohového kopu málem skončil gólem. Vidosavljević si šikovně sběhl na přední tyč a hlavičkoval na zadní. Denkovski reagoval na poslední chvíli, míč vytáhl levou rukou.
     
    72
    Chybné zpracování napravil stoper Matthew Božinovski jen za cenu faulu, u pravé lajny podrazil Milosavljeviće. Žluté kartě se nemá proč divit.
     
    71
    Hráči Severní Makedonie nikam nespěchají, což je pochopitelné. V klidu kombinují na obranné polovině a vysunutější presink soupeře jim zatím větší problémy nedělá.
     
    70
    Z brankové čáry vyběhl Miloš Gordić, aby zachytil míč před sprintujícím Ilievskim. Měl velký náskok, balón bez potíží sebral pro sebe.
     
    69
    Arbin Vosha nastartoval po pravé straně Fazlagiće. Středopolař vyzval k souboji jeden na jednoho Šehoviće, neuspěl.
     
    68
    Ne, ani teď to není gól. Rychlý protiútok vyřešil Zeljko Gavrić nahrávkou na Slobodana Tediće, ten usměrnil míč o pořádný kus vedle levé tyčky.
     
    67
    Útok domácích pokračoval rohovým kopem. Agon Elezi hledal hlavu Bozinovskiho, stoper ve velkém záklonu zakončil nad bránu.
     
    66
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Medoti Maksimov, přichází Luka Trajkoski.
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Stefan Colakoski, přichází Arbi Vosha.
     
    65
    Severní Makedonie ukázala, že ani ona nezapomněla útočit. Metodi Maksimov se proháčkoval z pravé lajny do vápna, střelu na přední tyč zblokoval vedle brány Čestić.
     
    64
    Fotbalisté Srbska se dožadovali odpískání druhého pokutového kopu v utkání. Neúspěšně, Gjurkovski si podle Munteana počínal čistě.
     
    63
    Více volného prostoru využil ke střele z hranice velkého pokutového území Zeljko Gavrić. Přímým nártem přestřelil bránu zhruba o metr.
     
    62
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Filip Stevanović, přichází Nemanja Jović.
     
    61
    Metodi Maksimov nabral velkou rychlost levou lajnou, jenže zapomněl odcentrovat. S míčem doběhl až mimo hrací plochu.
     
    60
    Hodina z utkání je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Severní Makedonie nadále drží nadějnou bezbrankovou remízu, Srbům se nedaří prolomit početný obranný val.
     
    59
    Nově příchozí Besnik Ferati se okamžitě zapojil do hry. Neuvedl se však v nejlepším světle, čitelnou nahrávku po lajně vystihl Marković.
     
    58
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Tomče Grozdanovski, přichází Besnik Ferati.
     
    57
    Přetažený balón Gavrićem zpracoval na hranici šestnáctky Filip Stevanović. Pravačkou střílel k bližší, levé tyči, na Denkovskiho ale ani on nevyzrál.
     
    56
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Mirko Topić, přichází Armin Djerlek.
     
    55
    Ofenzivu podpořivší Zlatan Šehović podpořil ofenzivu a zasloužil se o zisk rohového kopu, míč dovezl mimo hrací plochu ve skluzu Aleksandar Gjurkovski.
     
    54
    Centr na přední tyč nebyl vůbec dobrým řešením. Hlavou odvrátil míč do bezpečí Tetek a Srbové naopak podnikli rychlý protiútok, na jehož konci střílel Gavrić technicky těsně nad.
     
    53
    V dané situaci udělal Mario Ilievski to nejlepší co mohl. V plném sprintu nastřelil před sebou stojícího Milosavljeviće, tím vybojoval rohový kop.
     
    52
    Srbové mají od úvodu druhé půle navrch. Kombinují na útočné polovině, ale zatím stále marně hledají recept na skvěle chytajícího Denkovskiho.
     
    51
    Stevanović hledal, komu by nahrál dopředu, ale nikoho neviděl, proto hru zklidnil zpětným pasem na stopera Čestiće.
     
    50
    Narážečka mezi Elezim a Grozdanovskim nevyšla. Skvěle totiž zakročil Čestić, ten na dlouhou nohu uzmul míč pro sebe.
     
    48
    Na žluté karty je vyrovnáno, po dvou na každé straně. Nyní ji inkasoval Mirko Topić, jenž na polovině hřiště z frustrace sestřelil Grozdanovskiho.
     
    48
    Balón opustil hrací plochu a moldavský arbitr Muntean jej přisoudil domácím, protože jako poslední se míče dotkl Tetek.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:00.
     
    První poločas zápasu mezi Severní Makedonií a Srbskem branku nepřinesl. V úvodu byli aktivnější domácí, ale postupně převzali iniciativu favorizovaní hosté, ti si však i přes řadu šanci musí na vedoucí branku počkat. V 18. minutě měl gól na kopačce Tedić, ale dorážku poslal jenom do břevna. Stejný hráč se ve 35. minutě postavil k nařízené penaltě, kterou ale neproměnil, z dorážky na Denkovskiho nevyzrál ani Milosavljević. Fotbalisté Severní Makedonie v koncovce první půle přestali soupeři stíhat, přesto drží nadějný bezbrankový výsledek.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Zřejmě poslední akci úvodního dějství přerušil nedovoleným zákrokem Bozinovski. A dobře udělal, jinak by totiž Gavrić postupoval z levého křídla sám na gólmana.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Včas vyběhl z brány Miloš Gordić, aby zamezil hrozícímu nebezpečí. Za dlouhou nahrávkou spěchal Ilievski, nicméně souboj s brankářem prohrál.
     
    43
    Na podobné menší prohřešky by si měl Stefan Colakovski dávat velký pozor, jednu žlutou kartu na kontě už má. Po zákroku na Markoviće se navíc poměrně hlasitě vztekal.
     
    42
    Zeljko Gavrić se odpoutal od Antovskiho, jenže míč nepřebral ideálně, takže svůj náskok ztratil. Nakonec protihráče alespoň nastřelil, čímž získal autové vhazování.
     
    41
    Útočným faulem se provinil Stefan Colakovski. Tak dlouho okopával Čestiće, až nakonec přiměl arbitra Munteana přerušit hru.
     
    40
    Rozehrávka na krátkou vzdálenost nebyla ideální. na Gjurkovskiho zatlačil Tedić a stoper pod tlakem raději odkopl mimo hrací plochu.
     
    39
    David Denkovski našel odkopem Ilievskiho. Pravý křídelník využil podklouznutí Šehoviće k proklouznutí do pokutového území hostů, ale ke střele se nedostal, čistým způsobem soka odstavil Marković.
     
    38
    Pohybem si řekl o míč Zeljko Gavrić. Vidosavljević ho viděl, ale balón podkopl až příliš, poslal ho mimo dosah sprintujícího spoluhráče.
     
    37
    Srbové usilují o vstřelení vedoucího gólu, který se jim nepodařil dát ani z penalty. Mirko Topić vystřelil z krkolomné pozice vysoko na břevno.
     
    36
    Na polovině hřiště došlo k výměně názorů mezi Colakovskim a Čestićem. Rozmíšku zřejmě způsobil domácí forvard, protože jen on inkasoval kartu žluté barvy.
    35. Tedić penaltu neproměnil, z dorážky neuspěl ani Milosavljević
     
    36
    Slobodan Tedić dnes spálil dvě tutovky, přesto se postavil k penaltě právě tento útočník. A neuspěl! David Denkovski přízemní střelu k pravé tyči vyrazil před sebe a fantasticky zasáhl i proti dorážce Milosavljeviće.
    34. Nedovolený zákrok Gjurkovskiho, po němž hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop
     
    34
    Bude se kopat penalta! Milosavljević vymyslel parádní průnikovou přihrávku za obranu, za níž se rozběhl Vidosavljević. Gjurkovski jeho náběh nezachytil a zezadu jej stáhl k zemi, kromě odpískané penalty stopera neminula ani žlutá karta.
     
    34
    Srbové začínají získávat pevnou půdu pod nohama. V posledních minutách jsou jasně lepším týmem, domácí fotbalisté jim příliš nestíhají.
     
    33
    Se zpracováním dlouhého Denkovskiho odkopu si Tetek neporadil, před Ilievskim alespoň dokázal balón posunout do zámezí.
     
    32
    Slobodanu Tedićovi, zdá se, dnes není přán gól. Do pokutového území konkurenta naběhl nikým neatakován, křižnou ránu ale umístil mimo tři tyče.
     
    31
    Z velkého úhlu vyzkoušel pozornost gólmana Filip Stevanović. Denkovski zůstává stoprocentní, balón vyrazil před sebe.
     
    30
    Nedohodu v obraně soupeře chtěl využít Ilievski. Míč si ovšem píchl až moc před sebe, na hrací ploše už balón posléze nezachytil.
     
    29
    Zničehonic vyprodukoval zajímavou střelu z pravé strany šestnáctky Zeljko Gavrić. Denkovski zůstal v pozoru a pravou rukou míč vyrazil mimo nebezpečí.
     
    28
    Fotbalisté Severní Makedonie pokračuje v aktivním pojetí hry. Střílený centr Eleziho našel Colakovskiho, ten z první těsně minul prostor u pravé tyčky.
     
    27
    Exekuce se chopil Metodi Maksimov. Zkusil podstřel zdi, což mu málem vyšlo, od vnější strany tyče se však míč odrazil do autu.
     
    26
    První žlutou kartu střetnutí si pěkně zblízka prohlédl Dejan Tetek. Kousek za šestnáctkou viditelně podrazil rozběhnutého Ilievskiho.
     
    25
    Domácí kombinují na útočné polovině. Hledají prostor, kudy by mohli proniknout do vnitra velkého vápna, zatím neúspěšně.
     
    24
    Slobodan Tedić měl prakticky nulovou šanci dostihnout pobídku Milosavljeviće. V souboji proti dvěma obráncům začínal s velkou ztrátou, kterou nesmazal.
     
    23
    Levačkou vyslal z voleje míč do šestnáctky soupeře Enis Fazlagić. Šehović jej jenom prodloužil za sebe, Ilievski pak hrací předmět nechal doskákat do zámezí.
     
    22
    Tohle nevyšlo. Milutin Vidosavljević v rychlém brejku přecenil rychlostní schopnosti Stevanoviće, ten na balón nedosáhl.
     
    21
    Zajímavý centr vyslal do vnitra pokutového území Grozdanovski. Miloš Gordić ale včas vystartoval z brankové čáry a míč sebral do rukavic.
     
    20
    Velmi dobrou práci odvedl v blízkosti rohového praporku Metodi Maksimov. Šikovně nastřelil do levé nohy Šehoviće, čímž vybojoval rohový kop.
     
    19
    Středopolař Agon Elezi si z pravé strany navedl balón do středu, nicméně k zakončení se neprobojoval, čistým skluzem ho zastavil Tetek.
    18. Střelu Vidosavljeviće Denkovski vyrazil k Tedićovi, ten z dorážky napálil břevno
     
    18
    Srbsko první gólovou příležitost střetnutí v gól nepřetavilo! Střelu Vidosavljeviće z hranice šestnáctky vyrazil Denkovski ideálně do nohy Tedićovi, jenž poslal balón do břevna!
     
    17
    Tomče Grozdanovski nezvládl zpracování ideálně, ale zaváhání rychle napravil, když na dlouhou nohu píchl míč do lajny volnému Jankulovovi.
     
    16
    Těsně za hranicí pokutového území byl na hranici faulu atakován Stefan Colakovski. Čestićovi odvážný skluz prošel.
     
    15
    Zlatan Šehović si myslel, že jako poslední hrál míč Ilievski, proto protihráče udržel na zádech a míč nechal dokutálet do autu. Pomezní ale nařídil aut ve prospěch domácích.
     
    14
    Nedorozumění v rozehrávce vedlo ke ztrátě balónu. Gavrić očekával od Topiće nahrávku do nohy, ale druhý jmenovaný hledal spoluhráče uličkou za obranu.
     
    13
    Kličkovaná Tediće neměla dlouhého trvání. Přes Bozinovskiho sice přešel, ale stáhl se k němu i Antovski, na toho již nevyzrál.
     
    12
    Rychlému brejku srbských fotbalistů zamezil Aleksandar Gjirkovski. Správně očekával nahrávku po lajně, kde předskočil Stevanoviće a míč uloupil pro sebe.
     
    11
    Srbové standardku nerozehráli vůbec dobře. Milutin Vidosavljević vyslal vysoký centr, na nějž neměl šanci dostáhnout žádný z fotbalistů v pokutovém území.
     
    10
    Kousek za polovinou hřiště se nedovoleného zákroku dopustil Agon Elezi. Při snaze vypíchnout míč Milosavljevićovi konkurentovi šlápl na pravou nohu.
     
    9
    Akce Severní Makedonie pokračovala, po odvráceném centru Maksimova pro změnu z levé strany se do odraženého míče opřel z voleje Tomče Grozdanovski, míč usměrnil o kousek vedle pravé tyče.
     
    8
    Do pokutového území vyslal zajímavý centr Mario Ilievski. Hledal Colakovskiho, těsně před ním zvedl hlavu mimo jeho dosah Marković.
     
    7
    V utkání vstupovalo v roli favorita Srbska, papírové předpoklady se ale zatím nevyplňují. Svěřenci kouče Živkoviće spíše brání.
     
    6
    Pravou stranou zkoušel proniknout do šance Mario Ilievski. Dobře ho ale zakřižoval Sava-Arangel Čestić, za svá záda soka nepustil.
     
    5
    Gólman David Denkovski se v úvodu rozhodně nenudí. Nyní si zahrál po zpětném pasu od Antovskiho, hru přenesl doprava na Jankulova.
     
    4
    Za dlouhým nákopem Bozinovskiho spěchal Colakovski. I přes velké úsilí balón nestihl, zastavil jej až těsně za autovou čárou.
     
    3
    Pod tlakem si Enis Fazlagić, hájící na klubové úrovni barvy Žiliny, počínal s přehledem, z poloviny hřiště poslal dlouhou malou domů.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených dresech. Fotbalisté Srbska pro dnešní kvalifikační střetnutí oblékli dresy bílé barvy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Severní Makedonie: Denkovski – Jankulov, Gjurkovski, Božinovski, Antovski (C) – Elezi, Grozdanovski, Fazlagić – Ilievski, Colakovski, Maksimov.
    Náhradníci: Alchevski – Ferati, Ali, Vosha, Trajkoski, Manev, Gjorgjievski, Sheji, Skenderi.

    Srbsko: Gordić – Tetek, Marković (C), Čestić, Šehović – Topić, Vidosavljević, Milosavljević – Gavrić, Tedić, Stevanović.
    Náhradníci: Milojević – Bjeković, Daničić, Zukić, Jović, Kamenović, Djerlek, Janković, Popović.

    Rozhodčí: Muntean (MDA) – Vicol (MDA), Oala (MDA).
     
    Srbsko

    Ani mladíci srbské reprezentace se na EURO kvalifikovat nedokázali, když ve skupině skončili až na čtvrtém místě s odstupem šesti bodů na druhé Poláky, kteří se kvalifikovali s přehledem. Podobně jako Severní Makedonie, tak ani Živkovićova družina nezačala kvalifikaci vůbec dobře, na domácí půdě padla těsně 0:1 s Ukrajinou. Do dalších utkání je tak co zlepšovat a dnes je ideální příležitost, jak zaváhání napravit.
     
    Severní Makedonie

    Severní Makedonie měla v kvalifikace na v březnu odehrané EURO velkou smůlu, protože sice skončila na druhém místě, ale z druhých pozic postupovalo jen pět týmů z devíti a Makedonci byli se ziskem dvanácti bodů pátí, takže jim postup unikl, a to přesně o dva body. Letos je nová šance. Svěřenci kouče Kanatlarovskiho dostali na úvod velmi těžkého soupeře z Francie, jemuž po statečném boji podlehli 0:3. Ostatní soupeři jsou ale určitě hratelnější, každopádně jak Ukrajina, tak ani Srbsko nebudou chtít dát body lacino, s Faerskými ostrovy a Arménií se v boji o postup nepočítá.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné úterní odpoledne. Vítám vás při sledování kvalifikace o postup na EURO hráčů do 21 let, u zápasu mezi Severní Makedonií a Srbskem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Milan Huppert

    Góly:

    Karty:   34. Gjurkovski (MAK), 36. Colakovski (MAK), 72. Božinovski (MAK) – 26. Tetek (SRB), 48. Topić (SRB)

    Nepremenená penalta: 36. Tedić (SRB), brankár Denkovski zneškodnil


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 20:12.
    Severné Macedónsko: Denkovski – Jankulov, Gjurkovski, Božinovski, Antovski (C) – Elezi, Grozdanovski (58. Ferati), Fazlagić (86. Ali) – Ilievski (86. Skenderi), Colakovski (66. Vosha), Maksimov (66. Trajkoski).
    Náhradníci: Alchevski – Ferati, Ali, Vosha, Trajkoski, Manev, Gjorgjievski, Sheji, Skenderi.

    Srbsko: Gordić – Tetek, Marković (C), Čestić, Šehović – Topić (56. Djerlek), Vidosavljević (77. Zukić), Milosavljević – Gavrić, Tedić, Stevanović (62. Jović).
    Náhradníci: Milojević – Bjeković, Daničić, Zukić, Jović, Kamenović, Djerlek, Janković, Popović.

    Rozhodca: Muntean (MDA) – Vicol (MDA), Oala (MDA)