Česko – Slovensko 13:2 (kon.)
koniec
Česko
13:2 (3:0, 5:1, 5:1)
Slovensko
cz Štvrtok 26.08.2021, 18:30 • Městská sportovní hala Vodova, Brno • Majstrovstvá sveta juniorov • Skupina A
    55:31 BURIAN - 13:2
     
    55:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká sestava nemá dost, když přidává další gól v přesilovce! Jan Malič vybídl ke skórování MATOUŠE BURIANA, který bez přípravy propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jan Malič.
    53:50 PĚNIČKA - 12:2
     
    53:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tucet gólů národního celku je na světě! Hattrickem se na něm podílí útočník MATĚJ PĚNIČKA, který sebral odražený balonek od Jurca. Forvard národního celku prosvištěl celé hřiště a přízemní střelou k levé tyči rozvlnil síť! Bez asistence.
    51:37 MAYER - 11:2
     
    51:37
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko to rozhodně nebalí a přidává druhou branku. Ivan Tomčo si všiml volného MAYMILIÁNA MAYERA, který nikým nehlídaným propálil přesouvajícího se Jurca! Asistence: Ivan Tomčo.
    49:15 BACHMAIER - 11:1
     
    49:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná početní výhoda je využitá! Petr Majer vybídl MYTÝÁŠE BACHMAIERA, který stál na ose hřiště a přes clonu nedal Melegovi šanci na zákrok! Asistence: Petr Majer.
    46:52 KLÁPA - 10:1
     
    46:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní celek dává Slovákům desítku. VOJTĚCH KLÁPA si sběhl z levého mantinelu, až před brankáře Šimona Melegu, kterého prostřelil nad pravé rameno! Bez asistence.
    45:52 PĚNIČKA - 9:1
     
    45:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Devátý gól Čechů je venku. Matyáš Bachmaier šel do brankoviště jako tak, jeho pokus byl zablokovaný, ale míček se k němu příhodně odrazil. Hrací předmět nahrál na MATĚJE PĚNIČKU, který ve spolupráci s levou spojnicí rozvlnil síť! Asistence: Matyáš Bachmaier.
    36:24 FORMAN - 8:1
     
    36:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Osvědčená kombinace národního celku přináší osmou branku! Matěj Pěnička narýsoval krosovou nahrávku na kapitána týmu FILIPA FORMANA. Ten jako správný muž s páskou na ruce trefil z jedničky do protipohybu gólman! Asistence: Matěj Pěnička.
    35:29 HAVLAS - 7:1
     
    35:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají sedmý gól v dnešním utkání! Šimon Stránský vybídl ke skórování MATĚJE HAVLASE, který namířil míček za záda Šimona Melega! Asistence: Šimon Stránský.
    32:15 TOMČO - 6:1
     
    32:15
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci odčarovali kouzlo Jurca a dávají první branku! Filip Fürsten ustál osobní souboj u mantinelu, navíc narýsoval nahrávku na IVANA TOMČA, který trefil přesně za přesouvajícího se Jurca! Asistence: Filip Fürsten.
    31:15 STRÁNSKÝ - 6:0
     
    31:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    V síti Slovenska je šestý gól! Adam Hemerka přiťukl míček ŠIMONU STRÁNSKÉMU, který byl sice tísněn, ale jako tank se nedal odstavit od balonku, který přišpendlil do levého horního rohu! Asistence: Adam Hemerka.
    30:35 PAPOUŠEK - 5:0
     
    30:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš, tohle platí i tentokrát a Češi odskakují ve skóre. ONDŘEJ PAPOUŠEK přečetl nahrávku Slováků a s ledovým klidem navyšuje skóre, nutno říci, že tenhle gól jde výrazně za Jurcem, který před malou chvíli zlikvidoval obrovskou šanci soupeře!
    28:03 HANÁK - 4:0
     
    28:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka Čechů je na světě za ohromného hukotu fanoušků. Petr Majer byl v situaci dva na jednoho, neunáhlil se, když si všiml nabíhajícího TOMÁŠE HANÁKA! Mladý forvard nepohrdl šancí a nasměroval balonek za bezmocného Melegu! Asistence: Petr Majer.
    07:59 HANÁK - 3:0
     
    07:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lvíčata využívají přesilovku a mají snový start do zápasu. Za brankou obral o míček jednoho ze Slováků Matěj Havlas. Ten rychle nahrál na TOMÁŠE HANÁKA, který odrazem o gólmana posílá míček do sítě! Asistence: Matěj Havlas.
    06:01 PĚNIČKA - 2:0
     
    06:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá branka mladých lvíčat je na světě! Slovenský obránce chyboval u své branky, čehož využil Matěj Čermák. Ten předložil balonek osamocenému MATĚJI PĚNIČKOVI, který navyšuje skóre! Asistence: Matěj Čermák.
    04:13 FORMAN - 1:0
     
    04:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým jde do vedení. Svižná kombinace po ose Matěj Pěnička a FILIP FORMAN, přináší úvodní gól. Forman stál daleko, využil clonu před brankářem, kterého prostřelil k pravé tyči! Asistence: Matěj Pěnička.

    Štěpán Ondráček

    Góly a asistencie: 5. Forman (Pěnička), 7. Pěnička (Matěj Čermák), 8. Hanák (Havlas), 29. Hanák (Majer), 31. Papoušek, 32. Stránský (Hemerka), 36. Havlas (Stránský), 37. Forman (Pěnička), 46. Pěnička (Bachmaier), 47. Klápa, 50. Bachmaier (Majer), 54. Pěnička, 56. Burian (Malič) – 33. Tomčo (Fürsten), 52. Mayer (Tomčo)


    Česko: Jurco (Hodík) – Malič, Piskáček, Punčochář, Martin Čermák, Bachmaier, Kawulok, Dolejš – Matěj Čermák, Forman (C), Pěnička – Klápa, Papoušek, Havlas – Hanák, Burian, Majer – Stránský, Hemerka.
    Trenér: Jaroslav Berka

    Slovensko: Melaga (Vaško) – Bujna, Cvacho, Virga, Šuška, Steller, Vítek – Pázsiczký, Blaszczyk, Batkovič – Machovič, Olekšák, Kvasnica – Tomčo, Gajdoš (C), Fürsten – Gavlák, Chovan, Mayer.
    Trenér: Marek Onderko

    Rozhodca: Andrew Lewis, Anssi Silvo (oba Finsko)

    Diváci: 1068