West Ham – Leicester 4:1 (kon.)
koniec
West Ham United
4:1 (1:0)
Leicester City
Pondelok 23.08.2021, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 2. kolo
     
    89
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Michail Antonio, prichádza Andrij Jarmolenko.
     
    88
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Saïd Benrahma, prichádza Mark Noble.
    84. Michail Antonio (WHU) - 4:1
     
    84
    West Ham United dal gól!
    Tak teraz už rozhodnuté určite je. MICHAIL ANTONIO prekonal rekord a teraz ho začína navyšovať. Coufal centroval sprava, lopta prepadla cez Amarteyho a ani Pereiru nestihol pred päťkou pokryť Antonia.
     
    81
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza James Maddison, prichádza Boubakary Soumaré.
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Jamie Vardy, prichádza Kelechi Iheanacho.
    80. Michail Antonio (WHU) - 3:1
     
    80
    West Ham United dal gól!
    MICHAIL ANTONIO sa stáva rekordmanom West Hamu, pretože strieľa svoj 48. gól za West Ham v Premier League a prekonal doterajší rekord klubu, ktorý držal Paolo Di Canio. Na hranici päťky sa otočil okolo obrancu Söyüncüho a prudkým pokusom prekonal Schmeichela. Tešil sa s vlastnou maketou v životnej veľkosti.
     
    76
    Aaron Cresswell vyslal zľava dobrý pas, Kasper Schmeichel ho nezachytil a na zadnej žrdi hlavičkoval cez Pereiru iba tesne vedľa Craig Dawson.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Ricardo Pereira (Leicester City).
    69. Youri Tielemans (LEC) - 2:1
     
    69
    Leicester City dáva gól!
    Po dlhom čase sa hostia dostali k šestnástke súpera a ešte to bude zaujímavé. James Maddison centroval zľava, lopta pred päťkou prešla okolo Vardyho aj Daku. Zakončil ju YOURI TIELEMANS. Síce do Creswella, no odrazila sa späť a z dorážky už Belgičan uspel.
     
    65
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Harvey Barnes, prichádza Patson Daka.
     
    64
    Defenzíva Leicesteru odvrátila center z rohového kopu. Loptu si našiel ešte Aaron Cresswell a poslal z diaľky peknú strelu, len tesne nad brvno.
     
    63
    Michail Antonio zakončil spred šestnástky, mieril dobre, k žrdi, tesne nad trávnikom. Kasper Schmeichel si pripísal opäť dôležitý zákrok.
    56. Saïd Benrahma (WHU) - 2:0
     
    56
    West Ham United dal gól!
    Veľká chyba v zadných radoch hostí. Çağlar Söyüncü posielal malú domov, ale nevšimol si, že pred Schmeichelom je postavený Michail Antonio. Ten prihral pred bránku a SAÏD BENRAHMA nemal problém trafiť bránku, kde stál iba Daniel Amartey.
    52. Michail Antonio (WHU)
     
    52
    Tomáš Souček poslal výborný pas pred bránku hostí, skvele si naskočil Michail Antonio a takmer predviedol gólovú hlavičku. Fantasticky na čiare zachránil Kasper Schmeichel.
    40. Daniel Amartey (LEC)
     
    40
    Červenú kartu dostáva Ayoze Pérez (Leicester City).
     
    39
    Situáciu ešte ide riešiť VAR, pretože Ayoze Pérez poriadne tvrdo stúpil na holeň Pabla Fornalsa a tu sa ide riešiť, či Španiel v službách hostí neuvidí červenú kartu.
     
    35
    Craig Dawson a Angelo Ogbonna išli za centrom do malého vápna, obaja na jedno miesto. Britský stopér loptu pohladil, mieril tesne vedľa bránky.
     
    33
    Po centri sprava dokázal vo vápne súpera Jamie Vardy sklepnúť loptu pod seba a Ayoze Pérez mal razom veľkú šancu. Zakončenie nezvládol, minul bránku.
     
    30
    Ayoze Pérez dostal veľa priestoru vo vnútri šestnástky, takže mohol niečo vymyslieť a aj vymyslel. Ešte prihral na voľného Ricarda Pereiru, ten spred rohu päťky mieril v páde vedľa, pošmykol sa.
     
    29
    Jarrod Bowen pekne vysunul na krídlo Coufala, jeho center odvrátil Daniel Amartey iba k Fornalsovi, ktorý vyslal ďalší pas a Tomáš Souček v ťažkej pozícii hlavičkoval iba tesne vedľa bránky.
    26. Pablo Fornals (WHU) - 1:0
     
    26
    West Ham United dal gól!
    "Hammers" idú do vedenia po peknej akcii. Rice zachytil loptu v strede poľa, PABLO FORNALS ju posunul do vápna, Saïd Benrahma prihrával pred bránku a práve nepokrytý Španiel namieril z prvej presne k žrdi.

    Matej Kubove

    Góly: 26. Fornals, 56. Benrahma, 80. Antonio, 84. Antonio – 69. Tielemans

    Karty:   71. R. Pereira (LEC)   40. Ayoze Pérez (LEC)


    West Ham United: Fabiański – Coufal, C. Dawson, Ogbonna, Cresswell – Rice (C), Souček – Bowen, Benrahma (88. Noble), Fornals – Antonio (89. Jarmolenko).
    Náhradníci: Aréola – Diop, Fredericks, Baptiste, Lanzini, Noble, Johnson, Coventry, Jarmolenko.

    Leicester City: Schmeichel – R. Pereira, Amartey, Söyüncü (C), Thomas – Tielemans, Ndidi – Ayoze Pérez, Maddison (81. Soumaré), H. Barnes (65. Daka) – Vardy (81. Iheanacho).
    Náhradníci: D. Ward – Castagne, Albrighton, Choudhury, Dewsbury-Hall, Praet, Soumaré, Iheanacho, Daka.

    Diváci: 59 901