West Ham – Leicester 4:1 (kon.)
koniec
West Ham United
4:1 (1:0)
Leicester City
Pondelok 23.08.2021, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 2. kolo
    84. Michail Antonio (WHU) - 4:1
     
    84
    West Ham United dal gól!
    Tak teraz už rozhodnuté určite je. MICHAIL ANTONIO prekonal rekord a teraz ho začína navyšovať. Coufal centroval sprava, lopta prepadla cez Amarteyho a ani Pereiru nestihol pred päťkou pokryť Antonia.
    80. Michail Antonio (WHU) - 3:1
     
    80
    West Ham United dal gól!
    MICHAIL ANTONIO sa stáva rekordmanom West Hamu, pretože strieľa svoj 48. gól za West Ham v Premier League a prekonal doterajší rekord klubu, ktorý držal Paolo Di Canio. Na hranici päťky sa otočil okolo obrancu Söyüncüho a prudkým pokusom prekonal Schmeichela. Tešil sa s vlastnou maketou v životnej veľkosti.
    69. Youri Tielemans (LEC) - 2:1
     
    69
    Leicester City dáva gól!
    Po dlhom čase sa hostia dostali k šestnástke súpera a ešte to bude zaujímavé. James Maddison centroval zľava, lopta pred päťkou prešla okolo Vardyho aj Daku. Zakončil ju YOURI TIELEMANS. Síce do Creswella, no odrazila sa späť a z dorážky už Belgičan uspel.
    56. Saïd Benrahma (WHU) - 2:0
     
    56
    West Ham United dal gól!
    Veľká chyba v zadných radoch hostí. Çağlar Söyüncü posielal malú domov, ale nevšimol si, že pred Schmeichelom je postavený Michail Antonio. Ten prihral pred bránku a SAÏD BENRAHMA nemal problém trafiť bránku, kde stál iba Daniel Amartey.
    26. Pablo Fornals (WHU) - 1:0
     
    26
    West Ham United dal gól!
    "Hammers" idú do vedenia po peknej akcii. Rice zachytil loptu v strede poľa, PABLO FORNALS ju posunul do vápna, Saïd Benrahma prihrával pred bránku a práve nepokrytý Španiel namieril z prvej presne k žrdi.

    Matej Kubove

    Góly: 26. Fornals, 56. Benrahma, 80. Antonio, 84. Antonio – 69. Tielemans

    Karty:   71. R. Pereira (LEC)   40. Ayoze Pérez (LEC)


    West Ham United: Fabiański – Coufal, C. Dawson, Ogbonna, Cresswell – Rice (C), Souček – Bowen, Benrahma (88. Noble), Fornals – Antonio (89. Jarmolenko).
    Náhradníci: Aréola – Diop, Fredericks, Baptiste, Lanzini, Noble, Johnson, Coventry, Jarmolenko.

    Leicester City: Schmeichel – R. Pereira, Amartey, Söyüncü (C), Thomas – Tielemans, Ndidi – Ayoze Pérez, Maddison (81. Soumaré), H. Barnes (65. Daka) – Vardy (81. Iheanacho).
    Náhradníci: D. Ward – Castagne, Albrighton, Choudhury, Dewsbury-Hall, Praet, Soumaré, Iheanacho, Daka.

    Diváci: 59 901