Zvolen – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 2:4 (kon.) | Frýdek-M. – Třinec 0:4 (kon.)
Sparta Praha – Pardubice 2:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kolín – Jihlava 1:2 (kon.)
Kladno – K. Vary 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Plzeň 1:3 (kon.) | Zlín – Nitra sk 1:2 (kon.)
Přerov – Havířov 5:2 (kon.) | Sokolov – Slavia 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 5:3 (kon.)
Vsetín – Prostějov 2:3 (kon.) | HC Slovan – Skalica 2:1 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 1:4 (kon.)
Kopřivnice – Opava 3:0 (kon.)
koniec
HC Zubr Přerov
5:2 (1:0, 3:2, 1:0)
AZ Havířov
cz Utorok 17.08.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovka sice již skončila, Přerov se ale přesto prosazuje. Chroboček se ještě nestihl pořádně zapojit do hry a nemohl tak bránit MATOUŠE KRATOCHVILA. Vysoký útočník Zubrů zůstal u levé tyče osamocený a dokázal přehodit beton roztahujícího se Štipčáka. Asistence: Jakub Kubeš, Jan Svoboda.
     
    39:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    Při dalším útoku Havířova už se jim to však nepovedlo a Slezané toho 13 sekund před sirénou využívají k dalšímu snížení. Opět zafungovala spolupráce Pechanec – LUKÁŠ BEDNÁŘ. Centr AZetu po nahrávce od Veselého sklepl kotouč na Bednáře, který zblízka mezi betony Petráska procedil puk do sítě. I hosté tak využívají přesilovou hru. Asistence: Antonín Pechanec, Radek Veselý.
     
    37:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ snižuje na rozdíl tří branek. Hosté vyhráli buly v útočném pásmu a na konci jejich krátkodobého tlaku stáli Pechanec s LUKÁŠEM BEDNÁŘEM. Prvně jmenovaný z pravého horního rohu našel mezi kruhy stojícího křídelníka. Nikým neatakovaný Bednář pak z první v pozici klečícího střele zavěsil do levé šibenice branky Petráska. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    33:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    V Přerově už je to o čtyři. Chytrý nápad dostal domácí kapitán Doležal, který se rozhodl poslat kotouč bekhendem podél betonů Fučíka. Záměr mu vyšel na výbornou – mimo jiné i proto, že ke spolupráci přizval ještě spoluhráče JANA SÜSSE. Ten kotouč protečoval do sítě za záda marně se natahujícího gólmana. Asistence: Tomáš Doležal.
     
    31:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští využívají i druhou početní převahu v utkání. Nad levý kruh si sjel JAKUB KUBEŠ, kterého po spolupráci s Jakubem Svobodou přesně našel Kratochvil. Domácí obránce se rozhodl zakončovat na bližší tyč a pravděpodobně mezi rukou a tělem Fučíka dostal kotouč do brány. Hanáci jdou do vedení o tři branky. Asistence: Matouš Kratochvil, Jakub Svoboda.
     
    26:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Svoboda, Svoboda a gól. Domácí tým navyšuje vedení. Spolupráce dvou nositelů stejného příjmení nyní zafungovala vskutku náramně. Jakub Svoboda přihrál do vrchní části pravého kruhu na JANA SVOBODU, jenž „vymetl" pavučinky v levém horním růžku Fučíkovy brány. Pro předsezonní posilu z Kadaně jde o první trefu v přerovském dresu. Asistence: Jakub Svoboda.
     
    16:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovku a otevírají skóre. Za klouzajícím pukem spěchal Süss, Fučík byl u něj nicméně dřív a hokejkou ho dokázal vypíchnout. Domácí ale dál operovali v útočném pásmu. Hrabal u levého mantinelu mohl střílet, místo toho ale střelu pouze naznačil a na pravém kruhu nalezl volného Pšurného. Jeho pokus ještě Fučík lapačkou vyrazil, na dorážku zblízka v podání před brankou operujícího TOMÁŠE DOLEŽALA ale už neměl nárok. Asistence: Roman Pšurný, Josef Hrabal.

    Petr Komárek

    Góly a asistencie: 17. Doležal (Pšurný, Hrabal), 27. Jan Svoboda (Jakub Svoboda), 32. Kubeš (Kratochvil, Jakub Svoboda), 34. Süss (Doležal), 60. Kratochvil (Kubeš, Jan Svoboda) – 38. Bednář (Pechanec), 40. Bednář (Pechanec, Veselý)


    HC Zubr Přerov: Petrásek (Postava) – Hrabal, Černý, Hrdinka, Kubeš, Seemann, Ševčík, Gréč – Süss, Pšurný (A), Doležal (C) – Jakub Svoboda (A), Kratochvil, Jan Svoboda – M. Svoboda, Indrák, Kuchta – Fencl, Dobša, Štíbr
    AZ Havířov: Fučík (34. Štipčák) – Hlaváč, Chroboček, Mrowiec, Kabelka, Kočí, Hamrlík, Pastor – Veselý, Pechanec, Bednář – Dostálek, Hudeček, Doktor – Mrva, Becher, Stuchlík – Šoltys, Petriska, Vašenka

    Rozhodca: Dědek, Grygera – Bezděk, Peluha

    Diváci: 426