Ararat – Fehérvár 2:0 (kon.) | FC Struga – FK Liepāja 1:4 (kon.) | Kauno Žalgiris – Europa 2:0 (kon.)
Gagra – Sutjeska 1:1 (kon.) | KuPS – Noah 5:0 (kon.) | Urartu – Maribor 0:1 (kon.)
Valmiera – FK Sūduva 0:0 (kon.) | Dinamo Bt. – Tre Penne 3:0 (kon.) | FC Santa Coloma – Mons Calpe 4:0 (kon.)
St Joseph's – Levadia Tallinn 1:1 (kon.) | Runavík – Honka Espoo 1:3 (kon.) | CS Petrocub – FK Sileks 1:0 (kon.)
Sligo – Hafnarfjördur 1:2 (kon.) | Dila Gori – Žilina sk 2:1 (kon.) | Sfîntul Gheorghe – Partizani Tirana 2:3 (kon.)
New Saints – Glentoran 2:0 (kon.) | Gżira – Sant Juliá 1:1 (5:3 po pen.) | Laçi – Podgorica 3:0 (po pr.)
Llapi – Shkupi 1:1 (kon.) | Swift Hesperange – Domžale 1:1 (kon.) | Puskás Akadémia – Inter Turku 2:0 (kon.)
Larne FC – Bala Town 1:0 (kon.) | Trnava – Mosta sk 2:0 (kon.) | Bohemians Dublin – Stjarnan 3:0 (kon.)
La Fiorita – Birkirkara 1:1 (kon.) | Dečić – KF Drita 0:1 (kon.) | KÍ Klaksvík – RFS Riga 2:4 (po pr.)
Breidablik – Racing FC 2:0 (kon.) | Vllaznia Skadar – Široki Brijeg 3:0 (kon.) | Śląsk – Paide 2:0 (kon.)
FK Sarajevo – Milsami 0:1 (kon.) | Coleraine – Velež Mostar 1:2 (kon.)
koniec
Coleraine FC
1:2 (1:0)
FK Velež Mostar
cz Štvrtok 15.07.2021, 21:00 • Mourneview Park, Lurgan • Európska konferenčná liga (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Příjemný večer u evropského fotbalu. Sotva vyvrcholilo letošní EURO a už se na starém kontinentu rozbíhají přípravy významných klubových soutěží. Dnes můžeme být svědky prvního předkola Evropské konferenční ligy. V odvetném utkání na sebe narazí domácí Coleraine FC a hosté z klubu FK Velež Mostar.
     
    Evropská konferenční liga

    K tradiční Lize mistrů a Evropské lize se od tohoto ročníku přidává nová soutěž, Evropská konferenční liga. V pomyslné hierarchii zaujme až třetí místo. Myšlenka na její vznik přišla už v roce 2015, ale právě sezona 2021/22 bude její premiérou. Oficiální název UEFA odsouhlasila předloni. Jakmile se odehrají předkola, která jsou stejně jako u starších soutěží rozdělena na mistrovskou a nemistrovskou část, vypuknou základní skupiny, které mají celkem 32 účastníků.
     
    COLERAINE FC
    2. místo (NIFL Premiership – Severní Irsko – 2020/21), 38 zápasů, 73 bodů, skóre: 57:35


    První zápas domácí ligy čeká na Coleraine až 28. srpna. Do té doby tak může bojovat právě v evropských pohárech. Klub vznikl už před 94 lety, přesto dokázal severoirskou ligu ovládnout jen jednou, a sice v sezoně 1973/74. Šestkrát pak ukořistil domácí pohár. Zároveň počítá 28 zápasů v Evropské lize, ovšem v drtivé většině případů byl spíše do počtu. Fotbalisté ze severu země získali pouze čtyři vítězství, na český či slovenský tým v pohárech nikdy nenarazili.

    Současná soupiska čítá podle uznávaného serveru Transfermarkt 27 hráčů. Národnostní hegemonii mírně narušuje dvaadvacetiletý Ir Evan Tweed, který ovšem pro první utkání nebyl ani na střídačce. Přestože Coleraine měl zápas od deváté minuty po trefě Dohertyho velmi dobře rozjetý, turecký sudí Bitigen nařídil posléze dvě penalty a vyloučil kapitána Kanea. Mostar pokutové kopy proměnil a do odvety přichází s jednogólovým náskokem.

    SESTAVA Z PRVNÍHO ZÁPASU
    Deane – Kane (C), Brown, Canning, Traynor (83. McLaughlin) – Carson, Lowry, Wilson – Doherty, Shevlin (69. Jarvis), Glockin
    Náhradníci: Gallagher – Bradley, Allen, Kelly, Friel
     
    FK VELEŽ MOSTAR
    3. místo (Premijer liga – Bosna a Hercegovina – 2020/21), 33 zápasů, 61 bodů, skóre: 50:30


    Poněkud náročnější program čeká v nejbližších dnech Velež Mostar. Nejde jen o dalekou cestu do severoirského Lurganu a zpět, ale hlavně o sobotní duel proti Posušje v domácí lize. Ta totiž otevírá své brány právě o tomto víkendu. Mostarský tým je považovaný za jeden z nejlepších ve fotbalových dějinách Bosny a Hercegoviny. Funguje od roku 1922 a v osmdesátých letech minulého století ku příkladu pětkrát v řadě ovládnul tehdejší Jugoslávský pohár. V nedávné historii se mu přesto nevyhnul sestup o patro níž a účast v elitní soutěži si zajistil až předloni. V bývalém Poháru UEFA (dnešní Evropská liga) drží mužstvo pojmenované podle hory Velež vyrovnanou bilanci osm vítězství, čtyři remízy a osm porážek.

    V Mostaru působí zejména balkánští fotbalisté, ale třeba křídelník Brandao nebo krajní bek Fernando Dario Ferreyra pochází z Jižní Ameriky, konkrétněji z Brazílie a Argentiny. Prvně jmenovaný otočil předchozí utkání, když zvládl proměnit obě penalty. Pozvánku do bosenské reprezentace v minulosti obdržel Obren Cvijanović, který už stihl i jeden start. Brankář Luka Kačavenda, jenž první zápas mezi dnešními soupeři proseděl na lavičce, se účastnil reprezentačního srazu jen jako náhradník.

    SESTAVA Z PRVNÍHO ZÁPASU
    Bogdanović – Ćosić, Zvonić (C) (46. Isić), Željković, Radović (82. Zubanović) – Hasanović (46. Pršeš), Radovac – Ovčina, Anđušić (58. Vehabović), De Souza (67. Georgijević) – Zajmović
    Náhradníci: Kačavenda – Osmić, Sijamija, Ferreyra, Alagić
     
    Úvodní sestavy:

    Coleraine FC: Deane – Wilson, Brown, O'Donnell (C), Traynor – Glackin, Lowry, Carson – McLaughin, Shevlin, Allen
    Náhradníci: Gallagher – Bradley, Allen, Kelly, Friel
    Náhradníci: Mullan, Jarvis, Bradley, McConaghie, Tweed, Kelly, Friel

    FK Velež Mostar: Bogdanović – Ćosić, Isić, Željković, Ferreyra – Hasanović, Radovac (C) – Ovčina, Vehabović, De Souza – Zajmović
    Náhradníci: Kačavenda – Zubanović, Radović, Zvonić, Pršeš, Anđušić, Georgijevič, Osmić, Alagić

    Rozhodčí: Berke (HUN) – Tóth (HUN), Georgiou (HUN).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Omlouváme se za technické potíže, momentálně není k dispozici žádný přenos zahraniční televize. Popis jednotlivých akcí proto bude méně detailní. Jakmile se nějaký přenos objeví, znovu vám zprostředkujeme plnohodnotnou fotbalovou zábavu.
     
    3
    Vhazování získal Matthew Shevlin a vpřed se okamžitě vrhnul jeho kolega Curtis Allen. Bude z toho rohový kop.
     
    3
    Od rohového praporku rozehrával Jamec McLaughin, ovšem přetažený centr nenašel nikoho z jeho spoluhráčů. Přesto začíná Coleraine až překvapivě aktivně.
     
    5
    Znovu se před vápno stěhoval Curtis Allen. Dnes chce defenzivu soupeře pořádně štípat. Jenže z protiútoku vzniká příležitost také, dokonce nás čeká další roh.
     
    6
    Téměř na penaltový puntík poslal balon Edo Vehabović. Jenže jeho kolegové se snažili hlavně o rozruch v malém vápně. Neměl kdo zakončovat.
     
    6
    Krásný vzdušný pas od postranní čáry vyslal Ćosić. Hosté už se málem radovali, ale domácí obrana nějakým způsobem přežila a ani nedovolila ránu.
     
    7
    Do ostrého skluzu se položil Samir Radovac. Sudí Berke odpíská prohřešek, nemohl ani jinak.
     
    8
    Krajní obránce Aaron Traynor se vysunul až k praporku, jenže Allen mu neposlal ideální nahrávku. Obrana Veleže si poradila a začne se rozehrávkou.
     
    9
    Stephen O'Donnell fauluje blízko branky, navíc dostává žlutou kartu. Dvojitá nepříjemnost pro obranu Coleraine.
     
    10
    Výtečný zákrok předvedl Deane. Brandao se ujmul přímého kopu, natrefil na jednu z hlav vystrčených ve zdi, ale odražený míč nadělal spoustu potíží. O zakončení se snažil Zeljkovic. V síti nekončí ani rána De Souzy po rohovém kopu.
    10. Po nebezpečném odrazu vytáhl stěžejní zásah Gareth Deane.
     
    12
    Několik desítek vteřin nyní uběhlo bez toho, aniž by se balon dostal do hry. Stále si týmy vyměňovaly auty. Fanouškům se pak nelíbí zákrok na Shevlina, který šel ale k zemi hodně ochotně.
     
    14
    Po dalším ostrém zákroku se ke standardní situaci postavil Jamie Glackin. Jenže jeho pokus je příliš krátký na to, aby se ho ujala hlavička hráče v modrém.
     
    14
    Žlutou kartu vidí také hostující Dario Ferreyra. Dnes večer se nebude hrát v rukavičkách. Oba týmy už vlastní obránce pod hrozbou vyloučení.
     
    15
    Pochvalu zaslouží Dženan Zajmović, který se zapojil do obranných povinností a hlavičkou zachránil svůj tým. Nezaprší ani z následného rohového kopu.
     
    16
    V úniku si brankáře vytáhnul Haris Ovčina. Jenže pozorný Ronan Wilson zacouval na brankovou čáru a bez větších potíží odvrátil střelu patičkou. Chtělo to razantnější řešení.
     
    18
    Nákop vpřed hlavou zastavil Rodney Brown, a to dokonce nadvakrát. Brandao zkoušel procpat míč do šestnáctky na volného Ovčinu, ten se ale k zakončení tentokrát vůbec nedostal.
     
    19
    Přesnost schází znovu Glackinovi. Čepovaný míč zaplul až do rukavic Bogdanoviće, který má zatím poměrně snadnou šichtu.
     
    20
    Vynikající kombinace Colerainu končí hodně tragicky. Curtis Allen z levé strany centroval jen do těla nabíhajícího Jamieho Glackina, který projektil protečoval. Bude z toho odkop od brány.
     
    21
    Adresátem přihrávky na hranici šestnáctky se stal Edo Vehabović. Do míče se opřel vší silou, jenže trefil bránícího hráče. Nakonec budou dokonce hrát domácí.
     
    23
    Složitý souboj absolvoval Stephen Lowry. Míč nicméně udržel, přestože proti němu stál technicky vyspělý Brandao De Souza.
     
    25
    Domácí si znovu stěžují. Sudí ponechával výhodu, jenže Shevlin se nedostal do pozice, ze které by mohl vymyslet kloudnou akci. Utopil se u postranní čáry, píšťalka mlčí.
     
    26
    Smysl pro detail ukázal tentokrát Tarik Isić. Velmi dobrá přihrávka na stopera. Zamířil na nějakých 40 metrů a Brandaovi scházel půlkrok, aby pálil rovnou na Deaneho.
     
    28
    Mostar dále zůstává aktivní. jenže kromě Brandaa zatím nikdo nic zajímavého nevymyslel. Coleraine, přestože ztrácí z prvního zápasu, tak trochu sází na brejky. Jeden mohl zužitkovat před malou chvílí Curtis Allen, to by ale praporek pomezního musel zůstat dole.
     
    29
    Dobrý tlak vytvořil Allen a Tarik Isić musel odkopávat do dvanácté řady. Pak nepříjemný úder do slabin inkasoval Ćosić.
     
    30
    Na nic nečekal Stephen Lowry, ovšem jeho vysoký dopis sebral do rukavic Bogdanović. Pak brankář hostujícího celku rychle vyhodil, z kontru ovšem nebezpečí nevzniklo.
     
    32
    Zatím nejzajímavější možnost pro domácí. Glackin se prosmýkl kolem levé hranice pokutového území, přihrál na malé vápno, jenže Allen z dobré pozice neproměnil. Skvělý zákrok Bogdanoviće.
    32. Osa Allen - Glackin - Shevlin gólovou radost nedoručila.
     
    33
    Coleraine právě vstřelilo branku!
    Jamie Glackin a MATTHEW SHEVLIN si kombinaci zopakovali a rázem vyrovnávají stav tohoto dvojzápasu. Coleraine perfektně vyšla vyčkávací taktika a jakmile dostalo možnost, okamžitě uštklo smrtícím jedem. Po rozehraném rohu se míč podařilo dostat na levou stranu, Shevlin už pak hlavou v pohodě trknul centr do sítě. Asistence: Jamie Glackin.
    33. SHEVLIN - 1:0
     
    36
    Další úder do slabin schytal Haris Ovčina. To nejsou příjemné starosti.
     
    38
    Úplně zbytečně dohrál Aaron Traynor soupeře na středu hřiště. Jeho zákrok nic neřešil a přísný maďarský sudí tasil žlutý kartónek.
     
    40
    Život si nekomplikoval Matthew Shevlin, který se nyní dostal až do obranné řady. Jednoduchý odkop vyřeší nepříjemnou situaci. Coleraine asi nehraje nejhezčí fotbal na ostrovech, ale jeho strategie spočívá v účinnosti.
     
    42
    Edo Vehabović neprostrčil přihrávku na De Souzu. Zákaz vjezdu totiž na tomto místě postavil O'Donnell.
     
    43
    K Shevlinovi už se stahoval hladový Ovčina, v první půli enormně aktivní. Střelec první branky tohoto duelu si znovu vybral dalekonosný odkop.
     
    44
    Další atraktivní pas do vápna poslal Tarik Isić. Jenže zatím u kolegů nenašel pochopení. I když Velež Mostar tlačí, málokdy zvládne předfinální fázi.
     
    44
    Po technickém přestupku získává Coleraine FC důležitý volný přímý kop. Nad brankářem Deanem se totiž stahovala v posledních vteřinách hustá mračna. Nyní může svůj tým uklidnit dalekým nákopem.
     
    45+1
    V poslední minutě tohoto poločasu vytahuje Gareth Deane svůj nejlepší zákrok. Centr dopadl na hlavu Dženana Zajmoviće, jenže útočník hostů zůstal s pusou otevřenou dokořán. Nečekal, že by ho Deane ještě zvládl o branku připravit.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Prvních 46 minut odeznělo a smíme začít znovu. I když Velež tlačil na pilu, nakonec se povedlo udeřit Coleraine. Ve 33. minutě si po rozehrávce rohového kopu na centr Glackina naběhl Matthew Shevlin a rozveselil domácí fanoušky. Tím zároveň srovnal celkové skóre dvojzápasu, další trefu už jsme neviděli. Velmi blízko byl v závěru Dženan Zajmović, ani on ovšem nezvládl překonat zatím bezchybného Deaneho. Stav je také proto 1:0. Kdyby v další půli nepadl žádný gól, bude následovat prodloužení. V letošní sezoně už totiž v evropských pohárech vstřelené branky na hřišti soupeře nehrají žádnou roli a nadstavbová část přichází na řadu při jakékoliv plichtě.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Velež Mostar: ze hřiště odchází Hasanović, přichází Zvonić.
    Střídání v týmu FK Velež Mostar: ze hřiště odchází Ovčina, přichází Anđušić.
     
    47
    Chvíli trvalo, než se míč dostal k Ferreyrovi. Coleraine jakoby chtěl hrát na remízu, nikdo se totiž neměl k tomu, aby Ferreyrovi nabídnul vhazování.
     
    48
    Rohový kop nedopadl pro Velež nejlépe, protože ve vápně opět úřaduje Stephen O'Donnell.
     
    50
    Obrovská šance, kterou zahazuje Matthew Shevlin. Míč dostal na slabší nohu poté, co ve vápně upadl Curtis Allen. Tito dva dělají obraně Mostaru obrovské potíže. Tentokrát ze své aktivity branku nevytěžili.
    50. Allen upadl v pokutovém území, akci ještě dokončil Shevlin.
     
    52
    Deane se rozhodl pro daleký odkop, jenže balon se k němu hodně rychle vrátil. Brandao prosvištěl středem a Zajmović v rozhodující chvíli podklouznul. Jinak by už možná zvedal ruce k nebi.
     
    54
    Velež Mostar právě vstřelil branku!
    Už po osmi minutách si Velež bere svůj náskok zpět. Rychlou akci tentokrát zakončoval sám BRANDAO DE SOUZA. Jeho kvalita je prostě znatelná. I když míč ještě někdo z obránců tečoval, dost pravděpodobně by i čistý průstřel způsobil devastační problémy. Brandaovi míč ke gólové ráně připravil Samir Radovac, který celou akci rozjel. Asistence: Samir Radovac.
    54. De SOUZA - 1:1
     
    57
    Hosté si v pokutovém území zahráli kulečník, ale nepodařilo se jim šťouchnout balon na místo určení. Když se balon vykutálel mimo šestnáctku, zkoušel odvážnou střelu Samir Zeljkovic. U odvahy zůstaneme, protože přesnost rána rozhodně nepobrala,
     
    58
    I když Velež vede, neměl by rozdávat míče zadarmo tak, jako to znovu provedl Samir Zeljkovic. Opět pálil z velké dálky, jenže mimo.
     
    59
    O'Donnella znovu prohnal Brandao De Souza. Dokonce zvládl odcentrovat a odražený míč trefoval z voleje Edo Vehabović. Nebyla to špatná rána, ale Coleraine nechce dopustit další inkasovaný gól. Ten už by byl totiž téměř definitivní pojistkou.
     
    60
    Úplně sám proti čtyřem obráncům stál Dřenan Zajmović. Přesto ho domácí pustili k zakončení a tečovaný balon málem zaplul do sítě. To už by byla extrémní smůla pro Coleraine. Nezapomínejme, že v prvním zápase způsobil tento tým dva pokutové kopy.
     
    62
    Rozehrávka rohového kopu trvala Mostaru skutečně dlouho. Je to vlastně logické. Nyní nemá kam spěchat právě tým z Bosny a Hercegoviny.
     
    63
    Respekt zaslouží Ronan Wilson. Nenechal se zadarmo oběhnout, navíc odkop namířil zkušeně do útočícího hráče. Hosté se tak musí zklamaně vracet na vlastní půlku.
     
    64
    Do země nikoho mířil Jamie Glackin. Míč se Veleži nepodařilo zpacifikovat, z první proto pálil James McLaughin. Šlo ale o hodně nepřipravené zakončení.
     
    65
    Prohřešek Stephena O'Donnella se bez karty určitě neobejde... nakonec má žlutou barvu. O'Donnell vletěl do souboje jako TGV.
     
    67
    O rozehrávku se stará Tarik Isić. Jeho kopací technika je na úrovni průměrného útočníka, neztratil by se asi na žádné pozici na hřišti.
     
    68
    O další krásný gól si říkal Brandao. Prostě na nic nečeká, když vidí šanci, práskne do míče. Po autu to nyní zkusil z první a Deane jen nervózně sledovat horní růžek. Míč nakonec zakotvil asi půl metru od pravé tyče.
     
    69
    Střídání v týmu Coleraine FC: ze hřiště odchází McLaughin, přichází Bradley.
     
    70
    Zdá se, že Colerainu docházejí síly. Před chvílí měl velkou šanci Edo.
     
    71
    Velež Mostar právě vstřelil branku!
    Zdá se být hotovo. Znovu u gólu stál Brandao De Souza, když jednoduchým přisunutím uvolnil při vstupu do vápna střídajícího Nemanju ANĐUŠIĆE. Ten se rozhlédnul, a když viděl místo pro střelu, trefil na zadní tyč. V celkovém součtu vedou hosté už 4:2 a musí ubránit posledních 20 minut. Asistence: De Souza.
    71. ANĐUŠIĆ - 1:2
     
    73
    Střídání v týmu FK Velež Mostar: ze hřiště odchází Zajmović, přichází Georgijević.
    Střídání v týmu FK Velež Mostar: ze hřiště odchází Vehabović, přichází Pršeš.
     
    75
    Neúnavný Jamie Glackin vybojoval, když už nic jiného, alespoň standardní situaci z půlky hřiště. Rozehrát ji půjde brankář Deane, domácí už musí vše vsadit na ofenzivní kartu.
     
    76
    Na zadní tyči nyní vyplaval právě Glackin. Ale to není ideální hlavičkář. Na zemi pak zůstává ležet Brandao, zjevně ho chytla křeč.
     
    77
    Ukázkovou hlavičku předvedl Rodney Brown. Trefil sice tyč, ale i kdyby byl o pár centimetrů přesnější, sudí by gól neuznal. Zahrání rohu nebylo v pořádku a bude se opakovat.
     
    78
    Tělem si merunu pokryl Eoin Bradley. Vytřískal alespoň rohový kop, jenže tento druh standardní situace v dnešním utkání příliš nefunguje.
     
    79
    Střídání v týmu Coleraine FC: ze hřiště odchází De Souza, přichází Radović.
     
    80
    Na výletě brankář Gareth Deane. Pořádně ho procvičil Denis Zvonić, když se snažil za každou cenu dohnat letící balon.
     
    81
    Perfektní narážečka Brodleyho s Lowrym, ale prvně jmenovaný selhává v koncovce. Nutno dodat, že střelecký úhel parádně zmenšil Bogdanović, jelikož okamžitě vybíhal.
    81. Velešanci čerstvého Bradleyho vychytal Bogdanović.
     
    82
    Duši bojovníka má Eoin Bradley. Po nástupu na hřiště válčí o každý míč, jenže zatím jeho snaha nepřispívá k jakékoliv změně stavu. Utkání se více méně dohrává.
     
    83
    Další vteřiny ušetří Samir Radovac, který se účastnil náročného souboje a poleží si na trávníku.
     
    85
    Za odraženým balonem se vydal Tarik Isić. Z otočky utáhnul střelu na bránu, nezvládla ovšem doletět až ke svému cíli. Do cesty se postavil blok.
     
    87
    Na trávník se poroučel Georgijević. Zřejmě šlo o nasimulovaný pád, jelikož hvizd se neozval.
     
    88
    Coleraine předvádí absolutní zmar, jeho útočné akce postrádají koncept. I severoirskému celku dochází, že tento dvojzápas již nezvrátí.
     
    90
    Coleraine do této chvíle vystřídal jediného hráče a současná skvadra výrazně ztrácí i v osobních soubojích. Dario Ferreyra vyvezl míč, jako kdyby nastupoval proti žáčkům.
     
    90+1
    Tříminutové nastavení uzavře tento duel. Uvidíme ještě branku?
     
    90+2
    Ne, Bradley neobešel soupeře a ještě se zdá, že přitom fauloval. Míč každopádně pro hosty.
     
    90+3
    V poslední šanci utkání se neprosadil Carson. Dobře ho totiž zakřižoval Isić.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:6.
     
    Je dobojováno. Dvojzápas končí a postupujícím do další fáze soutěže se stává FK Velež Mostar. I když se dnes chvíli zdálo, že bychom se mohli dočkat prodloužení, v úvodu druhé půle vrátil reprezentantům Bosny a Hercegoviny vítr do plachet Brandao. Na jeho úspěšnou střelu navázal ještě Anđušić, který doplnil výsledek 1:2. V konečném součtu Mostar počítá vítězství 4:2 a potvrzuje úlohu favorita. Pro Coleraine byl tento duel skvělým zážitkem, avšak bez šťastného konce.
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (22:54:01)

    Patrik Czepiec

    Góly: 33. Shevlin (Glackin) – 54. Souza (Radovac), 71. Anđušić (De Souza)

    Karty:   9. O'Donnell (CLR), 38. Traynor (CLR), 65. O'Donnell (CLR) – 14. Ferreyra (VMO)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:6.
    Coleraine FC: Deane – Wilson, Brown, O'Donnell (C), Traynor – Glackin, Lowry, Carson – McLaughin (69. Bradley), Shevlin, Allen
    Náhradníci: Gallagher – Bradley, Allen, Kelly, Friel

    Náhradníci: Mullan, Jarvis, Bradley, McConaghie, Tweed, Kelly, Friel

    FK Velež Mostar: Bogdanović – Ćosić, Isić, Željković, Ferreyra – Hasanović (46. Zvonić), Radovac (C) – Ovčina (46. Anđušić), Vehabović (73. Pršeš), De Souza (79. Radović) – Zajmović (73. Georgijević)
    Náhradníci: Kačavenda – Zubanović, Radović, Zvonić, Pršeš, Anđušić, Georgijevič, Osmić, Alagić

    Rozhodca: Berke (HUN) – Tóth (HUN), Georgiou (HUN)
    08.07.2021
    Velež Mostar - Coleraine 2:1

    Góly: 36. De Souza (pen.), 66. De Souza (pen.) – 9. Doherty

    Karty:   41. Zvonić (VMO), 90+3. Ovčina (VMO) – 35. Traynor (CLR), 86. Deane (CLR)   65. Kane (CLR)

    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 14:1. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:12.